filigranski pločnici

petak, 24.11.2006.

PRAKTIČNI SAVJETI ZA POSTIZANJE (NE)USPJEHA U STOPIRANJU

Krenite ujutro rano, još prije 6. Obavezno u subotu ili nedjelju, tako su vam veće mogućnosti da vam netko stane. Ne obazirite se na to jesu li sjedala prazna, poluprazna, puna ili prepuna, samo dignite palac! Stao vam je prvi kojeg ste pokušali "ustopirati", ludnica! Vidite li kako je to dobar savjet, stopirati vikendom rano ujutro?!

Image Hosted by ImageShack.us

Lagani smrad alkohola neka vam ne smeta previše; normalno je što su dečki malo popili, pa vikend je!... Uostalom, sigurni ste da vozač nije konzumirao alkohol, zna on dobro pravila, propise, upoznat je s kaznama, iz njega isijava energija odgovornosti prema sebi i drugima. Uostalom, stao vam je, imao je dobre namjere!
Bulažnjenje suputnika neka vam ne smeta previše; kad su dečki već popili, normalno je što im se mozgovi i jezici malo zapliću, nije to ništa strašno! - sjetite se samo kako to izgleda kad vi popijete!...
Vožnja po lijevoj strani ceste neka vam ne smeta previše; nema nikoga na toj strani, dečki se samo malo zabavljaju, znate i sami kako je to kad se malo popije...
Vožnja (još uvijek) po lijevoj strani ususret upozoravajućim svjetlima koja se približavaju neka vam ne smeta previše; momak koji vas vozi znat će, posve ste uvjereni, u pravom trenutku skrenuti na desnu stranu ceste, njegove procjene se jamačno dobre i precizne, a to potvrđuje i činjenica da vas je uzeo u auto... Uostalom, ako bi se što i dogodilo, ovaj automobil ima - ili nema!?!??? - zračne jastuke!

"ZNAŠ KAJ (ovdje dolazi vrlo sočna psovka, koju ću izostaviti, hmmm, do mog bloga su nekako došli i moji učenici, a među njima ima i onih koji bi jedva dočekali još nešto osim onog srednjeg prsta u zaglavlju bloga..., op.a.), OVOG ČASA BUŠ ZASTAVIL AUTA I PUSTIL ME VUN! OOVOG ČAAASA!...", zaurlao sam.

"Kaj je, pička ti materna (ovu psovku neću izostaviti, jer je nisam ni izrekao, ha-ha..., op.a.), vun bi??? Haa?? Bojiš se, pizda ti materna!?"

"Je, bojim se, zastavi to!!"

"Evo ti, zastavil sam, marš van, jeba' ti pas mater! Goni se u kurac!"

"I ti jednako, odjebi!" (Ah, oprostite, zaboravio sam izostaviti ovu svoju psovku, zaboravio sam prešutjeti istinu!)

Uzimam napola potrganu putnu torbu s gomilom reklamnih novina koje moram podijeliti po trima selima, stajem pokraj ceste, i dižem palac već prvom sljedećem vozaču.

POUKA: Najbolje je stopirati vikendom rano ujutro, uvijek ćete s lakoćom naći prijevoz i usput doživjeti uzbudljive avanture. Ni seks ni smrt nisu isključeni.

- 16:53 - Komentari (7) - Isprintaj - #