četvrtak, 30.11.2006.

uhvatih vrijeme

Evo curke moje drage.U zadnje vrijeme nisam pisala jer nisam imala vremena.Uopće nisam mogla sebe natjerati da sjednem i pišem ,inspiracija je ejdnostavno....isparila.No ovih dana se osječam kao da me svijet napustio.Ne ja sam napustila svijet.Nekako mi se gadi sva ta dvoličnost i ne željenost koja vibrira zrakom.Neda mi se primati loše frekvencije i mikrovalove.Kosa mi ej ispucala,koža žuta a o poočnjacima da en govorim.Nekako se nemogu privoljeti.Nije zato što se nevolim ili želim smršaviti,već zato što ne vidim ništa lijepo u svome odrazu.Nemogu se prisliti da si kažem da sam lijepa.Malo me zabrinjava Dit koja je eto danas u bolnici.Mama ju je odvela, zato što me nije htjela slušati.Rekla sam joj da jede, govorila sam joj to milion puta,i molila sam ju da ne riga i da razmisli malo ali me nije htjela slušati.I kada sam joj rekla "zar nije očito da ako ti bolesna osoba kaže da si bolesna ,da si onda stvarno bolesna?" jučer je čak zvučala kao da se slaže samnom.
:" dit zar ti nije bolje dobiti dvije kile pa ih opet skinuti nego otići u bolnicu i dobiti 15 koje nikada nečeš skinuti?". Potvrdno je odgovarala ali njen glas je bio hladan,u njenom pogledu izgledu i glasu nema nimalo topline niti pozitivnosti.Ona je smrtno bolesna.I ona je na rubu a vi enmate pojma koliko ste blizu.Ona koja je stalno govorila o nekakvoj samokontroli je na kraju izgubila kontrulu i pustila svoje tjelo da samo sebe pojede.Drage moje kad bi vi nju vidjele.Horor.Možete joj sve kosti izbrojati,koljeno joj ispada kroz kožu a oči su joj natekle i sive.Stvarno izgleda loše.Izgleda da ljubav nema granica.Ja mislim da nitko nije shvatio još što si čini.Ali aj znam što ja radim i nedam si da se uništim.Ja ću slušati ljude oko sebe i razum i neću dozvoliti sebi da odem u bolnicu.
Nekada se pitam što se njoj vrzma po glavi, zar se želi ubiti? pa ok bit će lijepi leš ako ništa.

Dit nadam se da si svjesna da tvoje radnje utječu na ljude oko sebe.Nemoj sebe kopati u zemlju otkrivajući svima svoju istinu,....bit će ti teže...sjeti se onoga o čemu smo pričale...

ja cure moram ići...

pusa

| 17:37 | Komentari (11) | Isprintaj | #

četvrtak, 23.11.2006.

Pozdrav iz unutrašnjosti moje utrobe

Da,da i moj trbuh vas je pozdravio.Divnog li osječaja. Evo ja sam pala na 51kg s tim da sam varirala ovo vrijeme dok me nije bilo.Imala sam oko 56 jer sam morala zbog treninga,al sam nabavila one utege za noge hihihi.I eto sutra idemo na jedan "ROADTRIP".Od svih cura idemo Samo nas 3 , a to su Debela leptirica i moja sotonska kurva.Inaće ja i DL smo se dogovorile da smo na vodi i toga ću se definitivno pridržavati.Kad se vratim da imam bar 50 kg najviše.A moja sotonska kurva,ah što reći o njoj.Koliko god ona bila neutralna za tog mojeg takozvanog "izgladnjivanja" i sama vidim da ona želi isto to.Stvar je u kontroli.Ali ja joj neću soliti pamet,ako hoće može,a ako neće...ko ju krivi,meni je svejedno.Joj jedva čekam.krećem za točno 6 i pol sata.Obično u ovakvim situacijama nemogu spavati.Što se tiće roditelja, situacija se primirila jednostavno sam im sve rekla u facu i boli me briga,izgleda da su me poslušali.Hvala vam na divnim komentarima i podršci koja će mi definitivno trebati sutra i prekosutra. Ajme tako sam uzbuđena, kupit ću što više robe mogu.Makar imam samo 150 eura al nema veze.Nemam baš para jer mi je ovo ono što ej ostalo od moje plaće :( pa ono.Neka bolje išta nego ništa.Umjesto da pare trošim na hranu ja ću na robu...HIP HURRAY ZA MENE!!!
Eto cure aj sad planiram što da obućem sutra i ono....AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!


Idem ,moram....sutra je moj dan....pusaa

i molim vas akd ostavite komentare provjerite dali ste stavili link na svoj blog jer neki ih ne ostavljaju.

