Komentari

sismis.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • prljava igra (!)

    ...jer zelim da doprinesem retkoj pobedi choveka nad mashinom, isprichacu ovde kako sam ja prevazishao trenutnu krizu izazvanu nemoguchnoschu pristupa mojoj "blog.strani"". dodushe, ovo zadnje sam doziveo kao neku vrstu oslobodjenja, ali nisam mogao da istrpim da mi neka mashina tek tako unishti plodove krivljenja kitshcme.dakle, evo toka borbe. jednog jutra sam nakon nekoliko neuspelih pokushaja da pristupim sopstvenom blogu, odluchio da mu se prishunjam iza ledja.onda sam objavio jedan "TEST:POST", i gle chuda, moja strana je nakon toga bio opoziva (nisam siguran da je ova rech prikladna , ali nadam se da znate shta hocu da kazem). tako je chovek dobio bitku protiv mashine, ali ne i rat. slepi, shta to izaziva kod tebe gorushicu u biskopskim i pozorishim salama. neprovetren vazduh, polutama,chinjenica da bi trebalo da se usredsredish na neshto shto te malo, ili nimalo, zanima ? mozda imam lek i za tebe.

    avatar

    27.10.2005. (09:38)    -   -   -   -  

  • Zec Giljotina

    Imas ti kurac lek, ja da ti kazem. Da ti imas lek, ti bi bre prvo sebe izlecio. Daj to pivo 'vamo, Coro! I dosta tog sranja o pirincanim galetama i sranjima. Ima bre da se jede praseca iznutrica i to u Zubinom Potoku ako treba. I dosta vise ove fiskalizovane polu-intelektualne nadri-filozofske prepiske! Dakle, Igra smatraj se moralno i nacionalno DEKAPITOVANIM!

    avatar

    27.10.2005. (15:31)    -   -   -   -  

  • prljava igra (!)

    ... zec, nije uspelo. tup si kao kurac, jebiga. pristojnost mi nalaze da se slepom duboko izvinim shto koristim njegovu pljuvachnicu za polusvetske radnje ovih razmera. ubuduce cu ignorisati plahovitog.

    avatar

    28.10.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • mmm glava u skembetu. sad bi mi tako legla jedna u ove sitne sate. posebno od ovog napornog intrudera

    avatar

    29.10.2005. (00:57)    -   -   -   -  

  • Zec Giljotina

    A, dobri papak u saftu? To bre leci odma'!

    avatar

    30.10.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...