Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Klub Potterovaca

26.05.2006., petak

...Slytherin...

Kao i njegov osnivač, dom Slytherina posebno cijeni ambiciju i prepredenost. Simbol doma je zmija, a boje doma su zelena i srebrna. Domski je duh Krvavi barun. Slytherinska društvena prostorija i spavaonice se nalaze ispod Hogwartskog jezera, a do njih se dolazi izgovaranjem lozinke kamenom zidu u tamnici. Slytherinska je društvena prostorija dugačka i niska, i ima kamene podove i okrugle, zelenkaste svjetiljke koje vise sa stropa.
Salazar Slytherin je, za razliku od ostalih osnivača, u školu želio primati samo čistokrvne čarobnjake (ali možda i one miješane krvi). Zbog tog je neslaganja Slytherin napustio dvorac, ali je za sobom ostavio Odaju tajni.
Za većinu Slytherina se predpostavlja, ili zna da su završili kao smrtonoše, ili da su se upleli u Crnu Magiju <-- glupost!
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slytherinski grb
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slytherinski 'dio' na grbu Hogwartsa je u gornjem desnom uglu.

Sincerely yours, Jennifer Pleasant

- 22:56 - Brzocitatno pero (4) - Prepiši - #

21.05.2006., nedjelja

Ja sam tako ljuta

Ovako:
Pod broj 1:ja sam ljuta jer sam upravo napisala post i sve mi se izbrisalo

Pod broj 2:Šta je bilo ono s Johnnyjem???
Onb piše hpff blog i postao je član..nije znao za konstrukciju bloga...nije on kriv...Johnny ubuduće nisu takvi postevi!!!

Pod broj 3: Niš ne kužim s onom pozadinom....mozemo je promjeniti ako vam se ne sviđa ,ali sam mislila nešto u harry potter stilu!! Mozemo staviti i blogpoll ako hocete!

Pod broj 4: neznam da li je Jenny ili Miranda napisla ono u box, super je ali niš ne kužim...nesto s linkovima!!

Sad sam jako ljuta zbog privatnih stvari ali i zbog toga sta nis ne kuzim na ovom blogu i zato jer sam jednostavno ljuta!!!!!!

Lara

- 22:01 - Brzocitatno pero (7) - Prepiši - #

Ravenclaw...

Ravenclaw je, zajedno sa ostalim domovima, osnovan prije tisuću godina.
Osnovala ga je Rowena Ravenclaw, jedna od najmoćnijih vještica tog doba. Ona je posebno cijenila inteligenciju, pa se tako i danas u Ravenclawu cijene mudri, a bez mudrosti ne možete dobiti mjesto u tom domu.

Image Hosted by ImageShack.us

Simbol Ravenclawa je orao, a njegove zaštitne boje su plava i brončana. Društvena prostorija Ravenclawa skriva se iza kipa viteza, a njegov duh je siva dama.
Ravenclawi i danas ponosno nastavljaju tradiciju velikih uspjeha koju je već prije tisuću godina započela Rowena Ravenclaw sa svojim domom.

Ready, steady, Ravenclaw!

- 09:46 - Brzocitatno pero (9) - Prepiši - #

20.05.2006., subota

Hogwarts

Ja kao ravnatelj ove zaista divne škole reći ću par rijeći o njoj!
Hogwarts je osnovan prije otprilike 1000 godina od Helge Hufflepuff,salazara Slytherina, Godrica Griffindora i Rowene Rawenclav. Onsovali su školu kako bi sve vještice i čarobnjake naučile plemenitim znanjima! Hogwarts je jedina škola vještičarenja i čarobnjaštva u Britaniji i ona obučava mlade ljude s magičnim osobinama da se razviju u vrsne čarobnjake i vještice.
Logo Hogwartsa je Darco dormenis nunquam titilandus
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Najpoznatiji ravnatelj Hogwartsa je bio mocni čarobnjak Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore koji je bio ravnatelj sve do 1997 kada je preminuo, nakon njega je na čelo došla Minerva McGonnagall koja je ravnateljica bila sve do 2006 kada je ravnateljica postala Lara Shinoda (ja!!! zapravo neznam do kad ce minerva bit ravnateljica ali sad sam ja...lol). Ostali poznati ravnatelji su Phineas Nigellus Black (1847-1926), Dylis Derwent, Armando Dippet i Everard Proudfoot!
Hogwarts ima 4 doma nazvana po prezimenima osnivatelja i svaki ima predstavnika:
Griffindor:Miranda Smith
Rawenclav:Von Croy
Hufflepuff:Keera Smith
Slytherin:Jennifer Pleasant

