petak, 22.09.2006.

Prva fotka s Wrong Turn 2 seta

Image Hosted by ImageShack.us Wrong Turn bio mi je jedan od boljih horroraca koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Naravno da je tome pridonijela i činjenica da sam veliki fan Elize Dushku, zvijezde dotičnog filma, no vjerujem da bi mi i bez nje film bio jednako dobar. Čim sam čuo da je u planu nastavak, bio sam i više nego oduševljen, ali i s razlogom. Znam da su nastavci po definiciji inferiorniji filmovi, no jednostavno imam nekakav dobar predosjećaj kod ovoga filma, a vjerovatno razlog tome je i više nego atraktivna glumačka postava (nažalost nema Elize) koja se sastoji od predivne Erice Leerhsen (The Texas Chainsaw Massacre), bivše rock zvijezde Henrya Rollinsa, Danielle Alonso (nadolazeći The Hills Have Eyes II) te Crystal Lowe i Texasa Battlea, zvijezde izvrsnog Final Destinationa 3 (još k tome da je scenarij završio Turi Meyer, scenarist Candymana i njegovog velebnog nastavka).

Radnja filma se vrti oko Dalea Murphya (Henry Rollins), čovjeka koji odluči producirati i voditi svoj vlastiti TV show "The Ultimate Survivalist" u kojem sudionici predvođeni Ninom Papas (Erica Leerhsen) moraju izdržati 6 dana u napuštenoj šumi Zapadne Virginije, a najizdržljiviji, najsretniji te najuspješniji natjecatelj će otići sa 100,000 dollara. Naravno, ono što naši junaci ne znaju je to da se zapravo moraju boriti protiv članova lokalne incestuozne familije kanibala koji ih planiraju doslovno izmasakrirati... Ma kud ćeš bolje? :)

Image Hosted by ImageShack.us Pošto se radi o filmu s dosta zanimljivom i obećavajućom radnjom, možemo se samo nadati da ćemo na raspologanje dobiti nešto više informacija i fotografija, jer vjerujem da će Wrong Turn 2 biti, ako ništa više, jako zanimljiv te zabavan nastavak. A do tada, uživajte u nažalost za sada jedinoj fotografiji sa seta.

| 19:22 | Komentiraj (29) | Isprintaj | #

subota, 16.09.2006.

I'll Always Know What You Did Last Summer (2006) (V)

Image Hosted by ImageShack.us I'll Always Know What You Did Last Summer, SAD, 2006.
Redatelj: Sylvain White
Glume: Brooke Nevin, Torrey DeVitto, David Paetkau, Ben Easter, KC Clyde, Seth Packard, Michael Flynn, Don Shanks...
Ocjena: 5

Povodom 4. srpnja skupina tinejđera iz Colorada se na karnevalu odluči našaliti na račun ostalih posjetioca- odglumiti će napad tajanstvenog čovjeka sa kukom. No kada nezgodna šala, utemeljena na zastrašujućoj legendi, rezultira smrću jednog od njihovih najboljih prijatelja, Amber (Brooke Nevin), Zoe (Torrey DeVitto), Colby (David Paetkau) te Roger (Seth Packard) zaklinju se na čuvanje tajne i šutnju o onome što se zaista dogodilo. Ipak, godinu dana kasnije, nekoliko dana prije godišnjice nesreće, Amber i ostatak ekipe počnu dobivati prijeteće poruke: "Znam što ste radili prošlog ljeta". Shvativši da netko drugi zna što se zaista dogodilo te sudbonosne večeri godinu dana ranije, tinejđeri se nakon godinu dana šutnje ponovno okupljaju odlučni u namjeri da otkriju tko se poigrava na njihov račun. Isprva posumnjaju na lokalnog šerifa Davisa (Michael Flynn) te rođaka njihovog tragično preminulog prijatelja, Lancea (Ben Easter), no kako vrijeme prolazi, mrtvih tijela ima sve više. Hoće li Amber i ostali uspjeti otkriti misterij ili će ih tajanstvena figura s kukom dokrajčiti?

