život je kako kada

< listopad, 2021 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Opis bloga


Život je čudo nemjerljivo i zato se ponekad usudim zapisati sjećanja, misli, nadanja, želje, a sve to podariti svima koji su začarani čudima kao i ja. Uz poeziju često pišem priče koje su isključivo mašta tek sa malim detaljima stvarnog života. Fotografije koje stavljam na blog su moji uradci ako nije drukčije navedeno. Voljela bih da me najprije pitate ako želite što preuzeti.

A. Ž. K.

Ne
Uglavom ne komentiram komentar koji je ostavljen na moj post, niti se vraćam vidjeti da li je ostavljen komentar na moj kod drugih blogera. Zato, ako mi nešto želite reći ostaviti komentar na mom blogu, ako ne želite nije nikakav problem niti ako ne svratite.

Ako želiš nešto reći
demetra02@gmail.com

Početak
Blog je ponovo registriran 13.01.2013.

ljubav

21.10.2021., četvrtak

Ludo-luđe-ludilo

Ne da sam šokirana nego sam ŠOKIRANA. Slušam jučer vijesti. Priprema se zakon po kojem će vaš liječnik biti obavezan javiti policiji dijagnozu pacijenta, a koja će biti navedena u zakonu za oduzimanje vozačke dozvole. Dakle ako se zamjeriš svom obiteljskom liječniku doda ti neku od propisanih dijagnoza iz zakona i eto ti kazna. Nikako mi nije jasno zašto se od kada se mogu sjetiti liječnički za vozačku obavljao na medicini zdravlja, a gdje je trebalo obaviti više pregleda i mišljenje liječnika specijaliziranog za taj posao. Naravno da je uvijek bilo onih koji su se provukli ispod žita i ti će se uvijek znati i moći provući mimo zakona. Ne znam koje je funkcije policajac koji je slavodobitno izjavio kako neće oni tražiti ništa o bolesti osobe već će liječnik njima (policiji) dostaviti samo šifru bolesti. Ne vjerujem da je svjestan kako svaka bolest ima šifru i po njoj točno znaš o kojoj se bolesti radi. Koja je to suluda ideja da me recimo zaustavi prometna policija i najprije traži potvrdu da nemam ni jednu zakonom propisnu dijagnozu zbog koje ne smijem voziti, a da me liječnik nije prijavio. Za tako nešto su već i kazne za liječnika i za vozača stavili u prijedlog. Ludilo je zavladalo, očito.

tutu auto
- 09:25 - Komentari (24) - Isprintaj - #