Ice Queen - my way of life, love, kids, winning and loosing Ice Queen ispiranje mozga
translation Translate | English Spanish German Chinese

Ice Queen ispiranje mozga https://blog.dnevnik.hr/ice-queen

nedjelja, 28.08.2011.

Plaže, kupališta, jezera, mora..i moji doživljaji sa istih...

Vidim kruže priče okolo o svim mogučim doživljajima sa plaža, slikice, uživancije i svašta ponešto...ja bih se osvrnula na ljudske gluposti, nepromišljene događaje i budale koje se tamo pojavljuju.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja imam svoje. Sviđalo se to nekome ili ne...složio se netko sa mnom ili ne, ne interesira me baš ali bih ga ipak podjelila sa onim hrabrim pojedincima koji navrate pokoji puta i na moj bložić :)
Smatram, i to sa dobrim obrazloženjima, da plaža/kupališta i ostala mjestašca sa nakupinom vode namjenjenom za rashlađivanje u ovim "toplijim" danima, definitivno ne idu uz cugu/piće/alkohol i ostale tekućine koje rezultiraju ponašanje pijanca (plus sve ostale nuspojave)....a i iskreno, jest da sam pripadnica kakti ljepšeg spola ljudske rase, definitivno se ne bih na plaži pojavila napirlitana, našminkana i ulickana kao pelikan na balu.
Uglavnom, da se malkice pojasnim :D
Pošto su dani "topliji", uhvatim ja lijepo malo slobodnog vremena pa sa klincima na obližnje jezero, na rashlađivanje tjelešca :D
Falim te Bože pa ljudi ima svakakvih :D a ja kad se malo sjednem da odmorim i uhvatim malo "boje" kako bih bila kjut preplanula, pa da i ja mogu napirlitati se i šetati gradom kao da sam vidjela mora (ne ono u boci koje mi je frendica donjela nego jel...baru :D ).
I odmaram ja tako, dosele se par ženskica, napirlitane do ušiju, jedna čak i nekakve đinđule ima u kosi, perle, šminkica i oblekica kao da je spremna na bal, još joj samo žabac fali za vratom da ga cmokne i voila :D spremna je na udaju...(ok, fali joj možda pokoja daskica u glavi - kukajući kako joj je stvarno vruće )ali ne može u vodu jer bi joj šminkica i sve moguće đinđule otpale...ok, fali joj čitava lamperija, jer kad bi ušla u vodu sa svim tim ciglama na sebi, zaronila bi kao sidro na dno bare.
I tako, prži se naša napirlitana ženskica sa gorim riječnikom od kočijaša, a ostali pametan narod rashlađen ali eto, nažalost bez tolikog nakita i ukrasa kao Božićno drvce...no, svako dobro za neko loše.
I tako, još uvijek se moja faca sa pokojim prištem suši nakon rashlađivanja, nažalost, šminkica mi ostala doma, đinđule isto, ali ionako mi se danas ne gleda dno bare, razbarušena kosa se suši lagano dok ženskica ispred mene, taman se ispod pegle izvukla (možda joj je još uvijek u toj torbici na ramenu) priča kako je MORALA oprati kosu jer....no, niti njoj nije jasno, nego ju je morala oprati pa niti ona ne ide u vodu (priča sa onom već spomenutom napirlitankom). Pa draga moja, ne idi u vodu, ova će te sa svojim utezima na vratu povući u vodene dubine.
I tako...nakon par ulazaka u vodu, izlazaka, sušenja i močenja, rashlađivanja i pržena na sunčeku...pojavi se ženskica sa dvoje klinca, tri frajera sa njom, dvije vrečice i....i...majčicu ti poljubim, koji će ti kiki hrpa pive???? Sjeli tako oni u pličak, stariji klinac se radi još neznanog razloga rasplakao i sjedi par metara dalje na ručniku i plaće, stara ne hebe pol posto nego drži mlađeg sineka u rukama u pličaku, dok se ostatak ekipe opija. Uglavnom, zamislite par mlađarije, petkom navećer, pred diskačem kako se zaljevaju pivama...e pa baš to, poćeli se oni zaljevati pivama...prazne boce bacaju u stranu na plažu, čepove i ostatke nekih keksića, prazne kutije cigareta i još ponešto....ostavi mamica svoje mlađe dijete u plićaku i ode valjda zaplivati...kad, mlađi uzima bananu iz vrećice i viće mama starome da malome oguli bananu...da bi frajer pokazao da drži pivu i da nije u mogučnosti djetetu oguliti bananu...?????WTF ????
Uglavnom, skužilo dijete da je starome važnija piva, bori se on sa tom bananom kao višom matematikom, pola palo u vodu a pola je stara bacila na obalu, skupa sa ostalim njihovim smećem....Kako sam skužila da su već pripiti došli na plažu?? Tek onda kad je jedan od njih izašao na "kopno" i svom silom se trudio održati ravnotežu...pa ga, valjda tlo u pokretu za nese po tuđim ručnicima i stvarima....uzela mamica mlađeg sineka u ruke i otišla malo dalje u pličaku da se frajeri mogu na miru nabacivati kamenjem i šodrom iz vode pa usput pogode i pokojeg kupača sa strane i naravno, tog klinca u rukama (koza jedna) svoje mame koja se smije kako su joj klinca pogodili u facu sa kamenjem i kako je prljav od blata....još je par kupača dobilo rafaljnu paljbu...jedna ženska se poćela raspravljati sa pijanom bandom ali oni ne hebu pol posto nego gađaj dalje.
I pobrala ja svoje klince i sa njima na sigurno - par kilometara dalje na slatkač :D
Koji je smisao ovog posta, procjenite sami. Ali stvarno neki ljudi, bilo muško ili žensko, nisu zavrijedili imati djecu.

Lijepi pozdrav svima


28.08.2011. u 18:27 • 0 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2011 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2016 (1)
Travanj 2014 (6)
Lipanj 2013 (1)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Siječanj 2011 (6)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (25)


Komentari da/ne?

Share
SpeedyCounter.com


Stranica je za ocjenu -? :)

Web Hrvatska

Prijatelji - Friends:
Učenje na drugačiji način
Hagakure
Web Hrvatska
Annajavascript:%20void(0);


Cassidy HeartBreaked

Napravi svoju značku

Malo muzike

Plan B - Prayin'

Could I have this kiss forever

Keri Hilson - Energy

Cher - Strong Enough

Evanescence - Bring Me To Life

Za Vilenu:
Keith Urban - Tonight I Wanna Cry

Sade Soldier of Love

Za Bloom:
Pink - funhouse

Za Kaču:
Die Firma - Die Eine

Samo za Nihonkichigai:
Manu Chao - Jai besoin de la lune

I Just Died In Your Arms Tonight
what is my ip address?

ASR Search Engine
robot
Search Engine Submission
FreeWebSubmission.com
blog search directory
-------------------------------------------------
Creative Commons License
Ice Queen ispiranje mozga by Ice Queen is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at ice-queen.blog.hr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.blog.hr/.


Giveaway of the DayHrvatske Web Stranice