Komentari

hlumpek.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Porto

    he he he hlumpekice, moj haragei me upozorio da odmah odem na tvoj blog jer se tamo nešto krčka u vještičjoj kuhinjici :)))) gle, ništ ja ne velim protiv žena, dapače, ja sam samo dao hint nestretnim ljepoticama da bi trebale pročitat koji strip ako žele uvatit kakvog zgodnog frajera... one prosječne i ružne su to već odavno skužile jer poznaju svoje limite... zato furaju i najbolje frajere he he... mene je moja žena oborila s nogu kad se pojavila u crnom s viskoko podignutom kosom i kad sam vidio onaj pogled ispod obrva... uh, Modesty! :)))))

    avatar

    11.02.2005. (12:52)    -   -   -   -  

  • turn around bitch I got a use for you

    ne zelim da kuham, perem, pusim, peglam, zelim da zivim slobodna ;)))

    avatar

    11.02.2005. (13:44)    -   -   -   -  

  • vještičja kuhinja

    eh, porto, sad se još osjećam prosječno ružnom :( pa, bolje nego nadprosječno ružna ;))))

    avatar

    11.02.2005. (14:26)    -   -   -   -  

  • trill

    najmanje 2 sata ;)

    avatar

    11.02.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • Porto

    Vidiš, hlupmi, sve je to stvar osobne projekcije i nepoznavanja vlastitih limita... Ljepota je uvijek u očima onog koji gleda, ne zaboravi to! Ljepota koju vidimo u bližnjima korespondira sa ljepotom kojom nalazimo u sebi. Tako se niti ja ne družim sa plitkim, nezainteresiranim sponzorušama, šopingholičarkama i udavačama koje samo žele uhvatiti bogatog frajera nego sa inteligentnim, lijepim, emancipiranim i samostalnim mladim ženama koje se eto ne snalaze baš najbolje u raskoraku između tradicionalne žene koju osjećaju u sebi i onoga što im nameće društvo kao ideal, a u istoj gabuli se nalazimo i mi muškarci. Nije li tako? Misliš li da se o tome ne bi trebalo pisati?

    avatar

    11.02.2005. (17:17)    -   -   -   -  

  • Porto

    Stoga ako ja, kao i velika večina muškaraca vidi ljepotu u stripovima i filmovima o supeherojima, ne bi imao ništ protiv da ih vidim barem u rukama žena do kojih mi je stalo. Mislim da bi tako one lakše primjetile superheroja koji čući u svakom od nas ;))) Joj da me samo vidiš u mojem superkostimiću dok spašam svijet i voljenu ženu....

    avatar

    11.02.2005. (17:26)    -   -   -   -  

  • Il postino

    Nisam gledao 'Heroja' ali ako je upola tako dobar kao 'Tigar i zmaj' onda je dobar. A što se gableca tiče za četiri žene: "tu je vrijeme zbilja relativan pojam", hehe ..

    avatar

    12.02.2005. (11:08)    -   -   -   -  

  • Čast i Mač

    Tako je, Porto... Bar one do kojih nam je stalo... Da bar one vide dublju stranu naše misije i ljubavi prema herojskoj kulturi... Za ostale, who cares...?! :):):)

    avatar

    12.02.2005. (17:47)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Haha..četiri žene na gablecu u pola sata mogu preokrenuti cijeli svijet i još odigrati partiju bele usput..nisi ni muško ni žensko po onom što imaš na nogama i među nogama, nego po onom što imaš u glavi..: )))

    avatar

    14.02.2005. (00:05)    -   -   -   -  

  • vještičja kuhinja

    porto, korvin - ma dečki vi jeste naši superheroji samo vam to ne želimo priznati da se ne umislite ;) a što se tiče shvaćanja druge strane, mislim da bi i svaka žena trebala pročitati pokoji strip, ali isto tako i svaki muškarac čokoladu ili tako nešto žensko. puno bi se bolje shvaćali.

    avatar

    14.02.2005. (10:25)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    Moj je mali nogometaš umro negdje u petom osnovne. zahvaljujući mom nastavniku tjelesnog, pokoj mu duši. I hvala bogu. Ništa i nije gluplje od debljanja pred ekranom dok se gleda utakmica.

    avatar

    15.02.2005. (10:40)    -   -   -   -  

  • Republika Vinkovci

    tup udarac dlanom po celu, aaaaaaaaaa. modesti blejz... jebote, nije mi trebalo ni 15 godina da skuzim zasto me pale crnokose zene obucene u crno. porto, fala ti ko, ko, ko nekom ko me je castio kavom u subotu

    avatar

    15.02.2005. (16:11)    -   -   -   -  

  • Porto

    *zbunj* adriane ko? he he he da nisi bio na kavi sa Vesnom Pusić? Nda, da pređe kod Đapića i obuće nešto crno i možda bi i ona ličila na gospođicu Blaise. ;))))

    avatar

    16.02.2005. (18:06)    -   -   -   -  

  • Republika Vinkovci

    ma, tesko mi je o tom i misliti, jedva sam izbjego kavu s vesnom pusic. i dan danas imam nocne more i traume zbog toga.

    avatar

    17.02.2005. (15:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...