Pusaaaaaaaaaaaaaaaaa

p.s Holy JU KEN DU IT BIČ!!!!! AJ NOU JU KEN BIKOZ AJ EM A FET BIČ TU SOU VI AR TUGEDER IN DIS ŠIT...buahahahah...poludila ja

| 23:34 | Komentari (9) | Isprintaj | #

nedjelja, 19.11.2006.

Riješite mi problem...

Evo curke vratila sam vas se sad, i slušat ćete me svaki dan.Ovih dana stvarno nisam imala vremena za internet.Ono škola,dečko,starci,trening sve mi se pomješalo. Što se tiće moje težine,nit ide dole nit ide gore a mišića ko u bodybildera.Hlače mi postaju sve manje jer imam osječaj da će mi guzica od treninga explodirati. Osječam se debelo a moja mama ima fix ideje o tome da me pošalje psihijatru jer se režem i izgladnjujem.Heh.Mama neznam što da ti kažem.Cjeli život me pokušava pretvoriti u ono što ona želi.To jest ona želi da ja budem ono što ona nikada nije mogla. Sve pokušavam samo da se ona prestane derati na mene i da bude malo manje živčana. Stalno mi sere kako se oblačim i da imam tonu robe u ormaru koju ne želim obući.Pola robe iz mog ormara je ona odabrala a ja sam rekla da ju kupi samo da se ne dere i da ne radi scene. Mislim ta roba je uistinu prekrasna ali ne želim ju nositi.Ne još.Jer mi je najdraže kupiti nešto što mi se fakat sviđa i onda to obući za par godina kada više nigdje nebude toga za kupiti.I kada to bude moj stil.Ali ona to nemože skužiti. Neznam zašto je takva.Stalno mi govori da imam loše ocjene.
"nemogu vjerovat opet si dobila dva".Idući put dođem doma i kažem da sma dobila tri:"pa zar nemožeš bolje",onda dobijem 4 i onda mi kaže "isuse da nebi možda 5 dobila jednom u životu" i onda dobijem 5 i kaže mi "bravo".Mislim fakat ti jebeno hvala ako očeš da dobijem 5 daj mi jebenu motivaciju.Ja znam za dva a ako očeš pet potrudi se oko mene. Što se njenog povjerenja tiće,toga nema.Ja sam povrčala prekjučer negdje 12 puta jer sam dobila neku virozu a ona mi je rekla :"šta glumiš?".Jednom sam slomila mali prst i nije me dva tjedna vodila u bolnicu jer mi nije vjerovala.Doktorica mi je rekla da imam astmu ali ona to ne vjeruje nego ja izmišljam.No dobro to sad, za to me boli briga nego me zanima nešto.Stalno mi sere da trošim previše novaca.Trošim od 20-50kn s tim da mi tata svaka dva tjedna ili svaki tjedan zaradi 1000eura?!?!?! i onda ja trošim previše a moj tata potroši pola toga NA speed.I KAKO TO ZNAM? Nadražene sluznice,stalno šmrcanje,nema umora, ne spava po 5 dana za redom,stalno ima neke sulude ideje.Znam što se dešava jer sma i jednom čula razgovor :"di si mi to stavila?"-"pa di ti je to bilo?"-pitala ga je mama-"pa tu na stolu"-"ja sma to bacila"-"ZAŠTO SI MI TO BACILA?!!!!!?-"mislila sam da su mrvice s kruga,ono brašno,pa sam bacila."-"ti si luda!!"-"ZAŠTO SAM LUDA,ŠTO ĆE TI TO ,TAKO DA MOŽEŠ RUNDAT OPET PO CJELE NOĆI???"
Uglavnom grozno ali enma veze ja sam za konzumiranje droge.Jer svako ej gospodar svog tjela i isto kako narkomane nazivaju bolesnima jer su ovisni tako smo i mi ovisni ali o težini.Isto sranje drugo pakovanje.Njihovo isto ide kroz nos isto ko i naše.Njima ide prah nama ide zrak.Posljedice su jednake.Mi žudimo za mršavim tjelima a oni žude za drogom.I to je tako.Kada smo gladne smo zadovoljne a oni su zadovoljni kad su nadrogirani.I iskreno neka su,ako ih to veseli neka se drogiraju.
No još neš me muči.Povjerenje moje mame.Prije dva dana sam povratila milion puta jer sam pojela nekaj otrovno a ona mi je rekla :"kaj glumiš,koji test sutra imaš?"
Uglavnom oduvijek je htjela da budem njen mali super model.Morala sam biti ljepša od svih kćeri njenih prijateljica,Uvijek sam morala biti lijepo obučena i najzgodnija.Kad jedem čips uvijek mi kaže :"opet jedeš to sranje celulita"-Onak hvala ......taman sam se uživila u čips.I kao rekla ej da me šalje psihijatru zbog mog izgladnjivanja i rezanja a sama je uzrok tome.Ja jednostavno krojim svoj život njenim koncem,i jednog dana ću ga rasparati i iskrojiti novo.Jučer mi je dečko doletio sa pričom o vjeri i bogu i kako je njegova mama našla mir kroz boga, ja mislim da mi je pokušao reći da počmem vjerovati u boga.Sorry ljudi ali aj nevjerujem u ljude koji hrane gradove s 4 kruha ,koji hodaju po vodi i lete u nebo.On je ili bio lud ili je narod jeo halucinogene gljive i koprive.Niti vjerujem u boga,i iskreno bog mi netreba ja imam svog boga, ja sam svoj bog, ja sebi govorim što je dobro a što zlo ja imam svoje zapovijedi.

