četvrtak, 15.03.2007.

Keyra Augustina

Keyra Augustina je pseudonim mlade Argentinke koja je postala poznata zahvaljujući svojim slikama koje je anonimno slala na net. O njoj se nezna mnogo, navodno je studentica na University of Buenos Aires (možda je i gotova danas), ima dvadeset i koju godinu... I to je sve što se zna o njoj.
I da još nešto se zna, ima dobro dupe. Ustvari jebeno dobro dupe. Toliko dobro da su je mnogi proglasili za trebu sa najljepšom guzom na netu.
Svoje slike je počela slati na www.supertangas.com. Slike koje je slala nisu bile pornografske već samo provokativne a na većini je bilo njeno dupe, više ili manje obnaženo.
Navodno, u jednom trenutku su njezine privatne slike ukradene te puštene da cirkuliraju internetom i zvjezda je rođena. 2005 u argentinskom izdanju časopisa Maxim (www.maximonline.com) izašla je na 9 stranica a kasnije i u britanskom izdanju. Za one koji neznaju, Maxim je vani poznati časopis.

Interesantno je to kako se treba nije polakomila za slavom i lovom. iako je izašla u maximu, niti na jednoj slici nije pokazala facu (slike iz maxima), niti je otkrila svoj pravi indentitet, niti je pristala biti model. Evo šta je rekla o tome:
“They offered me photo sessions in important magazines around the entire world and interviews, videos, invitations to video programs outside and in my country…but to all I have said no. I do not deny that I would like to do professional photos, and to be model is something that I love in truth, but I do not choose that as a life. I choose another road currently and am happy with that money and way of life, but such proposals…they tempted me.”

Navodno i danas šalje svoje fotke na Supertangas.com, ali pod drugim pseudonimom, Yemina. Ali, tko će to znati...

Evo dosta škole, sad možete na net...


Inače možete pogledati njen prvi filmić na Keyrin prvi film

Szagu

- 18:22 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.