srijeda, 07.03.2007.

STO NAM PORUCUJU?!

TKO SU INDIGO DJECA I STO NAM PORUCUJU?!

Indigo malisani donose suptilne poruke izvan nasega cjelokupnog znanja. Dobro i pazljivo ih promatrajte, slusajte njihove poruke i uronite u njih. Na takav nacin pomazu u iznalazenju nase istine, nase svrhe i naseg mira. Gledajte ih u oci. Neka su blagoslovljena nasa Indigo djeca! Tocno znaju sto su dosli ispuniti na ovom planetu. Cvrsto podupirem tu pojavu, ne samo kao roditelj, nego kao i savjetnik, i zaista sam sretna sto imam takav uvid. Moj je dom cesto slicio prenocistu s doruckom, te je svaki pisac, umjetnik i suradnik koji me posjetio uvijek drzao da je Samara veoma zabavno dijete. Odlazili bi sa njom u sobu, igrali se razgovarali o tome tko sto zna. Kad bi sisli iz sobe cinili su se mnogo mirniji i radosniji. Samara bi svakog ocjenjivala na svoj nacin. U komunikaciji sa odraslima iznosila bi svoje unutarnje dijete i jednostavnost bivanja. S druge strane, prilicno je kriticna glede svojih vrsnjaka. Cesto smatra da je previse odbacuju ili da joj se previse dive. Cesto Samaru moram uciti kako da se izrazava na ljubazan nacin.

Vecina
Indigo malisana vide anđele i druga bica u eteru. S vremena na vrijeme, detaljno opisuju ono sto vide. To nije masta, to je objasnjenje. Među sobom Indigo malisani otvoreno govore o onome sto vide dok ih ne obesrabre drugi ljudi. Srecom, sve se vise ljudi otvara i slusa te poslanike. Nase tlapnje o djeci zamjenjuje radoznalost i povjerenje.

Indigo malisane fasciniraju tocnost i međuljudski odnosi. Lako se uznemire ako stvari, osobito razgovori, postanu nesinkronizirani. Uzivaju u spontanosti i lako se uzbude zbog nikakvog cistog razloga. Mnogim ljudima je tesko komunicirati s takvom djecom, jer im pristupaju s vec unaprijed stvorenim uvjerenjima i pravilima koja djeca nemaju.

Dok ste bili dijete, koliko ste puta culi opako pitanje: "Sto zelis postati kad odrastes?" Odmah ste planirali buduce zvanje ili djelatnost. Zar vas to nije izbacilo iz sadasnjosti? Pitanje "Sto zelis biti?" je silovanje, prekid, interferencija bivanja i zivljenja u tom trenutku. Malisani su sve sto trebaju biti; Oni su svoji. Pustimo ih na miru da budu tocno ono sto jesu.

IndigoDj

| 04:26 | Komentari (85) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.