nedjelja, 06.08.2006.

STORY3:BUČNI DUHOVI ILI POLTERGEISTI

1982. godine je časopis National Enquirer pisao kako je jedan poltergeist dosađivao nekoj obitelji u Srednjoj Americi.
''Miran život 63-godišnjeg Reginalda, njegove žene Felicite i njihove 13-godišnje unuke Marije jednog je dana jednostavno uništen. Dok su Felicita i Marija išle u obližnje selo,iznenada ih je počela iz vedra neba zasipati tuča kamenja:'Bilo je strašno-prisječa se Felicita s jezom.'Kao da nas je grupa ljudi kamenovala-a nikog u blizini!Jako smo se bojale'.
Ukućani su bili tako prestrašeni da su kad ih je jedne većeri opet zasulo kamenje kad su večerali,pobjegli k rođacima. Nekim tajanstvenim prizorima je svjedok bio i jedan američki svečenik koji je izjavio:''Kad je ta obitelj bila u našoj crkvi,kamenje kao da je dolijetalo kroz debele zidove crkve! Jedan je doletio do mene,ali kad me pogodio,udarac nije bio jači od doticaja pera!!!''
Začudo,čini se da je malo žrtava Poltergeista na koje se nabacuju kamenjem pretrpjalo ozbiljnije ozljede. Jedina ozljeđana osoba bila je okrznuta po licu kamenom koji je doletio ravno u njezinu dnevnu sobu. Iz neobjašnjivih razloga,obično je udarac kamena vrlo blag.

Drugi je ispad poltergeista neobjašnjivo pomicanje kućanskih predmeta. Ponekad,tvrde svjedoci, predmeti polagano lete s jednog mjesta na drugo i blago se neoštećeni spuštaju!
Strani časopis Sheffield je postigao značajan fotografski uspjeh kad je objavio snimku štapa koji pleše iznad glave 14-godišnjegMichaella dok on leži na leđimau kravetu pod strogom prismotrom.

Myspace layouts

Myspace layouts

00:00 | Komentari (23) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.