Image Hosted by ImageShack.us I Know What You Did Last Summer bio je jedno vrlo ugodno iznenađenje krajem 90-tih koji je nakon megapopularnog Screama zaradio nevjerovatnu svotu novaca na box officeu te time pokrenuo novi val modernih slashera. Godinu dana kasnije, izašao je užurbani I Still Know What You Did Last Summer izgrađen na zanimljivoj premisi, ali zato i očajnim likovima te previdljivim scenarijem koji je samo dokazao teoriju o inferiornosti nastavaka. Par godina kasnije najavljen je nastavak koji se ponovno trebao vrtiti oko Jennifer Love Hewitt i njezinog dečka, no pošto su glumci bili previše zauzeti s ostalim projektima, film se nikada nije dogodio. Kada sam nekoliko godina kasnije čuo da je u planu i 3. nastavak, ovaj put s potpuno novim licima i više-manje istim scenarijem kao i u originalnom filmu, nisam baš bio previše oduševljen, i to s razlogom, jer je ILAKWYDLS (ne želim se zamarati s pisanjem cijeloga naslova) grozno sličan originalnom filmu, koliko po radnji, toliko i po likovima. Od klinaca ponovno tu imamo plavokosog sportaša arogatne naravi, šutljivog lika koji pokušava zaboraviti što se dogodilo prošlog ljeta, ambicioznu i zgodnu djevojku koja planira jednoga dana postati vrlo uspješna te na kraju tipičnu curu koja jednostavno želi završiti fakultet te se preseliti u neki veći gradić.

Osim gotovo prekopiranog scenarija, najveća mana filma je montaža. Redatelj je jednostavnu kameru te vrlo efektivnu montažu u prijašnjim filmovima zamijenio sa naglim rezovima i iritantnim cutevima želeći time napraviti od fishermana nadnaravno biće. Naravno, to je ostavilo posljedice na cijeli film, jer je zbog toga većina scena izgledalo strahovito jeftino, a film u kompletu kao nečiji home-made movie.
Najbolji dio filma je kada ubojica glavnoj ženski pošalje na mobitel poruku: "Znam što si radila prošlog ljeta". Ne znam na što je redatelj točno ciljao u toj sceni jer mi nikako nije jasno kako bi ubojica znao njezin broj mobitela, još k tome da ženska nakon toga odmah posumnja na jednog od svojih frendova, a da pritom ni ne provjeri dotični broj mobitela.

Kao fan ranijih filmova, pretpostavljao sam da će twist u ovome filmu biti nešto drugačiji, i bio sam i više nego zadovoljan kada sam shvatio da sam bio u pravu. Pošto sam pogledao stvarno puno Scream rip-offa, bio sam spreman na bilo kakav obrat kojeg su mi scenaristi mogli ponuditi, no samo je jedan bio zadovoljavajuć, i to upravo ovaj. Neću otkriti o čemu je riječ, no ja sam na kraju ostao i više nego zadovoljan.

U filmu nema poznatijih glumačkih imena osim možda Dona Shanksa (koji je utjelovio Michaela Myersa u Hallowenu 5), Davida Paetkaua (Final Destination 2) te naposljetku preslatke Torrey DeVitto (The Beautiful People) koja je vjerovatno mnogima (uključujući i meni) bila najveća pozitiva ovoga filma.

Jedna stvar mi ipak nije jasna u filmu- zašto se pobogu radnja odvija u Coloradu??? Prednost originalnog filma je bila upravo ta što se radnja odvijala u jednom malenom ribarskom gradiću, što je omogućavalo našem negativcu da se neprimjećeno kreće kada i kuda god je zaželio. U ovome filmu scenaristi su našeg negativca smjestili u gradić kilometrima udaljenom od bilo kakve vode, što njegovo kretanje čini malo kompliciranijim i nelogičnim.

I'll Always Know What You Did Last Summer nije izvrstan, ili čak nešto osobito dobar film koji po kvaliteti leži negdje između originalnog filma i njegovog inferiornog nastavka, sa zaboravljivim likovima, solidnim, ali ne i nešto osobito pamtljivim gore efektima, iritantnom montažom te doslovno prekopiranom radnjom iz originalnog filma. Sve velike fanove "Last Summer" serijala ovaj film će sigurno razočarati, no za sve one koje vole blesave, ali i zabavne slashere te su dugo isčekivali povratak čovjeka sa kukom, krajnji rezultat filma će biti i više nego zadovoljavajuć.

| 11:27 | Komentiraj (14) | Isprintaj | #

subota, 09.09.2006.