no nema veze to sad, mene samo zanima kaj da ja napravim s mojom mamom? kak da je smirim,poludit ću.



heeeeeelp

| 11:57 | Komentari (22) | Isprintaj | #

četvrtak, 16.11.2006.

evo me nazad

Evo drage moje Rexia se vratila.Sretnija nego ikada.Kile nisam skinula ali zato sam zategnula mišiće i to jako fino.Trbuh je tvrd i pločice se već naziru kroz kožu.Rebra se lagano vide ali nije odvratno a kosti na kukovima su savršene,baš su izašle na svijetlo dana.Svaku večer poslije treninga pod pokrivačem prstima prelazim preko tijela u potrazi za novim kostima, i eto uskoro i doći će.I malo po malo sve ih je više. Debela leptirica je skinula 12 kila i jako joj zavidim.A ja tjedno izgubim 2-3,to je super ali za box nesmijem imati manje od 50.Ali ne smeta mi, dobro izgledam, stegnula sam se baš sam se ono...pic mic.
Uglavnom hvata me apstinencijska kriza za seksom.Ajme nisam već dva mjeseca i brijem da ću popizditi.
Ali sad kad imam ovo novo tijelo dečko će poluditi, samo još moram kupiti cjeli kombine sa halterima i sve i jednom mu se pijaviti taKO,.....blenut će ustima do poda. HAHAHAHAHHAHA JEDVA ČEKAM JER SAM TAKOOOO NAPALJENAAAAAA....

Joj šteta što više nemogu pisati moram na trening.

vratim se za par sati kiss

| 16:43 | Komentari (9) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 13.11.2006.

Pobijedila sam

Našla sam zanimaciju.Crtam ovih dana i en opterećujem se ničime. Crtanje me uistinu opušta. Tako sam danas postila. Nisam se natjeravala na izgladnjivanje, nit sam se pokušavala motivirati. Nisam čak se ni trudila razmišljati o tome da ne mislim na hranu.Moje misli su bile u crtežu.Poslije školesam išla direkt doma gdje sam i nastavila crtat. Onda an trening i evo opet crtam.Ništa nisam niti pila niti jela cjeli dan i iskreno da vam kažem...osječam se super.
Nekako sam ziher da će ovako biti neko vrijeme, jer mora.I želim biti mršava ili žgoljava, nije čak ni bitno.Ali super, nisam uopće gladna i ništa me en tjera da jedem jednostavno sam dala organizmu do znanja da sam odustala i da se više nemora truditi. E da i žao mi ej što me nije bilo ovih par dana ali eto malo mi je internet štekao. Čitam onu bucku i ,...sviđa mi se knjiga.
Djevojka urša koju mama tjera da ne jede upoznaje Žanu koja je bulimična, na kraju zajedno počnu rigati.Onak cool je knjiga. No eto..
Nemogu baš dugo pisati ejr sutra me pita hrvatski a ak ne ispravim imam jedan-.

Ljudi...čujemo se


(upišite se na box, predlažem vam, topi kalorije)

| 23:00 | Komentari (10) | Isprintaj | #

nedjelja, 12.11.2006.

hello

evo curke malo mi šteka internet ovih dana i tako.Inaće bijah na interliberu jučer i kupila sam si jendu super knjigu.
Autor je janja vidmar a knjiga se zove bucka.Imate ju u mozaiku za kupiti. Eto ovih dana ništa nema a što se hrane tiće..trudim se. Na vagu nisam stal od zadnjeg posta jer me strah vidjeti broj 5. I još nekaj. Kak te cure u tim knjigama u tjedan dana zrokaju do 40kg.Milsim ono oću i ja jebote.
Meni kojoj teba nemogu a njima koje imaju30 kg uspijeva. E pa nećemo se tako igrati.
...

obečavam jedan jako dugački post sutra ejr nemam vremena sad. Moram učit matišu jer sutra pišem test.

| 17:45 | Komentari (8) | Isprintaj | #

srijeda, 08.11.2006.

