nedjelja, 15.09.2013.

Fotografije

Nemam još slike s Anine djevojačke jer je bio neki zaposleni tjedan, ali udali smo ju u petak. Eto, još jedna frendica mi se udala. Bila je lijepa svadba iako sam ja propustila samo vjenčanje jer sam morala raditi i nisam se stigla tako brzo spremiti. Glazba je bila dobra, hrana odlična, društvo savršeno i tako su sati prošli kao da su bile minute u pitanju.



Ovaj vikend imali smo lijepo vrijeme pa sam se s dragim puno vozila na biciklu. Čak sam i spavala 10 sati u komadu, a ja inače ne volim previše spavati.

Polijepila sam sve slike koje sam izradila. Izrađujete li vi još uvijek fotografije? Ne mislim osobno, nego u nekom fotostudiju. Znam da od kako imamo digitalne fotiće i kamere na mobitelima, sve je manje izrađenih fotografija. Ja ih volim izraditi. Ne sto komada od jedne noći, ali 2, 3 od nekog meni bitnog događaja ili čak više ako treba, mi je u redu. Onda to skupa s ulaznicama, kartama, razglednicama, čestitkama i sličnim stvarima zalijepim u album pa gledam kad me uhvati nostalgija ili pokazujem dragim ljudima.

Volim fotografije. Ne one namještene, nego one koje su uhvatile neke trenutke. Ne mora uopće biti neka savršena fotografija. Bitno da je meni savršena i da se sjetim nečeg kad ju vidim. Najdraže su mi one koje izmame osmijeh na lice. Zato mi je teško odabrati fotografa za vjenčanje. Prijedlozi su dobrodošli.

- 19:04 - Ostavi trag (5) - Isprintaj - #