Ghost Ship (2002)

Image Hosted by ImageShack.us Ghost Ship, SAD, 2002.
Redatelj: Steve Beck
Glume: Julianna Margulies, Desmond Harrington, Ron Eldard, Gabriel Byrne, Isaiah Washington, Karl Urban, Alex Dimitriades, Emily Browning, Francesca Rettondini...
Ocjena: 7

Povodom današnjeg emitiranja Ghost Shipa na tv-u, odlučih nakon par godina ponovno pogledati dotični film pošto mi je nakon prvog gledanja bio dosta interesantan.
U centru priče je grupica iskusnih spasilaca predvođena kapetanom Murphyem (Gabriel Byrne) te iskusnom, ali i tvrdoglavom Maureen Epps (Julianna Margulies) koji su se baš vratili s uspješnog puta zaradivši puno love. Nedugo poslije upoznaju Jacka Ferrimana (Desmond Harrington), pilota meteorološkog aviona koji im pokaže kartu luksuznog Antonia Graze, broda koji je 1962. najednom misteriozno nestao. Shvativši da bi mogli dobiti brdo love ako brod uspješno dovedu do najbliže luke, Maureen te ostali se odluče zajedno sa Jackom ukrcati na Grazu pritom ne shvaćajući da će uskoro otkriti groznu tajnu. Tajnu vezanu uz nestanak broda. Tajnu koja bi im mogla oduzeti živote, i to na gadan način.

Image Hosted by ImageShack.us Prije nego sam i prvi put pogledao film, čuo sam dosta negativnih kritika (iako budimo realni, koliko je često da kritičari uopće pohvale neki horror???). Pošto više-manje nikada ne vjerujem kritičarima, imao sam srećom visoka očekivanja te ne samo da se na kraju nisam razočarao, nego sam shvatio da se radi o vrlo dobrom te zanimljivom filmu Stevea Becka (Thir13en Ghosts) koji je po mojem mišljenju napravio jedan od najoriginalnijih horrora u zadnje vrijeme.
Prva stvar koju sam primijetio u filmu je izvrsna glazba Johna Frizzella koja je savršeno pasala u pojedinim scenama. Bilo mi je i neobično čuti new metal bend Mudvayne čija je pjesma "Not Falling" bila glazbena tema na kraju filma.
Atmosfera je bila mračna, efekti dobri, "twist" interesantan, a i bila je velika količina krvi što je u mojem slučaju veliki plus.
Od glumačke postave tu su Julianna Margulies (aktualni Snakes on a Plane), Desmond Harrington (Wrong Turn), Gabriel Byrne (Spider) te Isaiah Washington (Dead Birds) koji su svi po redu blistali u svojim ulogama, a za pohvaliti je i mladu Emily Browning (Darkness Falls) koju vjerujem čeka dobra karijera.
Što se tiče mana filma, prvo se moram požaliti na stvarno minimalan broj scareova. Iako scareovi nisu potrebni u baš svim horrorima, za očekivati je da moramo naići na par pošto se radi o filmu u čijem središtu je brod s duhovima. U ovome filmu se to dogodilo, no nažalost doslovno, jer je riječ "par" stvarno točan izraz za količinu scareova. Također je u filmu bilo strašno puno iritantnih cuteva, recimo tip priča sa nekom ženskom i čim završi svoju rečenicu, odmah se u sljedećem trenutku u kadru pojave drugi likovi i neka potpuno peta priča.
Ne uvažajući to, film mi je pružao sat i pol nevjerovatne zabave, tako ako tražite inovativan i vrlo zabavan film, Ghost Ship vjerovatno je najbolji izbor.

| 22:29 | Komentiraj (17) | Isprintaj | #

petak, 08.09.2006.

The Grudge 2 misterij

Image Hosted by ImageShack.us

Dok upravo ulazimo u posljednji mjesec netom pred relisanje nastavka iznimno uspješnog The Grudgea, u SAD-u se prije par dana digla velika prašina.
Riječ je o misterioznom nestanku mladog američkog studenta koji je prije 6 mjeseci otišao u Tokio kako bi snimio making-of The Grudgea 2 i odjednom nakon 4 mjeseca nestao. Ameri su puno buke digli oko ovog slučaja u samo dva-tri dana jer su "mislili" da se radi o istinitom slučaju (naivci jedni).
Naravno, kao i obično su se prevarili, i to gadno, pošto se zapravo radi o čistom reklamnom triku kojeg su producenti dotičnog filma planirali već neko vrijeme. Blog "nestalog" Jasona možete pronaći OVDJE te iako nije teško za shvatiti da je to samo blijedi pokušaj kopiranja The Blair Witch Projecta, moram priznati da se na blogu nalazi par dosta jezivih isječaka koji su i mene par puta dobro stresli, tako da ako želite nekoliko puta poskočiti sa stolice, posjetite dotični blog te uživajte. Nadajmo se samo da ti isječci neće biti bolji i jeziviji od samog nadolazećeg filma (što bi se nažalost jako lako moglo dogoditi).

| 18:56 | Komentiraj (9) | Isprintaj | #

četvrtak, 07.09.2006.

