ponedjeljak, 08.05.2006.

Netko mi se sviđa...

Nakon dugo vremena, naišla sam na meni zanimljivog muškarca. U biti, upoznala sam ga prije par mjeseci preko prijatelja i od tada ga povremeno viđam u društvu. Od početka mi je zanimljiv, ali sam primjetila da sada malo češće razmišljam o njemu. A na početku sam ga odmah odbacila kao mogućeg frajera, jer je od nedavno razveden. To mi baš i ne bi toliko smetalo, da to nije još dosta friško i da on sada nije u fazi kada mrzi sve žene i kada smo mi sve iste.
Zadnji dečko s kojim sam bila malo prije početka naše veze prekinuo je 7-godišnju vezu. I htjeo on biti sa mnom, ali mi je u početku fakat bio pretežak. Prvih par mjeseci smo se povlačili hoćeš-nećeš. Sviđala sam mu se, ali nije bio siguran treba li mu kakva veza, pa bi ovu sreo negdje na cesti, pa bi bio lud cijeli dan. Totalna tlaka... Nakon toga smo imali lijepu dugu vezu, ali više mi se ne da prolaziti to, nemam vremena sada za takvog kukavog i nesigurnog muškarca. Ne samo da nemam vremena, nego u svemu tome i ja patim, jer se muškarci tada užasno ponašaju.
Zato sam ovog, nazovimo ga Frajer, koji mi se sada sviđa odmah odbacila. Sada mi se čini da i ja njega malo zanimam (možda brijem), posljednjih ga dana češće viđam i zanimaju ga neke stvari o meni koje ga kao prijatelja baš ne bi trebale zanimati. A jednom prije mi je rekao da on više ne ulazi u veze bez da upozna osobu prije toga, i postavi joj svakakva pitanja (a to sada meni radi).
No, postoji još jedan problem. Zanimljiv je i mojoj frendici, ali samo u sexualnom smislu. Ona bi ga "potrošila" i sada mi kaže da se natječemo za njega. Rekla sam joj da se nemam namjeru natjecati i da si ga uzme. Zašto?
Pa zato jer nisam ziher koliko je spreman na nešto dalje u životu, a ja ne želim s njim samo sex (za čisti sex uglavnom tražim nepoznate ljude, jer ne moram ih susretati kasnije). I zato što je ona jebozovna zavodnica kada to želi postati, a ja sam žena koja nikad nije pokušala nekoga zavesti, mislim ne znam to. Pa neka onda ona dobije što hoće, ja ću ga samo proučavati - jer ionako me zbog toga i privukao (izgleda samozatajno i hoću ga dokučiti).
A ni frendica nije ziher kako da sve to odigra, jer smo shvatile da je frend preko kojeg smo ga upoznale malo ljubomoran. Iako nam je oduvijek samo frend, sve se čudnije ponaša kada ga pitamo za Frajera. Nije mu drago što nam je ok (ne zna da nas zanima i kao muškarac).
A i Frajer nam je u neku ruku već frend i onda ona ne bi htijela da to sve glupo ispadne. Zato ga ja samo proučavam - kao nekakav izložbeni primjerak, na kojem svaki put kada ga gledate ugledate neki novi detalj.
Kako god da ova sapunica završi, lijep je osjećaj opet o nekome razmišljati. Iako se fakat super osjećam, kako sam veliki sanjar inače, shvatila sam da mi nedostaje taj detalj u životu. Sada mi je lijepo iako vjerojatno niš od toga.
A u proljeće je fakat lijepo biti s nekim, jer se možete maziti vani i zajedno šetati i svašta ostalo...
Smiješno mi je sve ovo, jer se fakat dugo nisam opterećivala muškarcima, a gle me sada. Još samo fali da se zaljubim preko ušiju i onda sam gotova. To ne bih htijela, jer onda ne odgovaram za sebe, tj. onda ne razmišljam glavom, a to ne volim...
Izvještavat ću vas o daljnjoj situaciji s frajerom... A sada je lijep dan i ja ne bih danas trebala raditi predugo, pa ću ići šetati, sama - odnosno s prijateljicama - ali bez frajera.

- 16:04 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Eto i mene....

- Tu sam samo da pišem...sve i svašta..bez logike, opravdanja i posebnog razloga...

Što ja tu radim?

Pišem...Sve što mi padne na pamet...A svašta mi padne....Samo se moram uigrati u to da na netu pišem svašta...Pa vi kako hoćete, čitajte ili me preskočite....

odbrojavač

Free Hit Counter
Free Hit Counter