Komentari

onyx.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Highway Star

    Samo daj,treba se čovjek odmoriti...jebote,pa kak neznaš da je zvučnik kriv!?!?! Nemrešbilivit jebote...a i da nije zvučnik kriv,ima moj stari doma neku pišljivu zavojnicu koju fino ukopčaš u šteker (ko npr. peglu ili fen) i dođeš s njom blizu ekrana i sve probleme izlijeći :))) Drugi put kad ti se ekran namagnetizira,sjeti se mojeg 17'' LCD-a s 1280*1024 rezolucijom Buahahaha...Baš sam evil,arnt aj??? Pa ne,gledaj,ako tlak pande,ti se odmah lijepše osjećaš i opušteniji si i naravno da si onda lijeniji i bezvoljniji,opuštenost=pospanost,kuiš??? A kad je vruće i visoki tlak,onda ti se isto ne radi jer je napornije raditi nešto po vručini...kuiš...onda nisi ljen,onda si umoran i tijelo ti vegetira čekajući hladnije vrijeme da bi napokon moglo ponovo vegetirati...ma zajebani krug,možemo sve svesti na jedno; nije vrijeme krivo;ljudi su po prirodi lijeni! (otkrih toplu vodu) Buahahaha,samo 17W,sakri se s tim :DDD

    avatar

    05.11.2005. (23:24)    -   -   -   -  

  • Jedy Master Peace

    A moga ekrane nisu ni složili nakon sat-dva slika bi počela skakati (doslovno!) i nebi ništa mogel ,ono bez magneta ili zvučnika ,jednostavno gore-dole?WTF?

    avatar

    06.11.2005. (21:39)    -   -   -   -  

  • HEART SHAPED BOX

    e a da vidiš kak je meni!! jučer mi je taskbar skakutal i pol dana mi je trebalo da skužim da mi je sestra mijenjala 85 herza u 60....a dok sam to skužila rastavila sam monitor isve kablove mijenjala te zamalo me drmnilo a jesan se iživcirala da sam čak i frenda juru zvala da mi pomogne a on mi neki haker u minutu pomogel tak da je pokvaril miša ali a pa šta je tu je!! vidim da sam malko dosadna pa aj pozdraf!!

    avatar

    08.11.2005. (11:42)    -   -   -   -  

  • 4

    gud najt....

    avatar

    08.11.2005. (14:18)    -   -   -   -  

  • IRON MAN

    Double sided battle axe ja na blogu

    avatar

    08.11.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...