brojler

  veljača, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             

Ožujak 2010 (2)
Veljača 2010 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
izmisljotine, uglavnom. i poneki san...


free counters


lud

izmišljeni
17.02.2010., srijeda
erektilna disfunkcija


Napokon sam, razmišljam naglas, postao pravi muškarac.- Zar ne, draga? Imam svoj daljinski, svoju masažnu fotelju, svoje pivo u hladnjaku. Domaće marke jer ipak sam ja domoljub koji glasa za Hrvatsku. Ljube, donesi mi još jedno pivo, plizzz.

Jelena je u kuhinji pripremala večeru jer nam u goste stižu njena sestra i novi momak. Svastika! Sister in love :) Još je na našem vjenčanju, kad je iz crkve izbacio don Luka jer je došla golih ramena u prekratkoj suknjici otkrivajući previše izazovnog preplanulog tijela, izazivala u svakoj prigodi. Svi su moji frendovi plazili jezik za njom. Priznajem, zgodna je, ali njena sestra je zgodnija i privlačnija. Zato sam je i isprosio na koljenima :)

Jelena je prava slika i prilka moderne žene. Zajednička turistička agencija je pod njenim rukovodstvom. Ja sam formalno direktor, no zapravo sam tajnik, vozač, čistač, kurir, baby sitter, električar i vodoinstalater, predstavnik na sajmovima i turistički vodič. Da mi je u državnu firmu naći posao...Kum Jozo mi je obećao posao u Autocestama.

Sad je muči kako spremiti to neko fancy sranje u lisnatom tijestu.

_ Jebate Jelena, ispeci teletinu sa krumpirima u šporetu. Ako je normalan, bit će mu drago, govorim joj najnormalnije kao pravi patter famillias. -I donesi mi to pivo više!

-Neću mu ispeć´ samo meso i krumpire, mogu se malo potrudit kad mi dolazi sestra sa novim dečkom. To ti je potencijalni pašanac, kako to govori tvoja stara, hahaha

-Ma, jebe me se za popišanca, donesi mi to pivo!

- Kvragu, nisi invalid, uzmi ga sam, Jele je ispalila – Ne mogu, Jele! Ne mogu!

-Zašto ne, da ti nije neka slabost, hihi..

-Ne mogu, jer mi se ne diže…
- 13:53 - hmm.. (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>