Death Tunnel (2005)

Image Hosted by ImageShack.us Death Tunnel, SAD, 2005.
Redatelj: Philip Adrian Booth
Glume: Steffany Huckaby, Jason Lasater, Annie Burgstede, Kristin Novak, Yolanda Pecoraro, Melanie Lewis, Gary Wolf, Jilon Ghai, Robyn Corum...
Ocjena: 4

Nakon što bivaju otete, petero mladih djevojaka- Heather (Steffany Huckaby), Tori (Annie Burgstede), Ashley (Kristin Novak), Devon (Melanie Lewis) te Elizabeth (Yolanda Pecoraro) bude se u ukletom Wavery Hills sanatoriju (inače mjestu svrstanom među 10 najstrašnijih mjesta na svijetu) kako bi saznale da sudjeluju u nekakvoj igri u kojoj pobjednica dobiva mjesto u fakultetu rezerviranom samo za one najbogatije, a uvjet je- da preživi noć. Napuštena bolnica, sagrađena još 1910. godine, ima 5 katova, dok se na svakom katu nalazi po jedan duh sa potresnom i tragičnom pričom. Da stvar bude još gora, Heather i ekipa uskoro saznaju da su svaki od tih duhova njihovi preminuli rođaci koji su 1938. godine umrli od "bijele groznice", bolesti koja je poharala cijeli obližnji gradić te odnijela više od 63.000 života. Doktori koji su radili u toj bolnici, shvativši da će im karijere biti gotove ako itko sazna za tu grozotu, odluče napraviti tzv. "tunel smrti", podzemni tunel dugačak 150 metara koji bi im služio sa sakrivanje tijela zaraženih i preminulih osoba. Shvativši da u roku od 5 sati moraju pobjeći iz sanatorija ako se žele spasiti od zlonamjernih i smrtonosnih duhova, Heather i ekipa se udruže s Richiem (Jason Lasater) kako bi pobjegli iz bolnice ne znajući da im jedini izlaz- vodi kroz tunel smrti.

Image Hosted by ImageShack.us Nakon što sam vidio trailer i čuo radnju ovoga filma, odmah sam se zainteresirao jer sam znao da se radi o filmu s jako puno potencijala. Šteta, jer je ovo ispao kao još jedan od onih direct-to-video filmova koji nisu niti približno ispunili očekivanja. Dokaz tome je publika koja je toliko spljuvala film da na imdb-u film ima ocjenu 2.9, dok na rotten tomatoesu 14 %. Vjerovatno razlog tome je vrlo loša montaža od koje me par puta dosta dobro zabolila glava, slaba režija, minimalan broj scareova te naposljetku hrpa filmskih grešaka. Ne znam ni gdje da počnem s greškama koliko puno ih je bilo, no pošto nemam ama baš nikakvu namjeru napisati nešto preveliki osvrt o tako razočaravajućem filmu, odlučio sam se zadovoljiti sa "samo" 3 greške:

1. Žena se budi u sobi s maskom na glavi i kad ju skine s lica, ustane te joj se odjednom pojavi zapaljena cigareta u ruci. Impresivno :)

2. Nakon što dotična ženska razgleda malo tu staru bolnicu, iz tko zna kojeg razloga odluči se otići otuširati i pazite ovo- nailazi na potpuno novu i čistu kupaonicu s tuš kabinom i fancy umivaonikom. Da stvar bude još bolja, ta kupaona ima i vrlo moderna svijetla! Magija!

3. Nakon što ta ponovno ista ženska pronalazi mrtvo tijelo svoje najbolje frendice, čovjek bi pomislio da će se žena rasplakati, ili barem malo šokirati. No zato ne u ovome filmu, jer u njemu ne dobijemo ama baš nikakvu reakciju od ženske, zapravo naprotiv, žena to odluči zanemariti kao da je to sasvim normalna stvar. Moram li još i spomenuti da se to navodno "beživotno" tijelo njezine frendice cijelo vrijeme miče, diše te sasvim normalno trepće?

Makar se iz ovoga može zaključiti da o filmu nemam apsolutno ništa pozitivnog za reći, začudili biste se koliko je zapravo gluma bila dobra, usudio bih se reći i izvrsna. Iako u filmu nema nešto poznatijih imena, moram pohvaliti relativno anonimnu Steffany Huckaby koja je blistala u glavnoj ulozi. Također ono što mi se jako svidjelo u filmu je vrlo dobra glazba koja je dosta pridonijela atmosferi filma, no ni to nije bilo dovoljno da filmu dam pozitivnu ocjenu. Kada bolje razmislim, čak je i scenarij bio zanimljiv, no režija je bila toliko katastrofalno loša da je krajnji rezultat ispao- pa jednostavno lošim.