Ma to je uglavnom to...neda mi se vise pisati!!!Molim sve predstojnike domova da napisu post o svom domu!

kako je ovo zapravo fan klub imam jednu obavjest!!
Počela je nagradna igra u kojoj možete osvojiti promotivni poster Harry Potter i plamenog pehera!!
Djelim 2 postera. Sve što trebate napraviti je odgovoriti na pitanje:

Sa koliko se godina u čarobnjačkom svijetu postaje punoljetan?
i odgovore poslati na anci_black@hotmail.com do sutra i sutra navečer ću objaviti rezultate!!
U e-mailu treba napisati ime i prezime i adresu kako bi vam to mogla poslati!!
Nažalost nagradna igra je samo za članove kluba!!!

Još jedna stvar: obavjestite svoje prijatelje koji imaju harry potter fan fiction blogove da se dođu učlaniti u klub!!!!
To je za danas sve od mene,
vaša
Lara Shinoda

- 15:15 - Brzocitatno pero (6) - Prepiši - #

By Zara

Ah, pa evo, pošto je gotovo glasovanje mislila sam napisat jedan post o tome. Prvo i prvo čestitam Mirandi koja je postala predstojnica Gryffindora. Mislim da ona to zaslužuje, a čestitam i Luni kojoj je malo falilo da postane predstojnica. Što se tiče toga svega, obavezno pročitajte Mirandin post prije ovog mog. I naravno komentirajte taj post. Ja se slažem s Mirandom oko toga i samo čekam da Lara kaže da li se i njoj sviđa ideja.

Image Hosted by ImageShack.us

I naravno hvala svima koji su glasali za mene.


Zara Ravenclaw

- 12:10 - Brzocitatno pero (3) - Prepiši - #

Veliko hvala svima

Image Hosted by ImageShack.usHvala svima koji su glasali za mene..
Voljela bi znati tko su, budući da je bilo podosta glasova...
A ja sam imala problema sa uopće gledanjem ankete jer se nije vidjela u Mozilli, pa se nadam da ćemo ubuduće imati drugačije ankete.

Dakle, sada kada smo odabrali predstojnike domova bilo bi nepošteno da nemamo profesore. A osim toga, čemu ta titula uopće služi? Predlažem da se jave osobe koje žele biti profesori, ali kada postanu profesori neka napišu post o svom predmetu. Isto bi trebalo vrijediti i za predstojnike domova, treba svatko predstaviti svoj dom...

Ispričavam se Lari ako sam ovim postom prekršila neka pravila, slobodno ga pobriši ako bude potrebno.

Miranda Smith

- 11:35 - Brzocitatno pero (1) - Prepiši - #

19.05.2006., petak

Čestitam

Bravo Miranda!!!
Eto miranda je naša nova predstojnica Griffindora!!!
Čestitamo!!!!

I tako u Hogwartsu ima mnogo novina...osnovali smo i Red feniksa, gdje se borimo protim moćnog Voldemorta! Priključite nam se!
Nemam bas inspiracije danas....
Uzivajte!!!
Kiss
Vasa Lara Shinoda

- 22:31 - Brzocitatno pero (2) - Prepiši - #

13.05.2006., subota

Moja kandidatura....Zara

Evo, ja sam tek sad primjetila da je tu novi post i sve to za kandidaturu. Ja sam prvo htijela biti predstojnica Ravenclawa, ali je to mjesto bilo zauzeto. Od kad sam počela čitat Harry Potter knjige, još kao malo djete uvijek sam bila fascinirana s Gryffindorima. U početku sam bila premala, pa nisam sama čitala knjige, nego su mi ih roditelji čitali prije spavanja. Kroz sve te knjige o Harry Potteru zavoljela sam i Harryja i Gryffindore. Kod izbora klobuka za Gryffindora sam uvijek pažljivo gledala kakve osobine imaju Gryffindori. Shvatila sam da su svi Gryffindori većinom hrabri i u srcu dobri. Ja ne mogu samu sebe procijenit, ali bih dakako voljela biti takva osoba.

