Komentari

linky.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • _COMPOV_/

    Oho naučili smo napravit logo :))

    avatar

    27.07.2005. (19:25)    -   -   -   -  

  • system of a down

    još me nisi stavio na hall of frame.I dođi na moj blog ima puno novosti!!!

    avatar

    29.07.2005. (01:42)    -   -   -   -  

  • ZLX

    OLD SCHOOL... sa par dodataka ;) al oway ye naybolyi (Društvo moram ići kući jesti. Stari će mi srati.) - LEGENDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko ga ne kuži nek traži mamu i tatu da obyasne :)

    avatar

    29.07.2005. (03:59)    -   -   -   -  

  • Yumi is the best

    Linky blog ti je odličan samo mi pošalji neke slike dimenzije 200x150 piksela da budu jpeg ili gif i da teže 20 kb

    avatar

    31.07.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  • _COMPOV_/

    Oće'l taj post?

    avatar

    03.08.2005. (01:52)    -   -   -   -  

  • SYSTEM OF A DOWN

    Zašto više ne dolaziš na moj blog?

    avatar

    03.08.2005. (16:20)    -   -   -   -  

  • DRIVER-CAR

    HAHAHAHAHAHA, SVAKA ČAST, BAŠ SI SPALJEN, BLOG TI JE FENOMENALAN :)) , P.S. MOGAO BI KOJI PUT SVRATIT NA MOJ BLOG

    avatar

    04.08.2005. (09:45)    -   -   -   -  

  • linkinparkuša

    yo linky miss u blog ti je super ;-) vita

    avatar

    17.09.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • štitko

    ZAR NE VIDITE DA SE (NEPOSTOJNA) HRVATSKA KREČE PREMA KATASTROFI !?

    Rat za Hrvatsku bio je uzaludan

    Ovih dana u hrvatskim medijima slušamo premijerku Jadranku Kosor, kako ona nama govori - o svojoj stranci - o pomlađivanju HDZ-a i rekonstrukciji vladinog kabineta sa ministrima. Mi građani opet slušamo neke "nove fraze" o boljoj budućnosti. Neki dan u Saboru RH, jedan je zastupnik iz svoje klupe povikao - kako je HDZ-e "kriminalna i zločinačka organizacija", koja trebala iči u zatvor Remetinc. Tamo gdje je bio do jučer i njihov ministar gospodarstva Damir Polančec. Hrvatsku svakodnevno natresaju kriminalne afere, jedna afera za drugom. Opet je uhićen (28. rujna 2010.), jedan HDZ-ov visoki dužnosnik Mladen Barišić, koji je bio šef hrvatske Carine uprave.

    20. godina onečišćene Hrvatske od HDZ-a i SDP-a

    Osamdeset posto građana u Hrvatskoj suglasno je s time da 1991. godine desila se je kriminalna "pretvorba i privatizaacija", za koju nitko nije odgovarao. Ono što je i sad najgore i dalje se provodi provatizacija po tom istom kriminalnom obrascu. U ovm mjesecu Rujnu mnogi radnici poduzeća su izgubili svoje zaposlenje, a svoju pravdu traže sad na ulici u prosvjedima. Sve je to sramota za ovo društvo, u kojem vlada totalno bezakonje. Između ostaloga imamo i sramotnu i ništavnu vlas, koja je nesposobna - da što učini za Hrvatski narod.

    Ivo Josipović i Jadranka Kosor u potrazi za spasom Hrvatske

    žalosno je - da Ivo Josipović, predsjenik Republike Hrvatske i premijerka Jadranka Kosor, otkada su se vratili iz posjeta Americi, mi Hrvati još uvijek (ne)znamo - što je bio pravi cilj njihovog putovanja u SAD-e- Smiješno je - kad nama Josipović preprićava - kako je susret između njega i američkog predsjednika Barako Obama, protekao "srdačno, toplo i prisno". Mi građani se s punim pravom pitamo - što su oni mama donesli iz Amerike ? Jesu li napravili kakav dobar posao od kojega će Hrvatska imati neku korist. Ili su se išli tamo samo oni provoditi... Cijela Hrvatska nam "pliva u sotonizmu" protiv kojega se nitko ne bori. Jedna od najopakijih bolesti leži u političkoj i klanskij organiziranoj pljački Hrvatske i njenom zaduživanju.

    Policijska država djelotvorna na suzbijanju svih negativnosti

    Predsjednik Ivo Josipović je 29. rujna 2010., povodom Dana policije i policijskog zaštitnika svetog Mihovila uručio odlikovanja 115-torici djelatnika MUP-a, za časno i uzorno služenej Hrvatskoj domovini, građanskoj zaštiti... Odlikovano je Ravnateljstvo policije s ravnateljom Oliverom Grbićem na čelu sa ministrom Tomislavom Karamarkom. Tom prigodom predsjednik RH Josipović uručio je za postignute rezultate i vrijedan rad visoka državna odličja Red hrvatskog pletera za osobit doprinos i razvitak RH, te Spomenicu domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu primilo je 115 policijskih službenika i službenica.

    U Bjelovaru, 30. rujan 2010.
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90
    C R O A T I A

    ttp://dvadesetgodinaiskoristavanja.blog.hr
    http://lijepaigadnanasa.blog.hr

    avatar

    05.10.2010. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...