Komentari

allgames.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • itf4n (x360.blog.hr)

    Ovoj igri : 6/10; Kingdom of Heartsn nemogu ocjenjivati jer nisam niakd igrao niti imam ikakvog iskustva s igrom; MGS, 7/10 (subjektivno :D ) 9/10 (objektivno)

    avatar

    20.11.2005. (18:05)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    I koju ocenu da uzmem :)!

    avatar

    20.11.2005. (19:42)    -   -   -   -  

  • itf4n (x360.blog.hr)

    koju ti misliš da je važnija, MGS ja osobno ne volim ali to ne znači da je to loša igra, ja ga jednostavno ne volim ali bitnije je ono što igra je :D, uzmi objektivnu

    avatar

    20.11.2005. (20:07)    -   -   -   -  

  • viska

    Pogledaj šta Gray Fox znači na mom blogu :) lololololololololololololol!!!

    avatar

    20.11.2005. (21:29)    -   -   -   -  

  • itf4n (x360.blog.hr)

    Koju igru ? well, ako još nisi odlučio evo što bi ja uzeo : Total Overdose ako želiš novu igru a od starijih Syberiu 2 (da, da znam dosadan sam s tom Syberiom al što ćeš sviđa mi se :D )

    avatar

    21.11.2005. (14:46)    -   -   -   -  

  • ŽIVOT JEDNOG FF I DBZ FANA

    priznajem Burnout je dobar, ali Tenkaichi je bolji xD

    avatar

    21.11.2005. (18:52)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    Okej X za PC Total Overdose jer moram jednu novu jednu staru.........A tek kada opisem Kingdom of Hearts i jednu novu igru onda ide Syberia 2!

    avatar

    21.11.2005. (19:31)    -   -   -   -  

  • 3LANCER

    Za ono igre sto si me pitao: MGS sam jaaako davno igra i ne secam se vise, a KoH mi ne zvuci poznato (objasnjenje please). Mogao bi da opises Ballistics (ako jos i imas, da mi obavezno nasnimis), Max Payne ili Rainbow six 3.

    avatar

    21.11.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • 3LANCER

    Sto se tice review, ovaj poslednji je nesto kratak. Deluje da je sklepan na brzaka i imas nekoliko vecih gramatickih gresaka ("dobice te" se pise zajedno...). Mislim da si trebao da drugi pasus stavis pre prvog jer bi pre svega trebao da objasnis kakva igra je u pitanju jer treba racunati na ljude koji se jos nisu sreli sa tom igrom. Mozda si mogao jos malo da opises nacin na koji se ovo igra (tj. kako se dobijaju medalje). Uglavnom, opis je dobar i meni se cini da je ovo extra igra.

    avatar

    21.11.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    3Lancer sto se tice rewiva nisam hteo vise jer igra nema bas toliko stvari za opis,jednostvano igra je idi i unisti sve sto ti stane na put.Hvala za ovo sto si mi pokazao sledeci put cu pokusati jos bolje.Pogotovo na gramatiku u tekstu cu obratiti paznju.Balistics nisam igrao ali Max Payn mogu da razmislim o tome jer je veoma dobra igra!;-)

    avatar

    22.11.2005. (17:06)    -   -   -   -  

  • 3LANCER

    BTW video sam Burnout proslog leta na GameTV i extra je. Mada to meni vise lici na urbane trke nego na destruction derby.

    avatar

    24.11.2005. (15:57)    -   -   -   -  

  • cumme

    U potpunosti se sazem sa tobom. Ja iako sam komunista nisam ekstremista, to sto su bili komunisti ne znaci da su bili ljudska bica, "daj vlast coveku pa ces videti kakav je" kaze jedna poslovica, koja se i ovog puta poklazala kao tacna. Straljin je bio monstrum i po tome se ne razlikuje od hitlera nimalo, Staljin a sa njim i Sovjetski Savez je mogao da prodje sa MNOGO MNOGO manje zrtava, kojih je bilo 20 MILIONA Rusa, poljaka, Ukrajinaca ili krace receno Sovjeta je poginulo u II sv. ratu. Sto je PREVISE!!! Tomozemo objasniti kao sukob Staljina i Hitlera koji su u nekim etapama rata vodili licni rat, na primer kod Staljingrada... posle samo nekoliko dana taj grad je bio nista vise osim gomile rusevina, ali su ga rusi branili kao svetinju jer je to Staljinov grad. I to su strasne stvari. Ipak Staljinu se mogu odati priznanja za neke druge stvari koje je uradio, jer on je od zemlje seljaka i stocara za vrlo krtko vreme napravio nuklearnu silu, al i to se takodje prelomilo preko grbace obicnog naroda, a to nije smelo da se desi. Sto se Lenjina tice, pre nego sto bil sta kazemo moramo imati u vidu da se tada palila revolucija, a ako malo bolje pogledam kroz istoriju nijadna se velika i vazna revolucija nije sprovela bez ogromnog krvoprolica, i to je nesto kao formatiranje hard diska na primer, jer ne mozes krenuti ti ispocetka ako imas viruse u drzavi, aj virus su bili kraljevska porodica, svakako nje lepo kad se sada cuje da je cela porodica obijena, ali se takodje moramo stiti da je ta ista porodica odnosno njen car pre revolucije jurio komuniste i ubijao ih kao kucice, usput mrcvareci obican narod porezima, i ostali, jer ti ne mozes izvesti revoluciju sam, za to ti treba narod, a da bi se narod diga u revoluciju potrebno je da bude VEOMA nezadovoljan, ako raumes sta hocu a kazem. Treca stavka Jeljcin. On se nasao na celu drzave kada se ona raspadala, kada se sve rusilo poput kule od karata, u takvim situacijama ima MNOGO zloupotreba, jer se gase ogromna drzavna preduzeca sa puno novca, nije Jeljcin uzeo te pare, vec nekolicina snalazljivih koji su sbog kolicine novca koe su pokrali drzali Rusiju u svojim rukama, imali su svoje ljude svugde i radili su sta im padne na pamet, e sad poslednje vesti su da je Putin poceo da se obracunava sa njima, Oni koji su se pokazali kao sposobni njih je postavio za predsednike ruskih republika, koje od dohodaka uplacuju novac u federalni budzet, dok su oni koj su i dalje hteli da kontrolisu Rusiju, pohvatani i odvedeni u zatvor na duze vremena ... time se drzava polako dovodi u red.

    avatar

    24.11.2005. (16:18)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    uskoro novi post,pisem,pisem.....................

    avatar

    24.11.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • itf4n (x360.blog.hr)

    kad će više novi post ??? navikao sam da ih daješ svaki dan :))

    avatar

    26.11.2005. (18:58)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    Pa skola me ubi nemam vremena nizasta kada nadjem vreme napisavu post!:)

    avatar

    26.11.2005. (21:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...