Komentari

verona.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • D.B

    PROLAZI SVE....treba znati zaustaviti žurbu i vrevu svakodnevnice. Ne dopustiti da nas vrijeme nemilosrdno nosi kao što rijeka valja pijesak u svome koritu. Potrebni su nam trenuci polaganosti. Kad zastanemo nad rijekom vremena, ne protiveći se njegovoj prolaznosti nego diveći se ljepoti života, možda ćemo bolje vidjeti sebe i svoj život i ljude oko nas, negoli dok smo u neprestanoj jurnjavi. Možda tada uspijemo i podići pogled prema pravoj ljepoti koja ne prolazi: ljepoti savršene ljubavi, ljepoti Raspetoga Boga koji nas je stvorio i otkupio za besmrtnost.... / Ooooo....nova slikica....super....!!!c m o k /

    avatar

    04.11.2005. (14:36)    -   -   -   -  

  • kršćanska-curka

    ... prolazi sve..., hvala na posjeti :-))

    avatar

    04.11.2005. (15:05)    -   -   -   -  

  • †kršćanski rock†

    nema "vremena" koje je nama dobro.i onda kada nam je najbolje...progoni nas neki crv sumlje...ili da bi mogli to što imamo izgubiti...ili ako se na trenutak ne brinemo,i zaboravimo na brige...taj trenutak tako brzo prođe...i nema ga više.jedino pravo vrijeme,koje nam je sada dok smo zarobljeni ovim vremenom i tijelom,samo "ideal"...jest "punina vremena u Kristu".do tog vremena treba se još naživjeti.svakome Krist zna njegovu mjeru vremena.ako je Sveti Pavao rekao " ja sam umro...ne živim više ja...nego to Krist živi u meni"...onda je život nešto što mi ne znamo živjeti niti umrijeti. O,Bože kada bih makar znao...ne "znao" kada ću umrijeti...već znao "kako" umrijeti u tvojoj punini.a za to znati treba prvo zaista naučiti živjeti!

    avatar

    04.11.2005. (15:19)    -   -   -   -  

  • siddarhta

    ...zelis li loviti ljude...trebas na udicu staviti svoje srce jedino tada ce zagristi... a ti si definitivno ostavila na ovom bvlogu dio srca...iskrenog i cednog...pa mnogi zagrizu...tako i ja...--) ima divnih misli...hvala na njima.. navrati-)

    avatar

    04.11.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  • gugo

    post ti je ono...prekrasan..nemaš ti pojma koliko ja volim čitati ovako nešto..lagano..životno,kao da sam sa vama to lišće šutirao........ti si jako milo stvorenje a njih dvojica imaju u kući prekrasnu ženicu i majku...gugo Vas pozdravlja...puno...

    avatar

    04.11.2005. (19:13)    -   -   -   -  

  • Tišina

    Hello, malo sam prošvrljala tvojim blogom i super mi je.... super mi je ono o čokoladi :-) super mi je ono o filmu Talentirani gdin Ripley i slikice iz mog najdražeg filma, La vita e bella...... jednostavan je i zanimljiv, budem se ja opet vratila :-)))))

    avatar

    04.11.2005. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...