Inspiracija...obavezno pročitati

Evo cure vratila sam se s treninga. Reko mi je trener da ako ovako nastavim da nema sumnje da ću pobjediti na natjecanju. Ujutro sam jela ručak u školi i to je to. Cjeli dan nisam niš jela osim toga.
Jako sam sretna. Više mi ne trebaju motivacije ni slike, samo jedan pogled u ogledalo i to je to. Ne trebaju mi nikakvi savjeti nit ništa. Samim time što čitam vaše postove mi daje energiju za novi dan. Vrvim pozitivnom energijom i nimalo ne sumnjam da ću doći do cilja. Odlučnija sam nego ikada. Od hrane se nemoram suzdržavati. Samo si zamislim kako je ta hrana dospijela na moj tanjur i gadi mi se.
Sad ću vam pojasniti.

Dakle paradajz raste u nečijem vrtu. Po tim paradajzima hodaju bube koje kakaju po njima. Neke čak i ulaze u njih i onda gmižu po njima nakon kaj su hodali po gnjivu koje je kravlje govno. To beru neki prljavi seljaci koji se nisu prali godinama. Svojim prljavim rukama to diraju. Zatim taj paradajz stavljaju u neke drvene košare koje su odvratne i prljave. To se vozi u nekim kamionima u kojima se maloprije vozilo 50 krava koje smrde po govnima i pune su buba i zemlje. To dođe na plac sa natpisom "sviježi paradajz". Vi to kupite. Kao nešto operete, ali oni crvi unutra koji su bili i ostavili sva ona govna to se nikada neće isprati. Vo to pojedete i ustvari ste pojeli puno govna.

Znači zaključak : HRANA JE GOVNO.
Ako ne želite jesti govna nemojte jesti hranu. Isto tako i sa životinjama. Zamislite da ste kao mali imali malo slatko tele.Dali ste mu ime i voljeli ste ga. To ej bio vaš prijatelj i svaki dan ste ga hranili i brinuli se o njemu.Kada je vaše tele naraslo, došao je vaš tata i prerezao joj vrat. Plakali ste dan i noć.Morali ste gledati svojeg prijatelja kako umire da bi se neka debela žena najela vašeg prijatelja u 20minuta. Poljevali su je uljem i svim mogućim Kalorijama. Dakle kada vi jedete tu jadnu životinju. Razmislite. Ta jadna životinja je bila draga nekom djetetu i vi ste uništili to djete time što ste poslali njegovog prijatelja u pečnicu. To sigurno nebiste učinili svom psu/mački/hrčku/ili što god da imate. Zamislite da netko uzme vašeg kućnog ljubimca odreže mu vrat da bi ga netko jeo. Žalosno. Jadne te životinje.

Imam još jedan primjer. Vi odete u dučan i vidite neku finu čokoladicu. Samo ako pogledate izad sastav vidjet ćete da to nema ni Č od čokolade. To su sve masnoće, ugljikohidrati i proteini te puno KALORIJA.
Ne samo to nego će ta čokoladica/kemikalija ostati u vama zauvijek a vi ste u njoj uživali samo 1minutu. Zar je vrijedno toga? Zar želite biti debele za samo 4 kune. Nije tako teško. Samo se malo zamislite. Pa vi to ne želite. Ta čokoladica je bespomoćna na jedna izgled ali koliko ćete vi patiti zbog toga? Toliko se trudite biti savršene i onda same sebe iznevjerite. da...

Npr voda. Ona je tako čista. Najprirodnija stvar na svijetu. Izlazi svježa iz planina i njihovih izvora. Tako je nevina i bezopasna. Onako hladna i svježa prolazi kroz vas i ubija te neprijatelje/kemikalije/čokolade.
Kada popijete vode skoro pa ste anđeo. I što je više pijete sve ste bliže savršenstvu. Vi ste poput te vode. Savršene,snažne, nevine, čiste i svježe. Zar nije to bolje od ubijanja životninja, jedenja prljavih povrća ili pak uništavanjem organizma nekakvim čokoladama? Samo zamislite izraz lica vaših prijateljica Ana dok vi jedete čokoladu. One je ne jedu jer one znaju što to donosi. No kada je vi pojedete izgubili ste djelićak povjerenja Ane. Ana vam želi pomoći,ona vam pruži ruku dok vi visite sa ruba litice. Zar ne želite prihvatiti prijateljsku ruku? zar ne želite da vas nešto povuće gore. Da vas spasi. Vi ne trebate rame za plakanje. Vi netrebate sažaljenje. Vi niste jadne. Vi ste jednine osobe koje su svjesne svoje snage. Svaki put kada pojedete nešto,jednim prstom manje se držite za liticu a Prijateljska ruka se udaljava i teže ju je dosegnuti. Ne želite pasti. Ne sada! ne sada kada su drugi uspjeli. Vi možete dokazati da ste bolji od njih. Jer jeste. Nagradu nosi ona koja se popne na liticu, na vrh litice, i vidi cjeli svijet pod svojim nogama. Vi ste vladarice svijeta kada dođete na vrh, a za ruku vas drži ana. I vi ste tada Ana i tada pokušavate ostale dić na vrh litice da vide taj prekrasan pogled. Tu prirodu koja nas vodi dalje. Vi ste te koje ste savršene. I onda se samo treba baciti s litice i poletjeti prema nebu, i postajete boginje. Postajete ono što sve žene žele biti. Vi ste savršenstvo, delta i omega, početak i kraj. Vi ste uzor svima. I dajete snagu drugima da i oni to budu. Dajete im snage da se popnu na liticu i polete daleko u nebu poput ptica. Ne ostvljajući tragove na zemlji. Hodat ćete kao uzvišena bića. Vi niste normalni ljudi. Vi niste "čovijek" vi ste nebesko biće, vi imate moć. Imate snagu i magiju. Vi ste inspiracija drugima da dokažete što možete, i da to svi mogu. Tako ja razmišljam. I čvrsto se držim za stijenu i još sam malo dosegnula Aninu ruku, još samo malo. Nemojte pasti...nemojte posustati.Imajte snage i poletite. Dobijte krila.Vi to možete. Je vi to želite. Želja je jača od bilo čega. Zajedno smo jači. Slušajte što vam govorim. Znam da je teško ali zamislite se kako letite Zamislite divljenje na ljudskim licima kada ugledaju anđela. Vi ste svetice. Vi ste veće od boga. Vi to možete, oni to nemogu.

