petak, 08.12.2006.

Tu sam, nema panike ;)

E sad, odakle da počnem?! Molim cijenjeno čitateljstvo da se ne uzrujava previše oko mojih izostanaka s bloga. Imam solidno opravdanje, zauzeta sam prilično. Izrada nakita, šivanje, slikanje.. Kreativnost me je pukla u najbolje moguće vrijeme, jer svi nešto tražeee :), a onda je neopisiv gušt raditi!

Prethodna dva dana su bila najnapornija u zadnjih ne znam koliko... Imala sam jedno snimanje na Rebru.. Za koje su mi trebali uvesti braunilu. I nakon solidnog raskopavanja mojih ruku, stavili je u vrat. I tako sam fino dobila infuziju u vrat... (a sve treba probati nekad, izgleda..) Snimanje ko snimanje, svakih 10 sekundi se aparat pomakne za 3 stupnja, dakle sve skupa, ležanje u istom položaju 45 minuta. Pa se misli kako ćeš ustat :))))

Dan poslije toga krvne pretrage u Merkuru... Bilo mi žao sestre, ne znam jel veća muka bila njoj ili meni, al ukratko, u 2 sata smo ipak nacijedili 4 epruvetice krvi, i to, ni ne sjećam se više s koliko uboda... Bar je nalaz krvi dobar. Ovo s Rebra čekam...

Osim toga, ostavila sam puno para u trgovinama sa tekstilom i u hobby shopu, tako daaaa... me čeka rad, rad i samo rad :)

Puno pozdrava, grlovi i ljubovi :)
- 10:02 - Komentari (4) - Isprintaj - #