Komentari

daleka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ateli(b)er

    I ja u zadnje vrijeme puno izlazim - na balkon. Nema mirisa znoja, dima i alkohola a često vidim istinske zvijezde... Za suradnju nikada nije kasno; zašto ne odmah?... Još nisam ubacio ništa od grafičkog dizajna.

    avatar

    15.11.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  • moko

    hoj.ev da i ja napokon dođem na tvoj blogovski=) to s promjenama raspoloženja se i meni stalno u zadnje vrijeme događa. Brijem da je to uzrokovano ovim jadnim vremenom. I ja ti jedan dan skačem, meljem, hiperaktiviram se, a drugi se vučem ko guzica i deprimiram. ;) Pzdrv.

    avatar

    15.11.2005. (11:12)    -   -   -   -  

  • padajući kroz bezdan tame

    ha...znas sta, ko ja si... i mene ljudi dozivljavaju ko klauna, jer stalno neke gluposti izvodim... al to kad bas mi daju stiha, kaj ja onda mogu... ovih dana nemam nikog da se zezam, nit da se smijem...ovih dana nemam nikoga... teško je uvijek biti tu za nekoga, kad taj netko nije stalno tu za tebe... btw. hvala na komentaru - ali zadnje vrijeme mi se cini da nista nije vjecno... za sve one koje sam mislila da ce tu bit, nisu... ali ja sam jos tu... jos cekam... pusa...

    avatar

    15.11.2005. (13:03)    -   -   -   -  

  • vrucina

    A sta da ti kazem,slicni smo.....ma de tu kod vas i ima necega,moze se izac van,a ovdje kod nas u županji nema apsolutno nicega,pustoš,bed neviđeni!!!!..et..pozdraw..

    avatar

    15.11.2005. (15:29)    -   -   -   -  

  • Jedan malecki svijet...

    heh...poznat osjecaj...samo ja sam druga vrsta klauna...smijem se,zezam se,sve super sve ok...da pomislis kako mi je zivot divan..a ono iznutra pustos...tuga,ceznja...al ne brini se...svako jutro pusti sebi neku veselu mjuzu i pocni dan veselo..zadaj sebi neki cilj taj dan...nekad pali.....)) p.s.blog ti je super..

    avatar

    15.11.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  • ateli(b)er

    I večeras, POZDRAV TEBI! Da, htio sam ubaciti nešto od kniga, plakata, pozivnica, zahvalnica,... ima toga na stotine ali malo sam toga sačuvao.

    avatar

    15.11.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • gugo

    kako si ono napisala ja sam mislio..drama sa tobom..a ono samo došlo joj..e neka je..imaš pravo na to..duri se do besvjesti...........volim kad si malo durena;..pinkicu tužna..i da se smijuljiš ispod kose...crnka..crnka..nek si ti meni ok...(zaljubi se...pokreni nešto u sebi)

    avatar

    15.11.2005. (23:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...