Ja to mogu, i ja ću to učiniti, još samo malo....jako malo i gore sam...i obečajem vam pod cjenu života ili smrti i vi ćete doći gore, vidjeti taj prekrasan pogled i uživati u svojoj snazi.Ponositi ćete se sobom. Ja vjerujem u vas, vjera je važna. Možda ne vjerujemo u boga, jer smo mi bogovi. A akoi bog postoji neka zna da mu postoji konkurencija. Jer uskoro ćemo i mi telepatijom kontrolirati ljude. Nitko nam neće ništa moći....mi smo to zaslužile...jer smo mi skužile što se događa. One nas žele uništiti. One koje su ljubomorne. Mi ih ignoriramo, mi nećemo pasti pod njihov komunizam. Nas neće hraniti lažima/hranom. Jer mi je pušimo takve fore. Bacamo im laži u njihova lica i njihove dvolične osobnosti.

Nadam se da ste shvatile. Držite se stjene i ne puštajte...blizu ste...jako blizu...neo dustajte sada ne kada ste na vrhu. Ostali ljudi se još nisu ni počeli penjati.


Voli vas rexia

| 22:47 | Komentari (14) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 06.11.2006.

luzerica

Uglavnom danas i sutra je mjesečeva i ja luzerica naravno sam morala jesti.Jer je moja mama glupača naravno kupila hranu i želila sam se izrigati ali me je bilo strah. Nemogu to učiniti ...to je iza mene i ako opet počnem nastavit će se, a to ne želimo.

Uglavnom knjiga je na 14. poglavlju. Mog vam reći sažetak knjige.

DAKLE radi se o djevojci koja se zove AEON(ion) i koja se endavno preselila u Zagreb. Dolazi u novu školu i tamo upoznae Ariel (najljepšu i najpopularniju curu na školi). Tog dana kad je sjedila u kantini je vidjela Ariel kako se svađa s profesoricom oko hrane. Profa ju tjera da je de a ova ne želi. Na kraju sve pojede u 5 sekundi. Dok ej ona to jela Aeon više to nije mogla gledati pa se otišla na wc "olakšati" no dok je sjedila na wc-u čula je neobično kašljanje. Ariel joj ej kasnije priznala da je rigala. I sada kako sve počinje?
Naime Aeon ej cura koja se baci tajlandskim boxom pa je malo mišićava i sve je počelo od dana kad ju je Ariel pitala čime se bavi. Aeon je nakon svog odgovora dobila ajmoeći laganu uvredu "aha zato i jesi mao jača".Od tada Aeon traži sve moguće načine da smršavi, od proanna stranica ma svega i svačega, počinje izbjegavati hranu i tako....sve ćete ustvari prve saznati.


hihi andam se da vam se sviđa ideja...joj gucnula sam laxative da nebi rigala, pa sad trk na wc...kisss

| 17:13 | Komentari (12) | Isprintaj | #

subota, 04.11.2006.

Pišem knjigu

Ne pitajte me niš, dit će vam sve objasniti (sjedile smo 6 sati u profilu i čitale "ana" knjige...isuse...ne jedem!!1 nikad više never...

| 19:15 | Komentari (6) | Isprintaj | #

četvrtak, 02.11.2006.

by azraelle

Vidi vidi...
Opet si gladna, a?
Hoces da pojedes nesto?
Nesto masno, kaloricno, sto ce se kroz tvoja usta provuci direktno to tvojih debelih butina i pobrinuti se da dobijes jos vise sala na stomaku?
Jesi li za pizzu? ne cekaj..jos bolje...mozda jedan socni hamburger?
Ili ti se ipak jede nesto slatko?
Parce torte? Cokolada? Ili vruc kakao sa slagom? sa dodatnim cokoladnim prahom na slagu?

