Komentari

madworld.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • DAN ZA DANOM

    joooj, kakva si ti lolobriđida djevojka sa narančastim blogom? da si onak čru fan imala bi neki rozi sa zvjezdicama i šljokicama :) e da, HVALA TI NA POKLONU (supač je, skroz onak uuuuu... za dane kad sam sama :) hehe... a onaj gmail ti baš ne kužim... nisam ti ja za te inovacije :) iako sad defragmentiram komjuter! đizssssss.... ja sam turbo kul hakerica na zadatku! defragmentiram! skoro pa ću provaljivat u bazu podataka od pentagona il tam neke tajne policije (cija, čuvaj me se!) :D pozdrav mala :)

    avatar

    26.12.2005. (20:32)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    ma gmail je super, moraš si napravit gmail, nisam ti bezveze poslala pozivnicu :) to imaju samo odabrani :)

    avatar

    26.12.2005. (23:27)    -   -   -   -  

  • project mayhem

    ja bi ovu pjevačicu iz lolobriđida....baš je mmmmm...

    avatar

    27.12.2005. (01:11)    -   -   -   -  

  • Iva

    Pih! Pa ti si opisala MOJA 3 dana:) Zbilja sam bila grozna, cak sam u gostima spavala, fino prosetala po stanu, nasla odgovarajuci krevet i .. zalegla:D A oni neka zderu ako ih je volja bez mene:):):) Ida Ida Ida je aww i ima prekrasne siske! A sta se psih.zdravlja tice, imam i ja knedlu u grlu kad o svome pricam—opsjednuta sam siskama (svojim, tudjim, maminim..). Glurp! A daydreamicu makar puskom u gmail vode natjeraj, gmail je fantastik!! I meri krismas, jes, ofkorz:D

    avatar

    27.12.2005. (09:13)    -   -   -   -  

  • fabrička greška generacije

    si vidla kak pada?si vidla????!!!!

    avatar

    27.12.2005. (09:36)    -   -   -   -  

  • fabrička greška generacije

    od sreće nisam skomentirala dizajn! ja volim naranč...trebam li još što reći..

    avatar

    27.12.2005. (09:46)    -   -   -   -  

  • zaruceni vedran

    hehe, neko je otkrio gmail:)) ja sa jos uvijek jebem sa @net.hr i hrpom junka i spama:))) ali sretan sam:) nego da moja mala postaje informaticki pismena, kak je to lijepo;) a i navodno (nisam siguran da nebi poslje bilo) ti je uspjela preuzet titulu najbedastijeg blogerskog uleta...:)hehehe ajd pozdrav, i nadam se da lulubriđida manija ubrzo proc... ipak su pearl i ratm zdraviji:))

    avatar

    27.12.2005. (11:21)    -   -   -   -  

  • DAN ZA DANOM

    ovaj tu gore, neki vedran, koji brije da me zna i koji se jebe sa @net.hr (samo da je nađem i dobit će ona svoje ko god da ona bila! :) )... je prleki su zdraviji (daj se sjeti jedne pjesme, zbog koje ti je do nedavno bilo narušeno psihičko zdravlje... hm... ) i definitivno sam ti, ana, preuzele titulu naj blogerskog uleta, ovo je definitivno bilo pre fani... :D :D :D pričat ću ti jednom prilikom :) a ti vedrane gore, pokazat ću ja tebi s kim imaš posla (auuuu...) hahaha... :)

    avatar

    27.12.2005. (14:48)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    @crapper: ja isto :D :D.. hehe.. @vlado:meri kristmas i tebi.. ma spavanje je zakon, ida još više :) @prota: jesam, jesam.. srce smiri se.. a svidja ti se moj blog :).. @vedran:sad sam i tebi poslala pa i ti budi kul :D.. neće, neće manija proć :)..još je gora :D :D.. no parl jam je ipak peral jam , ne?... @dejđrim: a da? sad me zanima tvoj super kul ulet, zabrinuta sam ak je bio bolji od mog :).. i napravi gmail!!! nije tak komplicirano..

    avatar

    27.12.2005. (21:05)    -   -   -   -  

  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    ICH MOCHTE LOLLOBRIGIDAAAA~~ *vrištave note snobovskog djeteta* ;_; Wowwobridide...waaah.... Ozbiljno! Daj mi pošalji broj svog moba i nađemo se! Možemo svi skupa na kavu, i Fleka i ja i ti i Prota, pa da se svi znamo ^^ HURRY HURRY ANSWER

    avatar

    28.12.2005. (12:26)    -   -   -   -  

  • dr.Kadžija

    lijepo....fala....

    avatar

    29.12.2005. (01:21)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    @kenny: a srele smo se :) ali lolobrigide nažalost nisu bile samnom.. budem ti poslala.. sad me neš jebe mail @kadžija: molim :)

    avatar

    29.12.2005. (21:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...