I ako ne pobjedim nema veze. Bit će mi drago da bilo koja od njih dvije, Mirande i Lune, pobjedi. Mislim da je najpoštenije da vi odlučite....

- 22:53 - Brzocitatno pero (23) - Prepiši - #

Dobar dan, ja sam Miranda Smith

Sjećam se kada sam prvi puta čitala Harry Pottera. Bilo je to još u prvom razredu, što znači čim sam naučila čitati... Svaku sam knjigu očekivala s nestrpljenjem i svaki puta kada sam bila tužna izgubila sam se u tom čarobnom svijetu...
Ljudi oko mene nisu vjerovali, ali ja sam stvarno zavoljela knjige. Jednom sam prilikom u nekom časopisu pronašla pismo Hogwartsa novom učeniku, i izrezala sam ga i spremila.
To su bili moji prvi susreti s čarolijama. Od tada kupujem sve knjige vezane uz HP, a ovog sam ljeta pročitala šesti nastavak na engleskome. Kada je Harry pio čaj i ja sam posegnula za čajem, a kada je nad Hogwartsom sjevnula munja i meni se pričinila. Plakala sam nakon Siriusove smrti, čak sam danima hodala u crnini... Za mene, tada još malu djevojčicu, to je bio golemi gubitak. Bila sam ljuta i na Rowlingicu i na Siriusa....
Zato sam par godina kasnije napravila fanfiction blog i njega najprije postavila za svog dečka, ali ga kasnije pretvorila u ljubomornog gada. Što ću kada sam takvo djete...
Mislim da je iz gornjih razloga vidljivo da bi uistinu voljela biti vještica, ali kada već ne mogu to, godilo bi mi biti predstojnica meni omiljenog doma. Zašto mi je to omiljen dom? Jer se sve njegove osobine očituju u meni. Ponajprije, lav sam po horoskopu, ali sam hrabra i jako požrtvovna za prijatelje (najčešće je ovo dvoje povezano). Ovo nije obična laž, ja sam uistinu spremna ruku u vatru dati za neke prijatelje...
Eto, dragi Potterovci, iz tih razloga ja bi voljela biti predstojnica Griffindora...
Sada mi je suza kapnula jer mi sve ovo zvuči tako srcedrapateljno....
Pa, neka pobjedi najbolji!
Vaša još od početka fanfictiona,
Miranda Smith (potomak Helge Hupelpuff i kućnog duha, rođakinja Keere Smith, Agathe Smith, Mary Matthews a jednim djelom i Voldemorta te Vincenta Slytherina)

- 09:32 - Brzocitatno pero (5) - Prepiši - #

12.05.2006., petak

Luna Snape...

waveJa sam jedna od kandidatkinja za predstojnicu Gryffindora.Nadam se da ću vam ostaviti dobar dojam.Inače,nisam baš dobra u tim debatama,ali ću se potruditi.Dosta sam skromna,pa mi neće biti žao ako izgubim,ali stvarno bi željela biti predstojnica.Obožavam Gryffindore,čak imam i njihove osobine:uvijek sam spremna zaštiti svoje prijatelje i dosta sam hrabra(ne želim zvučati umišljeno,ali uistinu sam takva).Dakle,dragi moji glasači,glasujte za onu koja vam se čini najbolja,na vama je da odlučite.Ja sam gotova sa svojim postom i prepuštam sve Mirandi i Zari,koje su super cure i bilo bi mi drago da pobjedi bilo koja ako ja izgubim.Sve je na vama,dragi blogovci
pusa od vaše smotane Lunewink

- 22:18 - Brzocitatno pero (4) - Prepiši - #

Izbori su zakucali na vrata Hogwartsa...

Eto me nakon nekog vremena....
Pošto su me 3 cure pitale dali mogu biti predstojnice Griffindora..necu ja odlucivati...Na vama je da odlučite!!

