tobić tobić idol mladih

25.09.2006., ponedjeljak

evo me opet!

OVAN
Dobro je, dobro je, dobro je, dobro je, odlično je, dobro je dobro je, ma sranje, dobro je, dobro je, dobro je, dobro je, žešće sranje, dobro je, dobro je... Znači, uglavnom dobro!

BIK
To što naumiste nije baš mnogo popularno, ali je tako slatko, leptirasto, kravljem jeziku srodno i nadasve fino, kao kada ste jednom bili tako fini a da ni sami nista znali odakle.

BLIZANCI
Okrenite se na levu stranu, pa opet na levu stranu. Videćete da ste sami samcijati, sami, ostavljeni, napušteni... A desno gomiletina šalabajzera žonglira maslinama a poneku i api.

RAK
Nepoznato seme izuzetnih potencijala i dobročuđa spušta se kosmonautski na nenaseljenu površinu vašeg temena kao zalutali perut sa glavice neke mnogostruko pametne i malolostruko prgave.

LAV
Raspitajte se gde počiva onaj osmejah koji je varničio na mestima opasnim svaki put kada su se osobe nepoznatih vektora kretale u srodnim pravcima, nikada paralelnim, a dodirljivim.

DEVICA
Krenuće vam iz dupeta u glavu, ali će vam stići tek do ramena leva gde će se zaglaviti do daljnjeg, a bližnji će još morati da sačekaju. I kad je išlo iz glave u dupe nije bilo na brzaka.

VAGA
U smutnim delovima dana polako postajete svedok neverovatnih pojava. Ali tako polako da vam to ne izgleda nimalo čudno, zastajete, češkate se po temenu, pipkate se za nos, isparavate...

ŠKORPIJA
Dok hodate ulicom zagubljeni u zaguljenosti u sebi ljudi svi skandiraju vam iz glasa sveg tako da im slogovi sve paraju unutrašnje glasne žice: „There is a light that never goes out...“

STRELAC
Najveće face u kraju, najveći đilkoši (ditirambovskog shvatanja sveta i vitražnog ponašanja) raznosiće cvetove čiji polen tera na kijanje što čisti mozak i dovodi do onog zaključka.

JARAC
Reći će vam da vas voli, što znači samo jedno – da je definitivno osoba ta luda, aljkava, kratkovida i bezobzirna. A vole vas predivni i skoro savršeni, ali vam to reći ne, neće ne, ne...

VODOLIJA
Eto to vam je taj dan o kome sam vam toliko pričao. Dan kada valja oterati u tri kurca sve te mrežaste klopke koje vam usadiše pre nego što vas same zasadiše. Neki kosi pogled... u smeru!

RIBE
Suptilkasto i surovkasto u isto vreme ne tražite ništa, ne tražite nikog... dremkate iznad velike vodene površine, dok vam ogromne paperjaste ruke pružaju onu malu mekanu potrebu...


- 12:24 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip