utorak, 19.09.2006.

Još malo o LIMFOMIMA i LEUKEMIJAMA

Al ovaj put je poziv za dobre ljude kojima se eto možda nađe koja kuna viška... Mislim, ne može biti kuna viška, nema te kune koja je višak... Al možda može biti utrošena u neke dobrotvorne svrhe...


Prošetala sam danas Marmontovom i ugledala taj jedan štand.. I jedna draga teta je tamo, i neke djevojčice. Kad sam prišla, krenuli su mi objašnjavati što su to leukemije i limfomi, i za što zapravo skupljaju novac... Al kako to ono ide, oni kojima bi se trebalo nešto objasniti ne žele slušati... slobodno nek me ispravi neko ko taj citat zna doslovno, jer ja sam s memorijom tanko u zadnje vrijeme.

Znači, prikupljaju se donacije Udruzi, naime, u planu je i osnivanje transplantacijskog centra u Splitu. Da napomenem još jednom da je nekim ljudima transplantacija jedini izlaz, mogućnost, šansa? Meni naprimjer. Ok, nećemo patetično! Uglavnom, lijepa gesta bi bila: pomoći ako se može.
Tako, ako netko iz Splita čita ovo, a znam da vas ima bar nekoliko... Na kavu na Rivu, preko Marmontove (mislim da su štandovi i na Rivi i u Marmontovoj, u svakom slučaju čini mi se do kraja tjedna) i barem simboličan neki prilog... I da, obavijestite prijatelje, poznanike i slično :))))))))

A ako ima dobrovoljaca, a nisu u mogućnosti, eto, prošetati preko Rive...

Udruga Leukemije i Limfomi - Split
Doverska 35

žiro račun: 2330003-1100112096


Evo a od mene još jednom, hvala, pa makar i samo na čitanju posta ;)

v.v.
B
- 16:11 - Komentari (13) - Isprintaj - #