HZZO i njihove gluposti !!!! - Ice Queen ispiranje mozga - Blog.hr HZZO i njihove gluposti !!!! - Ice Queen ispiranje mozga - Blog.hr
translation Translate | English Spanish German Chinese

Ice Queen ispiranje mozga https://blog.dnevnik.hr/ice-queen

petak, 15.07.2011.

HZZO i njihove gluposti !!!!

Početak ovog textića bi trebao biti pun svakakvog riječnika upučenog gospodama iz HZZO-a.
Ne mogu reći da sam gledala emisiju od početka, i iskreno, nitko kod mene u stanu ne gleda niti jedan program Hrvatske televizije jer je pun gluposti, programa koji nisu namjenjeni ničemu osim laganja, sranja i trpanja iz šupljega u prazno a ako im to ne uspije onda mi uspiju dignuti tlak na maximum u roku od pola minute tako da ga obilazim u širokom luku, kao jedno veliko govno, da oprostite. E pa, pošto sam u takvim krugovima u kojima jesam, javili meni da za promjenu, nakon jaaaaako dugog vremena uključim prvi program HRT-a i pogledam šta novoga kakaju u lijepoj nam hrvaškoj.
I naravno, tko će drugi nego netko tko nema pametnijeg posla, koji čini se nema kulture niti za popuniti umjesto crnoga pod noktom da dozvoli da sugovornik završi rečenicu nego ga melje kao da ima tucet duraselki u guzici....
I gledam ja (srećom jako kratko jer mislim da bi me u suprotnom strefio jedan poveći moždani, srćani i ostali udari...) dakle nekih desetak minuta kako se našlo jedno kakalo iz HZZO-a da kaka po osobi koju znam godinama, koja je ne savršena nego radi svoj posao kako Bog zapovjeda...naime, našle se budale iz već par puta spomenute državne institucije da ubiju vrijeme, budu ponosni kad mami kažu da su na teveu, mahnu i navećer zagrle svog medu skroz ponosni jer su bili na mrakić nam hateveu broj jeden.
Neću ulaziti u srž problematike našeg "sjajnog" sistema zdravstva i svog mogućeš zdravstvenog osoblja ali u ovu temu budem ušla više radi svojih živaca i naćina obilaženja trenutka usmjeravanja teške artiljerije prema gornje gradu, vladi i naravno - HZZO-u.
Dakle, došao već spomenuti čelavi, nekulturni HZZOvac, "obraniti" takozvanu opravdanu tužbu prema čovjeku koji za razliku od njega radi svoj posao.
Da pokušam pojasniti - (zapamtite čelavca)
Docent, specijalist dječje reumatologije, kome mali pacijenti iz cijele Hrvatske dolaze sa teškim bolestima kostiju i on svoje vrijeme, stručnost, znanje i veliku humanost čini sve što je u njegovoj moći da bi pomogao malim ljudima i omogučio im što bolji život, rast i razvoj. Među tom djecom je i moje dijete. Kad su svi doktori dizali ruke od nje, našetavali nas kao majmune, tek je on nakon više godina napokon, započeo liječenje koje je tad već, radi nestručnosti ostalih doktorćeka bio dugotrajan ali smo postigli rezultate. ON je pomogao MOJEM djetetu, kad su svi okrenuli leđa on je bio taj koji mi je pružio ruku ljudskosti, razgovarao sa mnom kao sa osobom i pomogao mojem djetetu.
Da sada povežem sve po malo - prvobitno smo kod njega odlazili u Klaićevu bolnicu, u koju su roditelji dovodili djecu iz cijele Hrvatske, baš njemu. Sječam se kao da je bilo jućer, preokreta u Klaićevoj, neadekvatnih uvjeta rada, kad su izašle slike djece kako primaju toliko potrebne lijekove na hodniku jer njegovi pacijenti nisu imali mjesta. Selili su djecu iz prostorije u prostoriju, kad god bi se netko sjetio djeca su sa infuzijama bila premještana, sve dok nisu završili u ambulantnoj čekaonici.
Docent se izborio sa svojom ekipom za adekvatan prostor liječenja, ali ne u Klaićevoj nego na Srebrnjaku, napokon, mali pacijenti imaju mjesto gdje će se liječiti, maštati o nogometu i košarci..baletu i atletici... A docent je mogao na miru nastaviti liječiti male pacijente i svakome pružiti mogučnost adekvatnog liječenja i nadu za budučnost....
E pa tu sad nastupa već spomenuti čelavac, zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano. Prvo da napomenem da ja nisam možda adekvatni "skakatelj" na HZZO ali...jbemu mater, kaj vi tamo radite????
Kaže šjor čalavac - "Klaićeva je imala ugovor sa HZZO za ordinaciju dječje reumatologije, Srebrnjak nema !" Kaže čelavac - "Srebrnjak je jedina bolnica u hrvatskoj koja nije pod HZZO !" A pas ti srtinu, a je to posao Docenta dječje reumatologije ili tvoj, glavno da si se došao kur*iti na teve sa svojim glupostima. Podignuli oni optužnicu da doktor radi protuzakonito jer bi on trebao čekati, tj ne, pacijenti bi trebali čekati dok se tvoj usrani ured sjeti raditi svoj posao????? Jbala vas ta vaša demokracija i birokracija i ostale kracije kad ćete svima usrati život samo da bi vam kolektivni godišnji trajali pol godine a ostalih pol godine bi bili na slobodnim danima i pauzama za kavu od mjesec dana, i sat vremena mahanja mami na teveu.

15.07.2011. u 17:34 • 3 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< srpanj, 2011 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Veljača 2016 (1)
Travanj 2014 (6)
Lipanj 2013 (1)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Siječanj 2011 (6)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (25)


Komentari da/ne?









Share




SpeedyCounter.com














Stranica je za ocjenu -? :)

Web Hrvatska













Prijatelji - Friends:
Učenje na drugačiji način
Hagakure
Web Hrvatska
Anna







javascript:%20void(0);






Cassidy HeartBreaked

Napravi svoju značku

Malo muzike

Plan B - Prayin'

Could I have this kiss forever

Keri Hilson - Energy

Cher - Strong Enough

Evanescence - Bring Me To Life

Za Vilenu:
Keith Urban - Tonight I Wanna Cry

Sade Soldier of Love

Za Bloom:
Pink - funhouse

Za Kaču:
Die Firma - Die Eine

Samo za Nihonkichigai:
Manu Chao - Jai besoin de la lune

I Just Died In Your Arms Tonight




what is my ip address?

ASR Search Engine
robot
Search Engine Submission
FreeWebSubmission.com
blog search directory
-------------------------------------------------
Creative Commons License
Ice Queen ispiranje mozga by Ice Queen is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at ice-queen.blog.hr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.blog.hr/.






Giveaway of the Day



Hrvatske Web Stranice