Komentari

verona.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • A.P.

    Uvijek mi je drago posjetiti tvoj blog jer je pun nježnosti. Sviđaju mi se tvoja razmišljanja o prijateljstvu...možda i zato jer je meni prijateljstvo na vrlo važnom mjestu u životu. Imam sreću, jer to je doista sreća, znati što je to pravo prijateljstvo koje traje od ranog djetinjstva pa sve do danas kada je djetinjstvo ostalo daleko iza nas. Mogla bih o tome pisati do sutra jer postoji toliko zajedničkih stvari u jednom pravom prijateljstvu i koliko god one izgledale male za prave prijatelje su ogromne. Ja sam nedavno (kako ti kažeš staromodno) svojoj najdražoj prijateljici napisala pismo nakon mnogo godina. Trebalo je to biti jedno kratko pismo iznenađenja, ali je na kraju takva bujica riječi potekla na listove papira da sama nisam mogla vjerovati da sam joj imala toliko toga za reći. Na kraju sam bila ponosna na svoje riječi u tom pismu, a za nju je to bilo veliko iznenađenje koje joj je izmamilo suze na oči i stalno ga nosi sa sobom. Zato sam se uvjerila da sms ili mail ne mogu zamjeniti riječi koje napišemo svojom vlastitom rukom. Zato, osjetiš li potrebu, napiši pismo, iznenadit ćeš se koliko će te zabaviti, a osoba kojoj si ga namijenila oduševit će se. I još nešto, moraš znati da ima ljudi koji misle na tebe (tiho, bez buke) i kad ti misliš da ne misle.

    avatar

    08.08.2005. (10:11)    -   -   -   -  

  • Dany

    Prijatelji stari gdje ste Prijatelji stari gdje ste? Da li ću vas ikad naći? Kažite mi što to znači kad u ponoć netko svira. Prijatelji stari gdje ste? Pamtite li ove zvuke: Iznad dvora, iznad luke dok se bijele krila galeba. Prijatelji stari gdje ste? Kao zraka mladost mine. Da l' to plaču mandoline iznad grada koji spava? Prijatelji stari gdje ste? Kamo nas to život nosi? Vjetar je u moj kosi na tren stao, vi se vraćate. Tko zna gdje su dani ti kad smo djeca bili mi? Svi se mogu voljeti, nemožemo mi, nemožemo mi. Tko zna gdje su dani ti kad smo sretni bili mi? Nije lako kad si sam ja to znam. Prijatelji stari gdje ste? Bosiljka me miris prati, jednog dana kad se vratim, sjat će sunce kao prije. Prijatelji stari gdje ste? Noć je puna toplog daha, slušat ćemo opet Bacha dok u more zvijezde padaju. Prijatelji stari gdje ste? Pamtite li ove zvuke: Iznad dvora, iznad luke dok se bijele krila galeba.

    avatar

    09.08.2005. (08:34)    -   -   -   -  

  • A.P.

    Duže te nema na blogu pa odlučih podijeliti s tobom nešto što mi je zapelo za oko na netu: MOLITVA ZA PRIJATELJA - Dr. Tomislav Ivančić - Bože moj, prijatelju najbolji! / Htio bih danas od tebe / izmoliti prijatelja / kome se uvijek mogu povjeriti, / prijatelja koji me uvijek razumije / prijatelja koji mi želi ono najbolje; / za prijatelja bih te molio / koji zna pomoći da ispravim pogreške / takvog prijatelja / koji je oslonac u životu, / prijatelja tako dragog / koji nikada neće pretraživati moje sjene; / prijatelja / koji s drugima o meni samo dobro govori, / prijatelja / koji s tobom prijateljuje / i koji svaki dan prepun tebe / dolazi obogatiti mene. / Prijatelja koji je sretan / kada mu pružim i najmanji dar; / prijatelja / kraj kojega se mogu smijati prepunim srcem / prijatelja / kraj kojega imam osjećaj da živim vječno. POZDRAV!!!

    avatar

    11.08.2005. (10:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...