Komentari

daleka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • MalehicoStreets

    ljubav je gorko slatka činjenica našeg života..koja te uvijke zajebe..ako ne prije, to kasnije..pa možda čak i u trenutku smrti, ali te uvijek zajebe:))) poosaaaa

    avatar

    20.10.2005. (19:40)    -   -   -   -  

  • MalehicoStreets

    imaš točno pravo za ono kaj si mi napisala na blogu..i poslušat ću te:)))) čitamo se:))))

    avatar

    20.10.2005. (21:14)    -   -   -   -  

  • "I'm having a nervous breakdown, drive me insane!"

    e, stara, fakat znam kak se osjećaš. mene je moj zadnji dečko iskoristio i onda rekao da ne može ništa više osjećat za mene, a da mi praktički i nije dao šansu. sad se ponaša kao da je iznad mene (a ironično je što je zapravo niži :)) uglavnom, on je jedini dečko koji mi je slomio srce. zapravo, ne znam... jedino mi je lakše kaj znam da nisam jedina koja se tak osjeća. (p)ostaj mi zdravo i veselo :)

    avatar

    20.10.2005. (22:03)    -   -   -   -  

  • gugo

    antonija*to je..čarolija...i ništa više....

    avatar

    20.10.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  • ***daleka***

    GUGO*carolija je dok se ne posvadjate ili ne prekinete a ono sto dolazi poslije toga...to je jedna velika praznina i bol... tupilo i saznanje da nitko nije savrsen i da je ljubav slijepa u nekim pogledima :))))

    avatar

    20.10.2005. (23:14)    -   -   -   -  

  • bones

    NISI FER!! ja ne volim citat blogove a osobito ne u ovom stanju u kojem se sada nalazim ali sve onako kao malo bacim oko pa jos malo pa procitam cijeli post i na kraju skuzim da je interessantan blogic ovaj tvoj i tako da ono...neda mi se citat a moram :( heheh... inace jebes mi sve ali ja sam totalno u depri down i sve ali reci cu vam jednu stvar, ako se budem opet zabavljao ako mi osoba bude bila vaznija od one prosle onda mozda se isplati i malo patit... ja sam jednom imao blokadu, prosao sam ju ali vise ne dozvoljavam da budem u bedu.. jednostavno move on, dozvolit cu sam sebi par dana da budem down a onda poslje se gradi licnost postajem jaci nego ikad :)

    avatar

    21.10.2005. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...