Komentari

filologanoga.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ane

    :-)))))) A je si se raspizdija (oprostite što psujemo III). ;-) Ošla, vidila, ni meni se ne sviđa. Al' takav je svijet hiperteksta (nelinearan, jel'te). Gren da još štagod "pametnoga" ne proseren (skužaj, klapa IV. put).

    avatar

    30.12.2004. (14:51)    -   -   -   -  

  • filologanoga

    Ugh & grc. Nismo se razumjeli, Ane. Moj je susret sa svim gornjim topičkarijama bio odusevljen --- jako mi se svidja sto covjek radi, i mislim da ce se tako otkrit nesto sto "obicno" citanje ne bi moglo (vidi gore više, o brodelu). A osim toga (jao!) ja za doktorat --- eto, prevalih preko tastature --- radim isto to, samo ne "sadržajno" nego "stilistićki". (Valjda ćeš još htjet razgovarat sa mnom.)

    avatar

    31.12.2004. (14:29)    -   -   -   -  

  • ane

    Da, izgleda da nismo. I bilo mi čudno da se takvo što tebi ne sviđa (ajde, barem mi je intuicija dobra), al' rekoh - oke. Ma, ti si znanstvenik (ko krtica :evil: ), bilo bi čudno da ti se ne sviđa. Ja više padam na fluidnost nego na seciranje (premda, kad malo bolje promislim, jedno nužno ne isključuje drugo). Sve mi je slabo kad se sjetim kako ću u diplomskom morat iskasapit tekst. ;-) (btw. možda ti se obratim da zeru pomogneš, tema bi te mogla zanimat iako nema veze s tvojom strukom, al' ima sa stilistikom)

    avatar

    31.12.2004. (16:54)    -   -   -   -  

  • filologanoga

    Ane, jur olvejz velkam. Znaš ono: volim sve što vole... ludi znanstvenici. Možemo i otvorit blog pa mudrovat međusobno do mile volje.

    avatar

    02.01.2005. (13:14)    -   -   -   -  

  • ane

    Blog bi bio autoreferencijalan element. ;-)

    avatar

    02.01.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • filologanoga

    Da, s autoreferencijalnošću si zakasnila koju godinicu (hehehe) --- inače, ne slažem se: da napišeš tekst, pišeš druge sitne tekstiće koje zoveš bilješke; radni blog --- pa i blogoblogu? hiperblog? metablog? --- tako je mjesto gdje možeš pratiti work-in-progress, i mjesto kamo strpaš sve zanimljive viškove i ulice kojima nećeš poći u finalnoj verziji. Mjesto za konzultacije, također. I, konačno, bit je bloga u komunikaciji koja je *drugačija* od knjižne i časopisne, ne? A to drugačije najbolje se demonstrira unutar samog drugačijeg medija. Zamisli www-obranu svog diplomskog: četiri kompjutera, komisija čita postove, gleda linkove i stavlja komentare.

    avatar

    03.01.2005. (12:38)    -   -   -   -  

  • ane

    Pa da, bio bi to nekakav metablog. Zgodna ideja ovo o diplomskom. I premda je Bagić otvoren za svakojake novine, bojim se da ću ipak morat donit zdravoseljački ispis. :-))))

    avatar

    03.01.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...