Ice Queen - my way of life, love, kids, winning and loosing Ice Queen ispiranje mozga
translation Translate | English Spanish German Chinese

Ice Queen ispiranje mozga https://blog.dnevnik.hr/ice-queen

subota, 01.06.2013.

kad je kiša....

...dobro poznata muzika iz 80' i 90' i tek kad se muzika utiša, lagano se čuju udarci kapljica kiše na prozoru....iako bi se očekivalo da sada već sunce grije k'o veliko, ništa od toga ove godine, prezimiti ćemo i proljeće i ljeto, a moguće je da ćemo i jesen prezimiti...eto nam za čas zime koja ionako nije prestala.
I napokon si nakon dugo vremena uzmeš dan slobodno, i od učenja i od posla, misleći da ćeš se odmoriti, baciti mozak na pašu i ne razmišljati. Grozno naivna pomisao. Dani prolaze u stvarima koje su već postale rutina, učeći nešto što ti u životu neće trebati iako ti ponekad vjerojatnost dobro dođe ako želiš nekome izbiflati sve na vrh i povrh što ga ide i kolika je vjerojatnost da će nakon povrh' svega nastaviti pričati gluposti...da li ću u životu imati priliku iskoristiti znanje arapskoga pisma i značenja svega što se čita sa desna na lijevo ili će mi samo znanje da napravim lopticu kako skače gore-dolje u "flešu" u životu dobro doći. Ili će svo vrijeme samo proči da bi se jednog dana pogledao, u najboljoj nadi u pošteno prljavo ogledalo, i vidjeti da ti je život prošao u trenu, ne stigneš se niti okrenuti već ti sjeda kosa (ok ne još, ali ubrzo) viri ispod svih naslaga farbe za kosu. Lijepo budalama kojima i šamar dođe dobro, pa ih ne *ebe državni proračun, Barišićeva pobjeda ili tko je kome šta u vladi potpisao ne bi li ljudi imali o čemu razgovarati kad se sretnu na kavama. Iako mene, osobno živo zaboli tko je kome šta dao/prodao/potpisao/prepisao, meni je samo posao vezan uz to. I eto, kad pogledaš, ono što te se najmanje tiče, i za što te stvarno nije briga, na kraju krajeva dospiješ na mjesto gdje se pola vremena vrti oko baš tih neinteresantnih stvari.
Ili, ono već spomenuto vrijeme bez pameti razmišljaš, baš sa tom pameću koja bi trebala biti negdje na paši, na zelenim travnjacima, o glupostima, starosti, štakama, sjedima, heklanju, štrikanju čarapa i svemu što spada pod zanimaciju osoba u poodmakloj dobi :D ili sam ja već i previše odmakla, ne dobi ali onoj pameti koja "kao" pase travu, iako sumnjam da je vegetarijanac, ali nikad se ne zna. Možda da joj se ja pridružim pa počnem čupati djetelinu, tratinčice i svu onu zelenjavu koja se nalazi po travnjacima i livadama....možda me sretnete na nekom proplanku, skupa sa mojom pameću, kako degustiramo.....

01.06.2013. u 19:52 • 2 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2013 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Veljača 2016 (1)
Travanj 2014 (6)
Lipanj 2013 (1)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Siječanj 2011 (6)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (25)


Komentari da/ne?

Share
SpeedyCounter.com


Stranica je za ocjenu -? :)

Web Hrvatska

Prijatelji - Friends:
Učenje na drugačiji način
Hagakure
Web Hrvatska
Annajavascript:%20void(0);


Cassidy HeartBreaked

Napravi svoju značku

Malo muzike

Plan B - Prayin'

Could I have this kiss forever

Keri Hilson - Energy

Cher - Strong Enough

Evanescence - Bring Me To Life

Za Vilenu:
Keith Urban - Tonight I Wanna Cry

Sade Soldier of Love

Za Bloom:
Pink - funhouse

Za Kaču:
Die Firma - Die Eine

Samo za Nihonkichigai:
Manu Chao - Jai besoin de la lune

I Just Died In Your Arms Tonight
what is my ip address?

ASR Search Engine
robot
Search Engine Submission
FreeWebSubmission.com
blog search directory
-------------------------------------------------
Creative Commons License
Ice Queen ispiranje mozga by Ice Queen is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at ice-queen.blog.hr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.blog.hr/.


Giveaway of the DayHrvatske Web Stranice