četvrtak, 04.06.2009.

The Sims 3 Na Tržištu!

U PRODAJI OD 5. LIPNJA 2009!

Nećemo pretjerati kažemo li da je izlazak trećeg dijela planetarno popularnih SIMS-a jedan od najvećih događaja u povijesti industrije računalnih igara. Teško je i pobrojati rekorde prodaje i popularnosti koje su rušili SIMS i SIMS 2 te njihovi brojni dodatci.

Ne treba sumnjati da će SIMS 3 također krenuti njihovim stopama, a budući da je riječ o pravoj SIM-revoluciji, ne bismo bili iznenađeni ni da “trojka“ i nadmaši uspjeh svojih prethodnika. Grafičke i zvučne prednosti ne treba ni napominjati, podrazumjeva se da će SIMS 3 koristiti najnapredniju tehnologiju i predstavljati pravi audio-vizualni vatromet.

Ono što će biti od posebne važnosti ljubiteljima ovog serijala su dodatne opcije za kreiranje potpuno jedinstvenih Simljana, a tu je i takozvani "Trait" sustav, koji će sada osobnost vaših Simljana razvijati do najsitnijih detalja. Neće ih određivati samo jedna ili dvije odlike, nego pet ili više. To će ponuditi dosad neviđen raspon njihovih reakcija i bogat dijapazon ponašanja.

Simsi su se oduvijek dičili velikom slobodom izbora, beskrajnim mogućnostima i mnogim nepredvidivim situacijama, a SIMS 3 će sve to podići na novu razinu. Simulacija života nikad nije izgledala ovako stvarno!


To su riječi Algoritma. Sims 3 je od danas u prodaji. Cijena: 349,99 kn (čitaj 350 kn) + poštarina oko 50 kn. Naravno, možete ga naručiti u Algoritmu ovog trenutka. Od jutros se trebao pojaviti u trgovinama Algoritma, ali ne očekujte previše jer je igra tek izašla na tržište.

- 21:52 - Komentari [41] - Print - #

>



Copyright inSims © 2009/2010 Inc. All rights reserved