nedjelja, 29.09.2013.

Sunday Afternoon Post

Kiša lije od ranog jutra. Sivilo je obavilo grad. Podsjeća me na onu Balaševićevu pjesmu: "Curi od jutros, od četiri-pet, rešilo nebo da potopi svet...".


izvor

Barem je jučer bilo dosta ok vrijeme pa smo uspjeli pobrati vinograd. Samo jedem ovaj vikend. Kolači, gulaš, roštilj, salate, lignje, pizza, grožđe... Tako se nekako poklopilo. Ipak je bila berba, a poslije sam išla kod frenda na rođendan. Jao sad sam se sjetila da je bilo i torte.


Danas je neki dan za biti lijen i izležavati se. Krivim vrijeme. Moram naći neku izliku.

U petak je ispalo da ipak moram danas raditi, a onda me sinoć zvao šef da ipak ne moram. Hehe. Gotovo pa je nemoguće isplanirati neki vikend kad ne znaš što bude do zadnjeg trena. Bar znam da sam idući vikend daleko i da me ne mogu samo tako zvati da dođem. Valjda. Bar se nadam.

Uglavnom, baš mi je pasalo što nisam morala na posao. Dugo sam se izležavala u krevetu s dragim, pa smo doručkovali i onda gledali Štrumpfove (ove nove). Baš su slatki mali plavci. Razvedre dan.


Pročitala sam u petak "A Dance With Dragons". Ne znam što bih rekla. Nisam očekivala neke od događaja koji su se dogodili. Sad moram čekati idući nastavak da vidim što bude dalje, a tko zna kad će doći idući nastavak. Jedno je sigurno, George Martin je čovjek kojem nikad nije dosadno. Kako bi ikome moglo biti dosadno s toliko likova, priča i svijetova u glavi. Mogao je jedino napraviti seriju od više kraćih knjiga, a ne manje dugih pa bi prije završio svaki novi dio i ne bismo morali čekati godinama za nastavak. Ova je na primjer imala 1051 stranicu. Prošla nešto preko 900. Možda nas jednostavno voli mučiti s išćekivanjem.


izvor

- 17:06 - Ostavi trag (8) - Isprintaj - #