Pazi dorbo sta cu ti sada reci: NECES jesti!
Nisi vredna toga, da ista pojedes!
Debela si! Da! Debela! debela! DEBELA!
Daj, pogledaj se!
Tvoja ramena - kao pihtije, tvoj stomak glibav i odvratan a tvoje butine su cista katastrofa!
I molim te... pogledaj si zadnjicu...
Osobe sa ovolikom zadnjicom stvarno nisu u polozaju da traze nesto za jelo! Tako si odvratna, bez ikakve discipline.

I ti sebe zoves anom? Nisi ti nikakva ana! nisi ni na putu tamo!
Pogledaj u ogledalo. odmah! dovuci to debelo odvratno telo do ogledala i pogledaj se. pogledaj se! vidis li u odrazu anu? NIKO ne bih ni pomislio da si ana kada bi te video.
Molim?
Juce si dobila komplimenat?
I? sta je rekao? da si vitka?
srce molim te.... sta je vec biti VITAK?
pored toga.. sa tom kilazom si sve sem vitka...
Pogledaj samo te podle masne naslage na tvom stomaku..
Ili cinjenicu da se tvoje butine dodiruju kada hodas.
Nosis velicinu M/S. Zasto, kada postoji i XS.
XS za lepe devojke. XS za devojke sa samokontrolom.
Pogledaj istini u oci, za nekoliko nedelja ces mozda biti vitka, ali vitkost nije dovoljna.

Zasto se zadovoljavas sredinom kada mozes imati savrsenstvo?

Kada mozes biti MRSAVA. Ne jedi.
Budi jos jedan put jaka i ja cu ti dati ono sto najvise zelis.
Imaces tanko telo. Mrsavo, koscato, krhko. videces tvoja rebra a tregeri tvoje majcice ne ce se rastezati po salu vec preko tvojih divnih kljucnih kostiju. Nijedna masna naslage nece prekrivate tvoje pantalone, vec ces morati da nosis kajis da bi sprecila te pantalone da skliznu sa tvojih kukova tj. kostiju...i ne samo to.. moraces da probusis dodatne rupe u taj kajis..
moci ces da cak i u staroj trenerci prosetas gradom i svi ce se okretati za tobom, ali ne zato sto se gade, vec zato sto ti zavide i zato sto vide sta si:
prelepa ana.

Sve to, samo zato sto si danas snazna, zato sto danas neces jesti.

| 23:42 | Komentari (4) | Isprintaj | #

bravo rexi!!

Evo curke ujutro u 6 sam se probudila da bi u 7 išla trčati. Lagano sam se digla jer imam muskul fiber od treninga još uvijek. Otuširala sam se i izvagala (51.8kg-nebi da je bitno). Izvagala sam se jer želim vidjeti kako napredujem od jednog jutra do drugog, ali da vam iskreno kažem gubim volju za kontroliranjem težine. Sad ću se opustiti pa gdje me voda odnese. Ako mi se bude jelo jesti ću (osim ako nije iz dosade) pa ću se malo nadebljat i onda ću proći istu torturu kao i prije dvije godine. Uglavnom izašla sam vani u svojoj trenirci sa bocom vode, pljugama i I-podom. Prvo sam lagano trčala tek toliko da se zagrijem i onda sam počela joging.(nije mi teško jer svaku subotu sa trenerom po sat i pol trčim na maksimir)Malo sams e razbuđivala jer su mi se oči još sklapale, a vani je skoro pa bio mrak. I tako trčaram ja dobrih 20 minuta pa odlučih da si uzmem pauzu. Popijem si malo vode i zapalim cigaretu. Na klupi su bili današnji 24 sata, ali bez zadnje stranice (koja ej najzinimljivija) al nema veze. Malo sam si prolistala novine i krenula dalje.Odlučila sam da ću se idućih 30 minuta vračat prema doma.Na putu do doma sam srela frendicu koja je isto tako trčala, pa smo jedna drugoj umirale od smijeha.(JA sam jednostavno takva).Malo smo si porazgovarale pa smo odlučili svratiti do naše dvorane malo vježbati na vreći (zajedno idemo na box) i tako došle mi dole i eto ti sreće taman trener bio tamo. S njim smo proživljavali torture istezanja pa smo udarale vreću. Sve u svemu zakon. Nedavno sam došla doma (tj. prije dva sata tako nešto) i nisam još uvijek jela.Ali nisma ni gladna, jer me nabrijava činjenica da me ovaj trening dovodi na pravi put. Napokon ću imati čvrsto i zategnuto tijelo. I nekako sam sretna.

