petak, 09.03.2007.

drage moje leptirice i one koje se takvima smatraju...

Izuzetno mi je drago da vam je moj text pomogao.Meni pomaže iz dana u dan. Žalosno je što mi to treba da izdržim a nee vlastita snaga...ali više to smatram uvjeravanjem tako da hehe :)

Što da vam kažem...sretna sam jako. Imam odličnog dečka i svoje najdraže leptirice. Nažalost forum je privremeno zatvoren za nove članove jer nas je previše al javim vam kad bude open. Evo sjedim na krevetu i razmišljam o sebi i svemu oko sebe. Zadovoljna sam, možda previše... Imam sve što mi treba i nemogu se požalit. Al opet... nekada znam biti u kurcu...baš zbog toga... jer se bojim. Nekako je predobro da bi bilo istinito pa pazim svaki svoj korak da mi se ne obije u glavu. Jedino što me muči je obrazovanje. Imam neke ispite idući tjedan a tako mi se neda učit. Ljena sam totalno. Najrađe bi se zaključala u stan i ne izlazila van.
Čopilo me. Treba mi malo samoće, osječam se ko da sam previše "tamo vani". Malo intimnosti bi mi trebalo ovih dana.
Vidim da ste sve u istom stanju, svaka od vas ima neke probleme. No ako usporedite svoje probleme sa pravim problemima shvatit ćete da si same stvarate probleme jer ih nemate. A dobro bi bilo da sjednete is ve zapišete na papir, tek onda postanete svjesne onoga što vam se dešava.
Uf...malo mi se prispalo...idem iskoristiti to pa otić malo spavat...

ljubim vas...

p.s dit,holy idemo u ponediljak na kavu kad smršavim :)

| 00:17 | Komentari (13) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>