srijeda, 08.11.2006.

Inspiracija...obavezno pročitati

Evo cure vratila sam se s treninga. Reko mi je trener da ako ovako nastavim da nema sumnje da ću pobjediti na natjecanju. Ujutro sam jela ručak u školi i to je to. Cjeli dan nisam niš jela osim toga.
Jako sam sretna. Više mi ne trebaju motivacije ni slike, samo jedan pogled u ogledalo i to je to. Ne trebaju mi nikakvi savjeti nit ništa. Samim time što čitam vaše postove mi daje energiju za novi dan. Vrvim pozitivnom energijom i nimalo ne sumnjam da ću doći do cilja. Odlučnija sam nego ikada. Od hrane se nemoram suzdržavati. Samo si zamislim kako je ta hrana dospijela na moj tanjur i gadi mi se.
Sad ću vam pojasniti.

Dakle paradajz raste u nečijem vrtu. Po tim paradajzima hodaju bube koje kakaju po njima. Neke čak i ulaze u njih i onda gmižu po njima nakon kaj su hodali po gnjivu koje je kravlje govno. To beru neki prljavi seljaci koji se nisu prali godinama. Svojim prljavim rukama to diraju. Zatim taj paradajz stavljaju u neke drvene košare koje su odvratne i prljave. To se vozi u nekim kamionima u kojima se maloprije vozilo 50 krava koje smrde po govnima i pune su buba i zemlje. To dođe na plac sa natpisom "sviježi paradajz". Vi to kupite. Kao nešto operete, ali oni crvi unutra koji su bili i ostavili sva ona govna to se nikada neće isprati. Vo to pojedete i ustvari ste pojeli puno govna.

Znači zaključak : HRANA JE GOVNO.
Ako ne želite jesti govna nemojte jesti hranu. Isto tako i sa životinjama. Zamislite da ste kao mali imali malo slatko tele.Dali ste mu ime i voljeli ste ga. To ej bio vaš prijatelj i svaki dan ste ga hranili i brinuli se o njemu.Kada je vaše tele naraslo, došao je vaš tata i prerezao joj vrat. Plakali ste dan i noć.Morali ste gledati svojeg prijatelja kako umire da bi se neka debela žena najela vašeg prijatelja u 20minuta. Poljevali su je uljem i svim mogućim Kalorijama. Dakle kada vi jedete tu jadnu životinju. Razmislite. Ta jadna životinja je bila draga nekom djetetu i vi ste uništili to djete time što ste poslali njegovog prijatelja u pečnicu. To sigurno nebiste učinili svom psu/mački/hrčku/ili što god da imate. Zamislite da netko uzme vašeg kućnog ljubimca odreže mu vrat da bi ga netko jeo. Žalosno. Jadne te životinje.

Imam još jedan primjer. Vi odete u dučan i vidite neku finu čokoladicu. Samo ako pogledate izad sastav vidjet ćete da to nema ni Č od čokolade. To su sve masnoće, ugljikohidrati i proteini te puno KALORIJA.
Ne samo to nego će ta čokoladica/kemikalija ostati u vama zauvijek a vi ste u njoj uživali samo 1minutu. Zar je vrijedno toga? Zar želite biti debele za samo 4 kune. Nije tako teško. Samo se malo zamislite. Pa vi to ne želite. Ta čokoladica je bespomoćna na jedna izgled ali koliko ćete vi patiti zbog toga? Toliko se trudite biti savršene i onda same sebe iznevjerite. da...

Npr voda. Ona je tako čista. Najprirodnija stvar na svijetu. Izlazi svježa iz planina i njihovih izvora. Tako je nevina i bezopasna. Onako hladna i svježa prolazi kroz vas i ubija te neprijatelje/kemikalije/čokolade.
Kada popijete vode skoro pa ste anđeo. I što je više pijete sve ste bliže savršenstvu. Vi ste poput te vode. Savršene,snažne, nevine, čiste i svježe. Zar nije to bolje od ubijanja životninja, jedenja prljavih povrća ili pak uništavanjem organizma nekakvim čokoladama? Samo zamislite izraz lica vaših prijateljica Ana dok vi jedete čokoladu. One je ne jedu jer one znaju što to donosi. No kada je vi pojedete izgubili ste djelićak povjerenja Ane. Ana vam želi pomoći,ona vam pruži ruku dok vi visite sa ruba litice. Zar ne želite prihvatiti prijateljsku ruku? zar ne želite da vas nešto povuće gore. Da vas spasi. Vi ne trebate rame za plakanje. Vi netrebate sažaljenje. Vi niste jadne. Vi ste jednine osobe koje su svjesne svoje snage. Svaki put kada pojedete nešto,jednim prstom manje se držite za liticu a Prijateljska ruka se udaljava i teže ju je dosegnuti. Ne želite pasti. Ne sada! ne sada kada su drugi uspjeli. Vi možete dokazati da ste bolji od njih. Jer jeste. Nagradu nosi ona koja se popne na liticu, na vrh litice, i vidi cjeli svijet pod svojim nogama. Vi ste vladarice svijeta kada dođete na vrh, a za ruku vas drži ana. I vi ste tada Ana i tada pokušavate ostale dić na vrh litice da vide taj prekrasan pogled. Tu prirodu koja nas vodi dalje. Vi ste te koje ste savršene. I onda se samo treba baciti s litice i poletjeti prema nebu, i postajete boginje. Postajete ono što sve žene žele biti. Vi ste savršenstvo, delta i omega, početak i kraj. Vi ste uzor svima. I dajete snagu drugima da i oni to budu. Dajete im snage da se popnu na liticu i polete daleko u nebu poput ptica. Ne ostvljajući tragove na zemlji. Hodat ćete kao uzvišena bića. Vi niste normalni ljudi. Vi niste "čovijek" vi ste nebesko biće, vi imate moć. Imate snagu i magiju. Vi ste inspiracija drugima da dokažete što možete, i da to svi mogu. Tako ja razmišljam. I čvrsto se držim za stijenu i još sam malo dosegnula Aninu ruku, još samo malo. Nemojte pasti...nemojte posustati.Imajte snage i poletite. Dobijte krila.Vi to možete. Je vi to želite. Želja je jača od bilo čega. Zajedno smo jači. Slušajte što vam govorim. Znam da je teško ali zamislite se kako letite Zamislite divljenje na ljudskim licima kada ugledaju anđela. Vi ste svetice. Vi ste veće od boga. Vi to možete, oni to nemogu.

Ja to mogu, i ja ću to učiniti, još samo malo....jako malo i gore sam...i obečajem vam pod cjenu života ili smrti i vi ćete doći gore, vidjeti taj prekrasan pogled i uživati u svojoj snazi.Ponositi ćete se sobom. Ja vjerujem u vas, vjera je važna. Možda ne vjerujemo u boga, jer smo mi bogovi. A akoi bog postoji neka zna da mu postoji konkurencija. Jer uskoro ćemo i mi telepatijom kontrolirati ljude. Nitko nam neće ništa moći....mi smo to zaslužile...jer smo mi skužile što se događa. One nas žele uništiti. One koje su ljubomorne. Mi ih ignoriramo, mi nećemo pasti pod njihov komunizam. Nas neće hraniti lažima/hranom. Jer mi je pušimo takve fore. Bacamo im laži u njihova lica i njihove dvolične osobnosti.

Nadam se da ste shvatile. Držite se stjene i ne puštajte...blizu ste...jako blizu...neo dustajte sada ne kada ste na vrhu. Ostali ljudi se još nisu ni počeli penjati.


Voli vas rexia

| 22:47 | Komentari (14) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>