Free Image Hosting at www.ImageShack.us>
Cursors
>

19.01.2006., četvrtak

.
- 00:44 - Komentari (4) - Isprintaj - #

08.01.2006., nedjelja

Bok... ljudi... javljam vam se sa nekog jebeno usporenog kompa. Imam spyware na njemu i neznam ga se riješit!!!!!!! Spyware je vrsta slična virusu al nije virus. Anti virusni programi ga nemogu očitat i to me jebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Žao mi je Nineka jer ima tumor na mozgu (nije ni čudo jer puši ko dimnjak, al je stalno i u depresiji), svi čemo mu doć na sprovod
- 11:31 - Komentari (11) - Isprintaj - #

07.01.2006., subota

EM


Image Hosted by ImageShack.usPravim imenom marshall Mathers, rođen 17. listopada 1973. u St. Josephu, Kansas City, SAD
Image Hosted by ImageShack.us
Najveća zvijezda rapa na isteku devedesetih, Eminem je nastupne snimke objavio 1996. neovisnim izdenjima 'Infinite' i EP-jem 'Slim Shady'. Hvaljen kao najveća nada 'bijelog rapa' i po svojim osebujnim nazalnim repanjima, Eminem je uz podršku Dr. Drea snimio debut 'The Slim Shady LP' na etiketi Interscopea 1999. Glavne teme albuma su narkotici, ubojstva i silovanja, ispričane govorom punim pretjerivanja, što je dio kritike nagnalo na čitenje Eminemovog prvijenca kao nadahnute kritike komentara na vladavinu nasilja u medijima i u gangsta rapu. Treći album 'The Eminem Show' u svega tjedan dana prodaje stigao je na vrh američke rang liste i bio najprodavaniji album 2002. godine. Album je po običaju imao kontroverzne teme, a najviše je brojeva govorilo o obiteljskom nasilju i mržnji poput hit singlea 'Cleaning Out My Closet'. 'Encore' je objavljen nakon dvogodišnje pauze nakon snimanja filma 8 Miles u kojemu je Em imao jednu od glavnih uloga. Novi album je bio na sličnom tragu kao i prethodnik s mnogim skladbama koje su se duhovito referirale na Em-ovu karijeru i opća mjesta iz njegove biografije no nešto slabiji od prethodnika.
Image Hosted by ImageShack.us
- 23:10 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Život Wu-tanga

Osnovani 1992. u Staten Islandu, New York, SAD
RZA(Robert Diggs-producent, mikser) i reperi Genius,
Method Man, Ol' Dirty Bastard, Reakwon, U-God,
Inspectah Deck, Capadonna, Masta Killa, Killah Priest
DISKOGRAFIJA: Enter The Wu-Tang
Wu-Tang Forever
The W
Iron Flag
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Strategija Wu-Tang Clana bila je utemeljiti 'klan', odnosno reperski kolektiv, a nakon njegovog etabliranja započeti sa samostalnim karjerama. Nastupni album (Enter The Wu) objavili su 1994. i pokazali da strategija dobro funkcionira u praksi. Najpoznatiji album (Iron Flag) bio je uspjeli projekt nadahnut terorističkim napadom na New York.
- 18:43 - Komentari (1) - Isprintaj - #

02.01.2006., ponedjeljak

malo slika...

neda mi se puno pisat, nisam pismen...
- 21:24 - Komentari (11) - Isprintaj - #

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off








Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.

Me,me and me: Nick mi je Silva (skraćena verzija mog imena), živim u Slobi (Novi Zagreb) ,Sloba je jedan od najboljih kvartova. Idem (ak prođem popravni u 2.c razred 1. TEH. ŠKOLE NIKOLA TESLA). Prije sam trenirao karate, košarku i nogomet sad više ne. Od mjuze slušam Rap i Grunge (2PAC, Onyx, Wu-Tang, Nirvana, Snoop Dogg (uglavno west side osim Wu-Tanga i Onyxa). Ljudi bez kojih nebi mogao postojati: Slave( jedan od best frendova, bet njega nebi mogao), Kyle ( isto ko i Slave) , Nino (metalac, super frend) , Stipan(aboriđin, mali gangsta, volim istu mjuzu), Borna(best frend iz razreda), Zvonko( uvijek ima para za posudit), Ftčja( gadne provale), Kvrga( best sale's man), a od cura: Ltonija( ljupka mlada cura iz kvarta, super frendica), Bouca( hot young lady), Daphne( uvijek ti da), Šiprakica( naša mala Šakira), Baša( best frendica koju nisam vidio od kraja godine, fakat mi fali)....( kog nisam spomenu, sorry don't be mad). Volim: nogomet, rap, grunge, guns, dobbie, alkohol, cure, izležavanje, izlaske van, pomoć nekome, a posebno volim PIVU al to spada pod alkohol. Ne volim: umišljene ljude, pop, narodnjake, ljude koji izigravaju face, drogu, kad mi neko sere a ja znam da sam u pravu i još dosta toga al mi se nade pisat. Najdraži film mi je 8Mile i Mrs. and Mr. Smith, Najdraže tri pjesme su mi: Ghost od 2PACA, Drain You od Nirvane i Blitzkrieg Bop od Ramonesa). Najdraže jelo su mi čevapi, a piće naravno piva.





AKO UĐEMO U EU
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Imag<a href=Free Image Hosting at www.ImageShack.use Hosting at www.ImageShack.us" />

Ja-pig
Slave-skakavac
Kyle-jazavac
Broz-puran
Pepo-dupin
Bouca-štriga
Milanče-ovac
Mateja-koza
Fosna-govedo
Čubi-Čubaka
Antonija-hrčak
Vrač-dabar
Alen-svizac
Tamara-štuka
Nino-morski konjic
Stipan-aboriđin


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.


Upload videos at Bolt.