Hrvatski rukometni klub Čapljina

ponedjeljak, 30.04.2012.

HRK Čapljina-RK Sloga 42:28 (21:13)

Rukometaši HRK ''Čapljina'' ostvarili su još jednu pobjedu u nizu. Ovaj put bolji su bili od RK ''Sloga'' iz G. Vakufa rezultatom 42:28. Od samog početka domaći igrači su očekivano preuzeli konce igre u svoje ruke te dobrom igrom povećavali svoju prednost. Već u prvom djelu utakmice svoju priliku dobivaju mlađi igrači koji su maksimalno iskoristili veliku minutažu koju nisu dobivali u prijašnjim utakmicama. U veoma dobroj i atraktivnoj utakmici su uživali nažalost malobrojni gledatelji. Iduće kolo čapljinci gostuju kod RK ''Vitez'', a do kraja prvenstva su ostala još 3 kola.

- 23:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.04.2012.

RK Željezničar-HRK Čapljina 30:31 (15:13)

Iako su osigurali naslov prvaka, čapljinski rukometasi ne prestaju nizati pobjede. Ovaj put nova 3 boda donešena su iz sarajevske Skenderije protiv uvijek neugodnog i veoma jakog RK ''Željezničar'' kojem je ovo prvi poraz na domaćem terenu. Oslabljeni ne igranjem sa čak četvero standardnih igrača, ali sa jakom voljom, zalaganjem i željom za pobjedom dolaze do novog trijumfa. Cijelo prvo poluvrijeme Čapljinci su bili u zaostatku od dva do 3 pogotka, te igraju u grču tako da se na poluvrjeme odlazi rezultatom 15:13. Drugo poluvrijeme također se nastavlja rezultatskim egalom, te je obogaćeno sa veoma čudnim sudačkim odlukama. Prava drama događa se u zadnjim minutama utakmice na rezultatu 30:30. Čapljinci imaju napad za pobjedu, te igraju sigurnu akciju do gola. Zatim na "ziceru" sam ostaje Lasta te rukometaši Željezničara na njemu rade grub prekršaj čime je dosudjen penal za Čapljince. Suton sigurno postiže pogodak te Čapljinci slave rezultatom 30:31. Svoju minutažu u ovoj utakmici ponajbolje je iskoristio Brkić, koji postiže 10 pogodaka i time nosi epitet najboljeg strijelca utakmice. Sljedeće kolo HRK ''Čapljina'' je domaćin RK ''Sloga'' iz G. Vakufa.
Sastav HRK ''Čapljina'': D. Jurković 12, Naletilić 4; Bule 5, Brkić 10, Pervan 5, Suton 6, Matić, Lasta 2, Zubonja 2, Dragičević, Šakota 1,
Trener: Dragan Suton

- 14:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.04.2012.

HRK Čapljina-RK Borac (T) 26:22 (10:10)

U okviru 17. kola rukometaši HRK ''Čapljina'' ugostili su RK ''Borac'' iz Travnika. Ovo je za čapljinske rukometaše ujedno bila i utakmica za teoretsko osiguravanje prve pozicije u ligi. Obje momčadi ušle su u utakmicu čvrsto i odlučno sa jakim obranama i pametnim napadima, što govori i sami rezultat na kraju prvog poluvremena (10:10).
Takva igra nastavlja se sve do 48. minute kada čapljinci lome utakmicu i odlaze na 3 razlike te mirno privode utakmicu kraju. Krajnji rezultat je bio 26:22. Slijedeće kolo čapljinci gostuju u Sarajevu kod RK ''Željezničar'',dok je 1. mjesto zagarantirano Čak 5 kola prije kraja

- 22:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #