03.05.2007., četvrtak

Kao domaćin lijepo pozdravljam svoje prve goste - a prvi se uvijek pamte - to su:

athena air izvolite, mali makjato kako ste rekli...
blues sveženski dobrodošli..
Vesna kavica sa mlijekom i kroasan stiže...
Veno isto plus dupli šećer za mladog gospona stiže..

Image Hosted by ImageShack.us


Uz popodnevnu kavicu pročitajte još..
"Zagrebačko Poglavarstvo odlučilo je proširiti zone naplate parkiranja i na ulice u blizini državnih i kulturnih ustanova te u Novom Zagrebu, kraj Zagrebačkog velesajma i u Sesvetama. Stanari će dobiti mjesečne parkirne karte za 45 kuna."

LINK NA ČLANAK

Bježite, bogataši od dosade ubijaju nedužne ljude:
"Dvojica britanskih državljana i sudionika Gumballa 3000, rallyja bogatih avanturista, privedeni su u Makedoniji nakon što su sinoć kod Struge izazvali prometnu nesreću u kojoj je poginuo 67-godišnji Vladimir Čepuljoski, javlja Glas Dalmacije.Britanci su bili u Porscheu ruskih registarskih oznaka koji je zbog neprilagođene brzine prešao na drugu stranu ceste i udario Golf u kojem su bili Vladimir Čepuljoski i njegova supruga, koja je pritom teško ozlijeđena. Ostali sudionici utrke nastavili su put prema Albaniji, odnosno Dubrovniku."

LINK NA ČLANAK

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Ugodan boravak dragi gosti, ako nešto treba samo recite, naša vizija je Vaš osmijeh a naš cilj je učiniti sve dxa ovo mjesto bude ugodno za druženje sa prijateljima.
- 18:00 - Komentiraj uz kavu (3) - Štampaj - #

Zanimljivi članci iz dnevnih novina

Britanski Telegraph objavljuje članak koji zvuči pomalo zabrinjavajuće:

"Are two drinks too many?"

"Every year, 44,000 women will be diagnosed with breast cancer - the most common cancer in Britain - and 12,400 will die from it. Thanks to breakthroughs in drug treatments and improved detection, screening and awareness programmes, survival rates are up. The study, by the University of Mississippi Medical Centre, found that mice fed the equivalent of two drinks a day developed breast tumours twice the size of those given no alcohol, suggesting that malignant cells grew faster in the presence of alcohol. These findings complement earlier British studies which have warned that even a single glass of wine a day increases a woman's risk of breast cancer by six per cent, and that women who drink more than a bottle of wine a day increase their chances by 40 to 50 per cent. The jury, it seems, is back, and the verdict unequivocal."

LINK NA ČLANAK


Ništa bolje vijesti ne možemo naći niti u Večernjem listu:

"Tisuću maloljetnika lani pobjeglo od kuće: Prose, kradu i odaju se prostituciji"

"Samo u Zagrebu policija je lani privela 133 maloljetna bjegunca, a u prva tri mjeseca ove godine na ulici ih je bez ikakvog nadzora već zatečeno 53. No stvarna brojka "skitača" mnogo je veća. Potvrdio je to i Božo Vrkljan, ravnatelj zagrebačkoga prihvatnog centra za maloljetnike u Dugavama, u kojem je utočište nakon višednevnog lutanja lani pronašlo oko 600 djece. Mnoga od njih pronađena su gladna i promrzla u gradskim parkovima, vagonima na željezničkim kolodvorima. Bez kune u džepu, snalazila su se za život na različite načine. Prose, kradu pa preprodaju, a nerijetko upadnu u ruke svodnicima koji ih tjeraju na prostituciju..."

LINK NA ČLANAK


Da ne bi sve bilo tužno "Kod veselog Grge" slijedi dobra sportska najava iz Jutarnjeg lista:

"Milan i Liverpool u reprizi 2005."

"Milan je drugi finalist Lige prvaka koje će se igrati 23. svibnja na Olimpijskom stadionu u Ateni. Milan je u uzvratnom susretu pobijedio Manchester United 3-0 i ukupnim rezultatom 5-3 ušao u finale. Milan će biti domaćin u finalu protiv Liverpoola koji je 2005. osvojio najelitnije klupsko europsko natjecanje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca nakon što je gubio 3-0 na poluvremenu utakmice u Istanulu.Ljubitelji nogometa došli su na svoje. Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka između Milana i Manchester Uniteda, iako po kišovitom vremenu kakvo bi pogodovalo Englezima nije im donijelo uspjeh, ali je bila prepuna tempa, ritma, prekrasnih akcija."

LINK NA ČLANAK


Dobro jutro dragi posjetitelji naše male kavane, nadam se da ste odmorni i naspavani, danas je četvrtak, a to nije daleko od vikenda kada ćete moći više odmarati i biti u Vašoj najdražoj kavani. Ovaj radni tjedan je počeo malo kasnije za većinu nas i paradoks toga je da što se više odmaramo smo umorniji i tromiji za bilo kakav rad. Ipak, najljepše je kada si organizirate vrijeme i obveze pa u jutro prije posla lagano prolistate novine uz kavu na proljetnom suncu i osmijeh domaćina.

Uživajte!








- 07:00 - Komentiraj uz kavu (3) - Štampaj - #

02.05.2007., srijeda

Cijenjeni gosti,

čast mi je ugostiti Vas u našoj maloj kavani "Kod veselog Grge"! Nadamo se da ćete uživati u ugodnom okruženju i ugodnom društvu. Prvo i najvažnije pravilo kuće je da je zadovoljstvo gosta naša najvažnija zadaća zato smo otvoreni za sve Vaše kritike, pitanja i pohvale. Kavana je otvorena 0-24 sata i u nju ste svi jednako dobrodošli, bez obzira da li ste tek slučajno u prolazu ili navratite svako jutro na kavu i prolistati novine na jutarnjem suncu, ili ste student pa u nekom mirnom kutku učite za ispite i pišete po laptopu. Glazba u kavani niti u jenom trenutku neće biti preglasna kako ne bi narušavali ugođaj lijepog druženja sa prijateljima, također ona će biti pomno birana. Knjiga žalbe se nalazi na šanku, a sve Vaše primjedbe recite na mail: kod_veselog_grge@net.hr.
- 21:10 - Komentiraj uz kavu (3) - Štampaj - #

dobrodošli! otvoreno 0-24

Image Hosted by ImageShack.us
- 20:35 - Komentiraj uz kavu (0) - Štampaj - #

  svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Prvi hrvatski online blog-bar, mjesto za druženje, chat i jutarnju kavu i novine - dakako - virtualne. Uvijek sam htio otvoriti svoj caffe bar gdje će ljudi u miru pročitati novine uz kavu, družiti se s prijateljima i uživati... za sada je virtualno..