Jež školarac

četvrtak, 02.06.2016.

Darivanje udruzi Sirius

Sudjelovali smo u projektu Veliki koraci malih poduzednika. Trebali smo izraditi svoj proizvod. MI smo izredili ukrasne vrečice i na tome smo zaradili novac. Dio novca smo darivali udruzi za zbrinjavanje napuštenih životinja. Udruzi Sirius. Danas smo išli na druženje s psima. Dobili smo zahvalnicu jer smo pomogli udruzi da pokrije dio svoga duga. BIlo nam je jako drago što smo učinili dobro djelo i darivali novac udruzi Sirius.


Nika Tilinger- 16:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 06.05.2016.

Majčin dan


Svim majkama svijeta želim Sretan majčin dan! Neka sve majke ovoga svijeta budu sretne i zdrave,zato jer su majke potrebne svim bićima,one su posebne i darovale su život svojoj djeci.Sva djeca svijeta koja imaju majke,a čak i ona koja nemaju neka ih potakne majčin dan da budu dobri prema majkama.

MARIJA HORVAT

- 13:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Moja mamaMoja majka zove se Marina.Ima 34 godine.Ja sam u njen život ušla prije točno 10 godina. Ona je za mene naljepša na svijetu.Ima plavu kosu kao sunce.Njene oči smeđe su poput čokolade.Kad mi se nasmije uljepša mi dan. Lice joj je meko kao vuna.Ona je jako dobra i draga.Uvijek je tu uz mene.Uvijek mi je spremna pomoći.
Najdraži trenutci s njom su mi kad smo zajedno.Kad se smijemo ,zezamo,družimo...
Najljepše mi kad me tješi ,onda znam da je uvijek neko tu uz mene.Njoj mogu sve reći.Mogu joj se povjeriti.Mogu joj reći sve tajne i bolove.Naš odnos se ne može opisati.To je nešto posebno.Naša najdraža boja je crvena jer ro je boja ljubavi.Ona je posebna.Ja ju jako volim.

NIKA TILINGER

- 12:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 03.05.2016.

Festival dječjeg poduzetništva

Moj 4.b razred i ja smo sudjelovali u projektu Veliki koraci malih poduzetnika.Bili smo na Veleučilistu i vježbali za Festival dječjeg poduzetništva.U subotu, 30.4 u pješačkoj zoni smo prodavali svoje proizvode. Mi smo prodavali svoje ukrasne vrećice. 2.a i 2.c razredi sa naše škole su prodavali limunadu i teglice-lampione.Mi smo prodali sve vrećice i zaradili 820 kuna.Bilo nam je jako zabavno. Neki učenici su pokazivali kako smo proizvodili vrećice. Neki učenici iz mojeg razreda su kupili proizvode drugih razreda. Jako smo se zabavili prodavajući vrećice.Meni je bilo super na festivalu dječjeg poduzetništva.

Helena Jelčić


Subota, 30.4.2016. bio je poseban dan za naš razred. Sudjelovali smo na Festivalu dječjeg poduzetništva. To je dio projekta Veliki koraci malih poduzetnika. Tog smo dana prodavali svoje proizvode. Mi smo napravili poklon vrećice. U projektu su sudjelovale i druge škole i vrtići iz Požege. Iz naše škole bili su tu još 2.a razred koji je pravio limunadu i 2.c razred koji su pravili teglice -lampione .Na našem štandu vrećice su prodavali malo djevojčice, a malo dječaci . Vrećice smo prodavali po 10 kuna. Prodali smo sve vrećice, to jest točno 82 vrećice i zaradili 820 kuna.Bilo mi je super. Lijepo sam se provela. Ponovila bih to još puno puta.

Marija Horvat


- 16:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 22.04.2016.

Dan Planeta Zemlju

Dan Planeta Zemlje je važan dan za sve ljude. Dan Planeta Zemlje slavimo jer je Zemlja važna. Ne smijemo zagađivati Zemlju. Čitali smo knjigu Eko Eko u kojem se spominje ekološki život na planetu Bon koji je čist kao suza.Da bi naša Zemlja bila isto tako čista moramo ju čistiti i čuvati.

Marija Horvat


Od 22. travnja 2016.


- 12:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 31.03.2016.

MOJA SESTRA

Mojoj sestri ime je dala mama ona se zove Lara i ima devet godina. Ja volim svoju sestru,ali ponekad je stvarno dosadna. Ona je jako darežljiva,ali i jako brbljava. Brblja kao navijena. Kada se spremam za školu uvjek govori da ne koristim njezine . Njoj jako dobro ide matematika. Inače je dobra, ali zna biti i zločesta. Drago mi je što ju imam. Da ju nemam nebi se imala skime zezati i igrati.