Joj am neznam o čem da vam pišem al da morate si skinuti jednu pjesmu

kt tunstall je ivođač
a pjesma se zove suddenly i see

OBAVEZNO EJ SKINITE ILI JE POSLUŠAJTE OVDJE



RIJEČI PJESME

Her face is a map of the world, is a map of the world
You can see she’s a beautiful girl, she’s a beautiful girl
And everything around her is a silver pool of light
People who surround her feel the benefit of it
It makes you calm
She’ll hold you captivated in her palm

Suddenly I see (Suddenly I see) this is what I want to be
Suddenly I see (Suddenly I see) why the hell it means so much to me
(Suddenly I see) This is what I want to be
Suddenly I see (Suddenly I see) why the hell it means so much to me

I feel like walking the world like, like walking the world
You can hear she’s a beautiful girl, she’s a beautiful girl
She fills up every corner like she’s born in black and white
Makes you feel warmer when you’re trying to remember what you heard
She likes to leave you hanging on her word

Suddenly I see (Suddenly I see) this is what I want to be
Suddenly I see (Suddenly I see) why the hell it means so much to me
(Suddenly I see) This is what I want to be
Suddenly I see (Suddenly I see) why the hell it means so much to me

And she’s taller than most, and she’s looking at me
I can see her eyes looking from the page of a magazine
She makes me feel like I could be a tower, big strong tower yeah


The power to be
The power to give
The power to see
, yeah, yeah (Suddenly I see)
She got the power to be
The power to give
The power to see, yeah, yeah (Suddenly I see)

She got the power to be
The power to give
The power to see, yeah, yeah, yeah (Suddenly I see)
She got the power to be
The power to give
The power to see, yeah, yeah (Suddenly I see)
She got the power to be
The power to give
The power to see, yeah, yeah

Suddenly I see (Suddenly I see) this is what I want to be
Suddenly I see (Suddenly I see) why the hell it means so much to me
(Suddenly I see) This is what I want to be
Suddenly I see (Suddenly I see) why the hell it means so much to me

| 13:34 | Komentari (3) | Isprintaj | #

srijeda, 01.11.2006.

