On/Off


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

..anelis*


Free Music

Free Music


Free Music








..You raise me up, so I can stand on mountains.. You raise me up, to walk on stormy seas.. I am strong, when I am on your shoulders.. You raise me up: To more than I can be*

"Nikada ne dozvoli da sretneš nekoga, ko nakon sureta s tobom neće biti sretniji."

When you love a woman, you tell her that she's really wanted... When you love a woman, you tell her that she's the one.. She needs somebody to tell her that it's gonna last forever.. So tell me have you ever really, really really ever loved a woman..?

Credits

Dizajn: Budalica.dz
Kostur: ldesigns



" Ljubav svakodnevno čini čuda: oslabljuje jake, ohrabruje slabe, promiče strasti, uništava razum, jednom riječju preokreće sve naopako."

Da li postoji negdje neki čovjek koji je odrastao bez ljubavi, bez obzira da li je volio ili bio voljen? Da li postoji takvo biće na ovome svijetu?

Od prvog trenutka kad ugledamo svijet, od prve sekunde našeg života, potrebno je da osjetimo ljubav, onu čistu, najiskreniju, najveću, najjaču koju nam samo majka može pružiti... I to nas vodi kroz život, od tog prvog momenta, kroz čitav period odrastanja, izgrađuje sve ono pozitivno u nama i daje nam uspomene koje nosimo sa sobom uvijek. Stvara uspomene koje nam služe kao sunčevi zraci kad nebo je tamno, kad život postane pretežak. Tada, u tim trenucima znamo da postoji neko ko će svojom ljubavlju , nježnim rječima sve to ukloniti... Šta je život bez takve ljubavi? Samo jedan mračni tunel bez onog svjetla na kraju...ako takav i postoji!

A onda dođu one godine lude..kad u svakom pogledu suprotnog pola vidimo ljubav...Sve oko nas postane tako lijepo, okupano najljepšim bojama, najljepšim mirisima, srećom...Svaki nježni dodir tad izaziva uzbunu u našim glavama, u tijelu .. I tada možda po prvi put osjećamo značenje postajanja tog drugog bića...Sve to mi zovemo ljubav. Da li postoji neko tko nije osjetio sve to?

Nakon toga slijedi faza onih pravih, iskrenih, velikih ljubavi, koje su bile inspiracija mnogim slavnim piscima za najveća djela. To je ona ljubav koja bi trebala da bude sa nama i u nama vječno. Ljubav koja se budi sa nama svako jutro i ide sa nama u snove na kraju svakog dana. Ljubav koja zacjeljuje rane nastale razočarenjima raznim, ...razočarenjima ua sebe, u druge, u cijeli svijet... I to bi trebala biti ljubav koja dalje proizvodi novi život, novu ljubav, koja ciklus ponovo vraća na početak... da traje, da ne prestaje...

Šta je život bez ljubavi? Da li postoji biće koje može živjeti bez ljubavi? Pa čak i ako namamo tu sreću da nas neko voli onom velikom, beskrajnom ljubavlju, trebamo se potruditi da mi ti ljubav pružimo drugima...mnogo...beskrajno....

Prema mom mišljenju najbolji način da iskoristimo život je da volimo!



Ljubav je misteriozna i komplicirana, ima mnogo lica i znači mnogo različitih stvari, ima mnoge osjećaje i iskustva, različitih je komponenata, boja i oblika..
I bile one stvarne, sretne, uzvraćene, uspjele, nesuđene, neostvarene, teške, bolne, slučajne, izgubljene, jake, kratkotrajne, romantične, žudne, strasne ili tragične.. one nas oblikuju u ono što jesmo.
Ljubav nam donosi ljepotu, najveći je osjećaj od svih, jedina stvar za koju vrijedi živjeti, svrha je života i drži nas na životu..nema ljepšeg osjećaja, neopisiva je i neizreciva riječima.. izvor radosti, poezija je svih čula i predivan je dar.. i od svega najviše je iskustvo
Ona je odredište našeg putovanja i jedina važna stvar kad budemo odlazili bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom..


|nedjelja, 20.12.2009., 15:48|

[3] [Komentari]





<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.