Komentari

stjepanovblog.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • peni lejn

    alo ekiiiipa,evo došao je i još jedan četvrtak i ja s njim...kika (end rest of ju..) baš mi je ža kaj se nismo vidle u zabregu..jebga...takav ti je život.. =(malo me glavca boli pa idem komiti sad..ajte,bud´te mi pozdravljene......****kisss evribadi-miki U2...****pies-ja i haaaabbbuuuus se jos drzimo*pis & lav

    avatar

    17.11.2005. (14:17)    -   -   -   -  

  • Stjepan

    hello! evo da se javi i neki stvarni stjepan. baš i nepoznajem ovo društvo, ali eto da se javim zbog škembe (stvarno ima škembu!) i ane. neznam hoće li mi ovo uopće uspjeti jer mi tudena traži neko korisničko ime i lozinku, what? laku noć i slatki snovi!

    avatar

    18.11.2005. (01:09)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    Stjepane, manijace jedan, Ana ne dolazi ovdje!! I nemoj ti o mojoj skembi inace cu staviti veto na priblizavanje istoj!!!!! jes ti mene sinoc zvao kad sam ja slucajno prekinula?

    avatar

    18.11.2005. (07:22)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    joj peni, bas sam razmisljala jucer da bi se ti trebala javiti.....nego, oces ti dolaziti nama preko praznika??

    avatar

    18.11.2005. (07:27)    -   -   -   -  

  • Stjepan

    Škembo, gdjeli su ti frendice, mislim da nije ok da se mi gubimo (bar ne prečesto;). da zvo sam te, al mi se nisi javila pa sam ti ja pod prozorom čamiJo čekajući! pijes: nemoš ti meni staviti veto na škembu, jerbo ipak je to sad i moja škemba! bouhhahahahahhahahahaahaahaaa... Vidimo se sutra? Ai u nedjelju, bogati oh!!

    avatar

    18.11.2005. (23:59)    -   -   -   -  

  • KURT

    blog vam je odličan.neki dan sam ga tek našla na internetu.za sve nas opićene.sluša li ko od vas nirvanu? PUNK'S NOT DEAD,za sve koji kažu da je mrtav

    avatar

    19.11.2005. (10:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...