ponedjeljak, 05.08.2013.

Obitelj, ljubav, filmovi

U subotu je baki i djedu bila pedeseta godišnjica braka. Imali smo ručak u krugu najbližih (onih koji nisu na moru) i ugodno čavrljanje nakon toga. Prepričavali su se događaji od prije više od pedeset godina, a i oni nešto bliži od kad sam ja bila mala. Puno je to pedeset godina. Nadam se da ću i ja doživjeti isto.

U nedjelju smo dečko i ja išli u Daruvar na bazene. Bilo je vruće pa mi je godilo biti u blizini vode iako je previše ljudi za moj ukus. U svakom slučaju, bilo je lijepo.

Danas smo se ujutro vozili na biciklima, a i sad navečer. Kupila sam novi bicikl u subotu pa se vozikam. Tijekom poslijepodneva smo imali filmski maraton skrivajući se u hladovini. Prvo smo gledali "The Croods", pa novu epizodu Dextera. Nakon toga horor "Kuća tisuću trupala" ili tako nešto slično, a zatim "Ponoć u Parizu". Ovaj horor je skroz bezveze. Ostalo sve je super.

The CroodsDexterKuća tisuću trupalaPonoć u ParizuPlaniram posjetiti Pariz prije kraja godine pa se nadam da će se to i ostvariti i da će biti lijepo kao u filmu. :)

Kakav je bio vaš produženi vikend?

- 22:13 - Ostavi trag (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>