DAKLE BIRA SE IZMEĐU:

- Miranda Smith
- Zara Ravenclaw
- Luna Snape

Recite mi u komentarima a i u box cu staviti blogpool a i cure ce moc ostaviti svoje argumente zasto bi bas one bile predstojnice Griffindora...
PRAVILA DEBATE:
- SVAKA ĆE DOBITI LOZINKU
- SVAKA SMIJE OBJAVITI JEDAN POST ZAŠTO JE BAS ONA PRAVI IZBOR
- NE SMIJU GLASATI NA BLOGPOLLU ZA SEBE

I tako...Neka izbori počnu....sljedeći petak proglašenje! Pa ljudi uzivate ,a CURE SRETNO!!!!

- 21:15 - Brzocitatno pero (6) - Prepiši - #

02.05.2006., utorak

Eto malo novosti na blogu

Oduvjek..ili bar od kad je izašla prva Harry Potter knjiga poznato je da postoje 4 doma:
GRIFFINDOR
RAVENCLAW
HUFFLEPUFF
SLYTHERIN

I kako mi je Von Croy dao zanimljivu ideju, odlučila sam je prihvatiti i odabrati predstojnike domova!
Kako je Von Croy sam izrazio želju da bude predstavnik Ravenclawa ne vidim zašto bi mu to uskratila.
Ali nije to sve, da ne bi ostali bili zakinuti umjesto predstojnika domova izabrat će se i prefekti (da se bacimo u Hogwartski ugođaj). Za sad dakle:
Ravnateljica Hogwartsa:Lara Shinoda
Zamjenik ravnatelja:Maya Courage
Predstojnik Ravenclawa :Von Croy
Predstojnik Hufflepuffa:Keera Smith
Predstojnik Slytherina:Jennifer Pleasant

Kako sma sad odstupila od mjesta predstojnika Griffindora i postala ravnatelj javite se za predstojnika griffindora!!!

Test su uspješno položili:
--Keera Smith sa 91%
--Luna Snape sa 98%
--Zara Ravenclaw sa 96%
--Maya Courage sa 98%
--Jennifer Pleasant sa 98%
--Angelfather sa 94%
--Mary Matthews sa 91%

Čestitam ljudi!!!
Zamolila bi samo Von Croya da mi kaže e-mail da mu mogu poslati username i password!

Moj e-mail je anci_black@hotmail.com



- 21:03 - Brzocitatno pero (23) - Prepiši - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Image Hosted by ImageShack.us
Ovaj blog je..
Harry Potter klub i u njemu cemo razmjenjivati iskustva i novosti o potteru. Svi članovi dobijaju lozinku i username i mogu pisati postove!
Teme postova se ograničavaju na:
- vjesti o HP filmovima ili knjigama
- zanimljivosti o Hogwartsu i magiji
- odluke važne za cijeli klub
Također je zabranjeno:
- pisati o svojem blogu (reklamirati svoj fanfiction)
- pisati o temama koje nisu u vezi s gore navedenima

Popis učenika Hogwartsa (za korištenje pri pisanju postova)

Ovaj dizajn su napravile:
Mary Matthews
i
Jennifer Pleasant













Raspored
Ponedjeljak: FF aritmancije, piše prof. Sophie Davies
Utorak: FF astronomije, piše prof. Zara Ravenclaw
Srijeda: FF bezjačkih studija, piše prof. Mary Matthews
Četvrtak: FF čarobnih napitaka, piše prof. Maya Courage
Petak: FF čarolija, piše prof. Chelsea Shinoda
Subota: FF obrane od mračnih sila, piše prof. Luna Snape

Ponedjeljak: FF osnova borbene taktike, piše prof. Lara Shinoda
Utorak: FF povijesti magije, piše prof. Miranda Smith
Srijeda: FF preobrazbe, piše prof. Jennifer Pleasant
Četvrtak: FF skrbi za magična stvorenja, piše prof. Keera Smith
Petak: FF starih runa, piše prof. Jan Karl VonCroy
Subota: FF travarstva, piše prof. Kiara Hamill


Za dizajn su zadužene:
Jennifer Pleasant
Mary Matthews
Kiara Hamill
Maya Courage
Image Hosted by ImageShack.us