nedjelja, 25.03.2007.

heeeeeej

eh, malo sam zaboravila na svoje sveti blog :)

vidim da mi i dalje ostavjate komentare što me jako veseli... evo skinua sam za sada 4 kile... inaće od sutra sam sa curama na forumu tjedan dana na voću :) pa ako se netko želi pridružit bilo bi mi jako drago. Obečajem da ću češće pisati... obečajem. Evo samo da malo dođem k sebi i tako. Inaće idem do 44 kg. Moram, nemogu više vrtit se u začaranom krugu... hehe... moja frendica je bila na voću last week i skinula je 4 kg u tjedan dana, što je super... zato sam ja ovaj tjedan na voću, pa ću vam javiti rezutate... možda i ubacim koju slikicu ako zaslužite. Inaće bila sam opet s annom danas na kavi (proanna.blog.hr) kako je cura predobro mršava...ah--- ubila bi se za njeno tijelo. Ja sam sada debela krava :( ali uskoro više neću bit :) obečajem. Inaće ako netko treba nekakav savjet može mi se javiti na moj mail justapound4@net.hr više ću nego rado pomoći svakoj od vas. Za sada dobivam preko 20 mailova dnevno... što me itekako veseli... inaće ovaj voćni challenge počinje sutra... al ako netko želi može i od utorka, nije uopće problem... evo vam bodovanje :)

svaki dan cjeli dan jedete samo jedno voce

dobro sad je sezona nicega pa prakticki možete jesti samo jabuke , narance, jagode, ananas, kiwi....

bodovanje za voce:

1-5 vocka = 3 boda
5-10 vocka= 2 boda
10-15 vocka = 1 bod
15< vocka = 0 boda

bodovanje za pice:

samo voda= 3 boda
kava = 2 boda
vocni sokovi = 1 bod
gazirano,alkohol i ostala smeca = 0 boda


KAZNE

bilo što što nije voce i udje u vaš oragnizam vas odmah izbacuje iz natjecanja i dobijete titulu jadnice :) jer smijete puno pojest voca a vi drito na kruh...eh sretno


pažljivo odaerite što čete jesti jer ako vam je opcija jedna voćka to može biti jedna jagoda dnevno ili jedna lubenica, ali na vašoj savjesti je :)


LJUBIM VAS.... OSTAVLJAJTE KOMENTARE... I NARAVNO JAVITE TKO ŽELI SUDJELOVATI :) KISS

| 19:28 | Komentari (33) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>