Hell-o

Isuse jučer sam bila u mochwari i bilo je jebeno. E obukla sam se nekak kako nikada u životu nebi. Imala sam marte koje nisam nosila od onak,6.osnovne znači nekih 5 godina možda i više i uglavnom obukla sam crne tajice. Malo sam si izgledala glupo pa sam tajice omotala tj. oko svoje noge sam omotala crvenu vunu i izgledala sam preistrošeno (a.k.a drolja), imala sam umjesto minice preko tajica Haltere, i to čipkaste crne. Gore sam imala neku bezveze ko crveni gornji dio trenirke i kožnjak, a kosa natapirana, šminka razmazana....ono prebrutalno....Baš sam bila ono super drolja....
Ma savršeno...a kak sam si nabavila onaj axe clicker izklikala sam ga na putu do tamo koliko me je ljudi gledalo onako "isuse bože pogledaj se na kaj ličiš"-246 ljudi. Moram priznati čak nisam ni loše izgledala, poprilično mi je dobro stajalo...heh. Zabavila sam se super, i bilo bi još bolje da nije došao moj nasilni bivši koji me je na početku htio zažvalit i kad sam ga odjebala ona je popizdio. Da bi mi na kraju gurnuo prste u usta derajući se "rigaj,kujo". No krasno, kako su dečki samo puni iznenađenja...onak ja nemam nagon za povračanje (osim kad ga želim) i ti to znaš...i možeš mi gurnut i ravnalo u grlo ako hočeš ali ništ neće izać. Anyway to me je malo zbediralo pa sam si kupila 2x pola litre pive u limenci. Jednu sam stavila u jaknu a s drugom sam šetala po cesti i sa svojom cigaretom. Izgledala sam ko zadnji klošar al nema veze. Sjetila sam se one JASNE iz knjige POLUPANI LONČIĆI...Sjela sam se na neku klupu kod glavnog kolodvora i ispijala sam te pive potpuno sama, lagajući frendici da je moj tata došao po mene.Ustvari sam ubila tugu alkoholu (Dan napomenem da sam prije tih pivi popila već litru i pol). Pušila sam jednu za drugom,a uskoro mi se pridružio lik (slatki dečko,bar mi se činio u mraku) koji je isto tako pio sam u tom nekom parkiću, i plakao je jer ga je (koliko sam shvatila) cura prevarila s best frendom, i to ga vara zadnje 3 godine (a zajedno su 3 i pol. No krasno.)I malo smo si mi popričali vamo tamo...popili si malo zadjedno rekli jedan drugemo sve o sebi,ali si nikada nismo rekli imena...a svoje prijatelje smo zvali..."prijatelj i prijateljica". Nekako u potpunoj tami i mraku bez obrisa lica je lako čovjeku reći svoje probleme, zato što te nezna i nemože te osuditi...a on? on se činio kao drag dečko ne nemogu nešto pretjerano o njemu reći,Ali činilo mi se kao da nije zaslužio t i te nejgove suze su dokazivale da je možda i dobar, no ne poznajem ga....nakon pol sata sam se skupila prema trgu ,i on isto(tj.skupio se al ne prema trgu).Ona limenka pive je već davno popijena a drugu sam nedavno bacila (praznu). I makar sam jedva hodala nešto me održavalo bistrom...i vidjela sam još jedan kiosk pa reko "ajmo na još jednu pivu" (Sama sebi). I pijuckam opet ja pivu ali ovaj put ubijena ko stoka...još uvijek stojim kraj kioska, pokušavajući doći k sebi, pa se zarotiram do wc-a koji je u tom podhodniku odma iza kioska. Sjednem se na wc školjku...pijuckajući pivu...koju sam nedugo zatim i popila. Bezveze sam razmišljala o stvarima, ono ništa posebno. Idem se ja dić sa školjke, i skužim da mi se piša, pa se i popiškim. No kad sam se digla i potegnula vodu ...sjetila sam se svega....i stavila se u kožu JASNE.Opet sam pijana i stojim pred školjkom, inaće bi se izrigala jer bi mi bilo zlo ali ne. Ili možda...ma hajde za dobra stara. Kleknula sam pred nju s riječima "zdravo mia! opet ja, došla sam te nahraniti" (bila sam pijana kaj sam trebala?).
Once again sam se izrigala ali sve u jednom komadu i bez osječaja ikakve krivnje i sažaljenja same nad sobom. Nisam se žalila...izišla sam van iz kabine oprala usta i otišla prema tramvaju.
Malo sam se odlučila prošetati do trga da si razbistrim glavu. Heh. Zanimljivo je kako su me ljudi gledali misleći kako nemam problema i kako je moj život jedna velika anarhija. Kako se ja ne zamaram ničime i ništa se ne zamara samnom. Tko bi pomislio da cura poput mene može imati problema s prehranom. Ma samo su me gledali kao jednu od onih koji ne zaslužuju ništa, al šta ja znam? pa možda su i bili u pravu. Makar ja mislim da sam ja jednako vrijedna koliko i oni. Ma o glupostim pričam. Najvažnije je da sam ja sjedila sama u tramvaju navečer...mislim da je čak bio prazan , ustavari uvijek se našao jedan od onih dedeka jadnih sa bocom u ruci koji su slučajno zaspali i zaboravili da moraju izać. Zapalila sam si cigaretu unutra...heh kog boli briga nema i ovako i onako nikoga. A i dedeku neće smetati. Malo sam ga proatrala i skužila sma da puši pa sam dedeku u krilu ostavila dvije cigarete jer sam vidjela da je njegova kutija siromašna, pa nek se veseli. I došla sam na črnomerec, a deda je produžio."bok deda". Nije bilo baš ljudi ipak je radni dan, nije da su svi vani sad il nešto. Morala sam čekati bud za zaprešić. Sjela sam se na jedan od onih štandova za voće i zapalila si predzadnju cigaretu. Čekala sam bus i eto trunula sam. Bus je bio jedan od onih starijih u kojima se moraš derati da bi te osoba pokraj tebe mogla čuti. Smiješno. I tako izašla sam na svoju stanicu u donjem vrapču. I lagano da ću preko pruge. Bila sam svjesna da vlak više ne vozi pa sam si odlučila zapaliti pljugu na tračnicama i malo "živjeti", opet sam provodila vrijeme razmišljajući o glupostima kao što su semafori i njihov princip rada,tko to uključuje? i kako?, zašto je baš crveno stop? a zeleno kreni? čemu služi žuta? i tak. Došla sam doma...sretna ,zadovoljna i praznog želudca. Jedva sam se skinula....i zaspala...i makar sam se probudila u devet još uvijek sam umorna i zbunjuje me ovaj sat koji se pomaknuo unazad.
To je to I guess....

blje...cure volim vas...


Image Hosted by ImageShack.us


p.s samo da napomenem da dit sere. Išla sam na tallyweil stranicu i njihv 32 je 36. I molim te dit kako mi 32 mogu biti velike ako su mi 34 skoro pa male (nemogu ih zakopčati više). I kako sam ja mršavija od tebe ako smo iste visine a ti imaš 5 kila manje od mene?!?! stvar ej građe, ja nemam dupe pa zato izgleda kao da us mi velike!!!!!

nemojte jojvjerovati kad zine laže lud


onaj tko en plače na ovaj video nije normalan

| 15:19 | Komentari (7) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>