četvrtak, 31.08.2006.

..ništa posebno...

Vraćajući mi ostatak, jučer se jedna prodavačica zaletjela konstatacijom i pitanjem: "Fenomenalno mirišete, koji vam je to parfem?!".... da je znala da time čačka po nekim Nemirima, bi li ga svejedno postavila? Promrmljala sam: "ma...ništa posebno. al svejedno hvala."
Al možda ipak je posebno. i ne znam zašto još ponekad imam potrebu tako mirisati. zašto tu bočicu jednostavno ne zaboravim u nekoj zadnjoj ladici ili na nekoj najvišoj polici? ostavim, zaboravim..i jednostavno se ne prisjećam? i da je nekad, kada sve skupa bude već jako davno, pronađem i sjetim se. sjetim se tako da ne boli. sjetim se u nadi da ni jedna poslije nije mirisala tako...
Možda je i on već shvatio da je to samo... ništa posebno! samo..jasmin.

Zaboravljam imena, samo lica ostaju...
- 11:03 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.08.2006.

evo

link

slobodno komentirajte wink
- 00:06 - Komentari (16) - Isprintaj - #

subota, 26.08.2006.

...znatiželja je ubila mačku?!...

Ja sam stvarno idiot od stvorenja....
Večeras, kao, ajd da ja to malo vidim, ubacim u komp "patient-cd" kao, idem ja gledat malo moje čvorove i organe. i skontam da sam čisto gubila vrijeme ona tri mjeseca na terapijama...mom nestručnom oku se čini da su svi mali idiotići tu. brine me samo još da neko stručno oko ne nađe još pokojeg. (bijesna)

a mami je već dosta svega, a i meni je već dosta svega, al mi je više od tog "dosta svega" žao nje. i brinu me razne slutnje sulude... sad opet moram napomeniti da i dalje vjerujem da će sve biti u redu, jer ZNAM da će se javiti izvjesan broj ljudi koji će mi reći da ne smijem tako razmišljati.

Ne smjeti nešto i ne raditi nešto su dva jako različita pojma, tek da se zna.

Ma imam još desetak dana do hospitalizacije. Pokušat ću se ne nervirati do tada...


I jedna molba za moje cijenjeno čitateljstvo... mantrajte, molite se, držite fige, šaljite pozitivnu energiju i tako te slične stvarčice.

grl.
- 22:51 - Komentari (12) - Isprintaj - #

srijeda, 23.08.2006.

"nebo strpljive vodi..."

Evo došla sam kući, i pročitala rečenicu (stih) iz naslova dolje među komentarima... i čini mi se prikladan...
Strpljiva sam. Jer jesam. Jer moram biti...

Jer moram opet prolaziti...bolje da ne znate što sve ne... al moram biti strpljiva.

Zanimljivo, kako, kad su vam nalazi, recimo, dobri, onda trebate danima čekati da čujete to, a kad nisu, odmah kažu... Ok, ne baš odmah, puste vas da prvo malo obavite šoping po Austriji, i kupite neke stvarčice, koje vam, kako se poslije ustanovi, neće ni trebati. Još jedna sezona u pidjamama...

Ma da ne duljim o tome... Već sam se dovoljno napričala o svemu, a tom pričanju, ili pisanju, se ne vidi kraja... pa eto, toliko za sada...

Još samo da napomenem da sam ponosna na moje desno stopalo. Naime, pokazalo se kao heroj, jer je istrpilo par sati braunilu, pa čak i pet odlaženja u wc s istom tom braunilom, bočicu infuzije, radioaktivni i kakav sve ne, kontrast, šetnju po Klagenfurtu i jednu po Zagrebu. Dakle, divno jedno stopalo, možda se prestanem ljutiti na njega što si u većini slučajeva cipele ne mogu naći :))) (al da, sad mi nešto naročito neće ni trebati:) )
- 20:38 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.08.2006.

...

toliko toga imam za napisati....
neke strahove,
neke nade,
neka nestrpljenja,
neke zelje...

al eto, sad kad imam, sad nemam vremena....

guxich, draga, mislim da je vrijeme za one
skupljenje paketice pozitivne energije ;)

ljub,grl.

...
- 11:05 - Komentari (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.08.2006.

a bio je dan... jedan kao ovaj..ne baš kao ovaj, nije padala kiša... i sve je imalo neku drugačiju nijansu... ..ja sam se vraćala iz jednog mjesta... (ovog na slici).. sa malim šarenim divljacima u trbuhu :)


prokleta amnezija, nema je onda kad mi najviše treba :)
- 20:05 - Komentari (29) - Isprintaj - #