. . . ik & ea . . .

nedjelja, 26.03.2006.

Jedno retoričko pitanje koje gubi svoj smisao...možda?!!

Već par dana razmišljam o jednoj stvari. Zapravo, pokušavam dobiti pravi odgovor, jer mi već pri samoj pomisli na to misli svjetlosnom brzinom odlutaju na nešto sasvim lijevo, a to lijevo opet ima neke (uzročno-posljedične) veze sa početnim problemom.Dakle, sve se vrti ukrug, aaaaaaa,Krug ;(,inače iako savršen geometrijski lik, mrzim ga...! Razmišljanje ubija, kako je već rekao netko pametniji.Da, razmišljanje ubija...!
Pitam se, dakle, kako jednostavno nekome pokazati da ti je stalo do njega a da pritom ta druga strana nešto ne protumači krivo ili, još gore,ne shvati ozbiljno???!! Ili kako se riješiti stalnog straha da si i ovaj put falio te da je taj netko za tebe nemoguća misija???!!
Najlakše je u Orke (pardon, sad je XLNT in) poželjnog lika/žensku zgrabit, ostavit mu/joj otisak na vratu i sutra ste već zajedno! I nema veze što ste tad oboje malo puno popili i što tu osobu ne znate „u dušu“...!
Da, možete mu/joj se nabacivati primitivnim spikama,govorit bilo što, samo da govorite, ali je li to to ako ste stali samo na komentiranju ofucane i izjebane vanjštine...???!
Ili možda glupo i besciljno sms ili bilo kakvo dopisivanje rješava gorespomenuti problem...!? Ne?!
Ili dotičnoj osobi fejs to fejs reć kako stvari stoje...??!?! I nepogledat je u oči sljedečih 5 mjeseci...?!?! Prejebeno je bit iskrer jer ko uopće cijeni iskrenost??!;(
A možda zgorega nije ni da se u cijelu priču uključe prijatelji, poznanici, rođaci, braća i sestre, ovi, oni ili svi koji su u mogućnosti xyz osobi punit glavu glupostima o abc osobi, ma znate to...Možda je od svega ovoga to najefikasnija metoga...!?!
Što još ostaje...?!!Bit izravan...iskren...otvoren...ozbiljan s dovoljnom dozom zajebancije...simpa veseo...izgubljen u filmu koji sam vrtiš...imati na umu da je vrijeme najveći neprijatelj...i elegantno se prepustiti tom jbnom vremenu i sreći, naravno, pa što bude, bit će...?!??!!

Neznam...

Ali znam da nisam u tom filmu...jednostavno...želim naći odgovor, naiskreniji i neizopačen i neperverzan način...kako nekome reći...volim te! A tek kad shvatim ovu zamršenu vezu onih muško-ženskih odnosa počet ću razmišljat kome to reć i kako...!

ea

- 17:26 - Komentari (37) - Isprintaj - #