Komentari

coconut1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • * Tvoja je sreća samo tvoja stvar... *

    dinkić moj, nemoj mi bit tužna, jesi čula! brzo će to proć i brzo ćete se vidjet. a ja prva dobivam snimku probe, jel tako? pus@

    avatar

    25.09.2005. (21:13)    -   -   -   -  

  • *naja*

    joj mišice.. ne mogu ti reć da znam kako ti je al pretpostavljam.. nisi jedina koja mrzi nedjelju jer nemaš šta drugo radit nego stavit slušalice u uši i šlušat te pjesme u kojima te svaka riječ samo baca u još veći bed.. al izdržat ćeš ti to, i on će, imaš nas da te zabavimo i bar ti malo odvratimo misli od toga.. šaljem ti big kissić! :))

    avatar

    25.09.2005. (21:14)    -   -   -   -  

  • *blink girl *

    ma daj dinić brzo ce doc kraj desetog mjeseca!I nemoj mi biti u bedu jer cu ja onda morati one svoje -krajnje mjere nasmijavanja poduzeti-premda se uvijek osramotim i nekakvu glupost napravim kada idem tebe oraspoložavati.puseko dinice,be HAPPY :)

    avatar

    25.09.2005. (22:51)    -   -   -   -  

  • ×ladyCapricorn×

    kokosiću, znam da ti nije lako... moj savjet ti je da se probaš zaokupit nekim drugim stvarima, škola, izlasci... i što manje bit sama doma cijeli dan... to nije dobro.. ma preživjt ćeš ti to...i onda ćete se vidjet i sve će bit sooper;)) velika poosa malena moja;))

    avatar

    25.09.2005. (23:02)    -   -   -   -  

  • **sanja**

    nadam se da si dobila paketić..i da ćemo ga i mi vidjeti :) a kužim kako ti je..ali sjeti se kako si rekla da ti je dovoljno da pet minuta pričaš s njim i odmah se odlično osjećaš..normalno da ti nedostaje ali samo razmišljaj o tome kad ćete se vidjet i kako će to biti onaj trenutak za pamćenje..kao u filmovima kad tipica trči iz vlaka u zagrljaj tipu koji je čeka na kolodvoru.. :))

    avatar

    26.09.2005. (11:51)    -   -   -   -  

  • sknbtch*

    teško je..al lijepo je da barem imaš kontakt sa njime...zamisli da ga uopće ne čuješ..brrr.. :)) ae drž se.

    avatar

    28.09.2005. (08:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...