LINA KORDASO

MOJ BRAT

Moj brat se zove Patrik. Ima 8 godina. On je mlađi od mene 2 godine i meni je to baš super. Patrik želi biti kao Neymar. Želi imati frizuru kao on ,kopačke i tako dobro igrati nogomet. On obožava nogomet i sve što je vezano uz nogomet. Ja i on se često svađamo. To uglavnom bude zbog nekih gluposti. Jako je dobar. Ja obožavam snjim igrati nogomet i igrice na računalu. Volim kad se šalimo i smijemo. Jako je pametan i u školi ima skoro sve petice. Ne voli kad ga netko zeza. Moj brat zna ponekad biti zločest,zezati me i prkositi, ali ja njega ipak volim


NIKA TILINGER

Moj brat
Moj brat je stariji od mene sedam godina. Moj brat se zove Domagoj. On svira klavir, gitaru i trombon. Domagoj se voli hvaliti i misli da je pametniji od mene zato što je stariji. Kada roditelji odu misli da je sada on kao tata i sve mora biti po njegovom. Kada ja nešto napravim on misli da je to krivo i onda kreče tuča. Ja obučem jaknu i pobjegnem van. Domagoj si umišlja da je roker, ali on je običnj luđak. I jako se nikad neslažemo ipak se volimo i poštujemo

DAVID LOKNER


MOJ BRAT

Moj brat se zove Gabrijel. Jednu minutu je stariji od mene. Ja i on se stalno svađamo. Sada imamo 10 godina. On ima crne oči a ja zelene. To je malo čudno za blizance. Dobro mu ide igranje igrican na kompjuteru. Nema nikakav hobi. On jako
voli kompjutere i zato provede i dosta vremena za njim. Njegov najdraži film je Star Wars. Kada idemo u školu ja ni riječi ne mogu reči, zato što on meni priča šta će se možda dogoditi za 100 svijetlosnih godina, a mene to ne zanima. Moj brat je sve u svemu naj naj bolji prijatelj

MAGDALENA ĆORIĆ

- 11:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.03.2016.

Novo igrališteDobili smo novo igralište u našoj školi. Otvorenje je bilo 10.3.2016 u 13:00 sati .Luka sa odjela za posebne potrebe je otvorio igralište. Dobili im smo : tobogan,ljuljačke,vrtuljak ( za one sa posebnim potrebama).U utorak su nastradali na igralištu 2 dječaka istegli su nogu i ruku. Zato ne možemo više ići na igralište, bez učitelja.

Nika Franković

- 11:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Da sam potočić

Pripremam se za put jer želim istraživati i upoznati svijet. Nalazim se u šumi punoj životinja, a iz nje ću i krenuti na put. Znatiželjan sam i zanima me što se sve u svijetu skriva. Krenuo sam i prolazio kroz livadu pokraj šume. Oko mene je cvijeće i šarenilo. Sunce obasjava meku travu i toplo je. Oko mene zuje pčele i mravi marljivo skupljaju mrvice sa poda. Susrećem leptira sa šarenim krilima koji leti oko mene i kao da mi nešto žele reći, a ne zna kako. Leti preko cijele livade, ali i dalje ne shvaćam što želi reći. Mislim da želi istraživati svijet sa mnom. Leti za mnom i gledamo ostale kukce i šarene životinjice. Na meni se budi val koji postaje sve veći. Leptir se utapa ispod moga vala, ali ja ga ne mogu zaustaviti. Jako sam uplašena. Odjednom ispod vala ugledam malu šarenu točkicu i shvatim da je to leptir. Stvarno sam sretan što je ipak živ. Što dalje idem vidim sve više zanimljivosti ulijevam se u rijeku . Moj život se nastavlja i jako sam sretan što sam proputovao svijet i upoznao novoga prijatelja.

REBEKA SALAK

- 10:34 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.03.2016.

Bili smo u Veleučilištu.Sudjelujemo na jednom projektu po imenu Veliki koraci malih poduzetnika.Mogli smo birati na kojem poligonu ćemo raditi.Ja sam radila u proizvodnji.U proizvodnji smo rezali voće, izrezano voće stavljali u posude i na kraju smo u čaše stavljali šlag.


Hana Krpan- 11:52 - Komentari (1) - Isprintaj - #

u počast Royu Lichensteinu

Slikali smo kao Roy Lichenstein.On je bio slikar koji je slikao Pop art tehnikom.Meni se jako svidio ovaj sat likovnog.Crtali smo s temperom i vodenim bojama.Temperu smo istiskali na paletu i onda smo gumicu umakali u temperu.Prije toga smo napisali Royovo ime.

Hana Krpan
- 11:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.