Iako je imao strašno puno potencijala zbog zanimljive radnje i kako-takvog scenarija, Death Tunnel je nažalost zbog loše režije i jadne montaže ispao kao još jedan tipični loše realizirani direct-to-video film. U svakom slučaju, riječ je o filmu koji se treba preskočiti.

| 07:04 | Komentiraj (16) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


Prikazuj komentare/Ne prikazuj komentare

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


HORROR ZONA
Ja sam stvarno veliki horror fan (čitaj: VELIKI). Od malena me privlačio taj nažalost često omražen žanr, a ovaj blog sam napravio s namjerom da:
1. iskažem svoje mišljenje o nekom horrorcu, bilo dobrom ili lošem
2. skupim grupicu ljudi s kojoj bi mogao raspravljati o komentiranom filmu
3. informiram novostima iz horror svijeta sve one željne horror informacija
4. pokušam pokazati da je horror potpuno podcijenjen žanr kojem nažalost mnogo ljudi uopće niti ne pruža šansu.

Moj prvi susret s horror žanrom je bio kad sam imao 6 godina i na tv-u je bio film Poltergeist, a ja mali mulac, ne znajući što me čeka, odlučih upaliti tv te pogledati taj film. Od tog dana sam se zaljubio u horrore i ne volim ljudi koji kritiziraju vrlo dobre horrore, poput Carrie, Rosemary's Baby itd. Također ne volim ljude koji općenito imaju predrasude prema ovom strašno podcijenjenom žanru.

Vezano uz rejting, ocjenu 1 će dobiti grozni filmovi od kojih će vas doslovno boliti glava nakon gledanja, 2, 3 i 4 jednostavno loši filmovi, 5 i 6 solidna djela koja nisu loša, ali nisu baš ni dobra, 7 zaista dobri filmovi koji imaju možda par mana te 8, 9 i 10 naravno najbolji filmovi koje definitivno ne želite propustiti.

Svaki tjedan ćete u boxevima dolje nalaziti svako-jake vijesti iz horror svijeta, tako da obratite pozornost i na boxeve, a ne samo na postove.

Moje osvrte očekujte svaka 2-3 dana te naravno slobodno komentirajte i filmove i moj blog jer ću tako znati gdje sam pogriješio...

Uglavnom, uživajte!

E-MAIL
horror_zone@net.hr

Image Hosted by ImageShack.us
^^^VIJESTI^^^


Wrong Turn 2
Image Hosted by ImageShack.us Nakon izvrsnog uspjeha originala, najavljen je nastavak (prvo se spekuliralo o mogućem prequelu, pa zatim nastavku, onda ponovno prequelu i sada opet nastavku), a glavna uloga će pripasti Erici Leerhsen, inače glumici poznatoj po par uspješnih horror uloga (Book of Shadows: Blair Witch 2, The Texas Chainsaw Massacre). Nažalost, izgleda da Eliza Dushku neće repriziratu svoju ulogu, a za redatelja je odabran anonimni Joe Lynch.

The Hills Have Eyes 2 kompletna glumačka postava
Image Hosted by ImageShack.us Nakon što su Wes Craven i njegov sin Jonathan nedavno napisali scenarij za nadolazeći nastavak vrlo uspješnog remakea, prije par dana je došla vijest da su pripreme za nadolazeći nastavak završile, a da će snimanje započeti negdje u listopadu. Martin Weisz će režirati nastavak, a i od nedavno je na imdb-u objavljena i kompletna glumačka postava koju predvodi Daniella Alonso (Wrong Turn 2).

Return to House on Haunted Hill
Image Hosted by ImageShack.us 1999.g. Dark Castle dobio je prava na remake kultnog klasika iz 1959. imenom House on Haunted Hill te se remake kasnije pokazao iznimno uspješnim. 7 godina kasnije najavljen je nastavak "Return to House on Haunted Hill", za redatelja je odabran Victor Garcia, dok će glavna uloga pripasti Amandi Righetti.

Halloween remake dobio prvu glumicu
Image Hosted by ImageShack.us Iako su kružile glasine o još jednom nastavku iz Halloween franšize, do godine ćemo imati prilike pogledati još jedan remake, a riječ je ni više ni manju nego remakeu kultnog Halloweena. Rob Zombie (House of 1000 Corpses, The Devil's Rejects) redatelj je, scenarist i producent nadolazećeg filma, dok je njegova pompozna žena Sheri Moon potvrdila da će imati nešto važniju ulogu u filmu. Pravi način da se uništi klasik :(

Jessica Alba i Tom Cruise u The Eye remakeu
Image Hosted by ImageShack.us Potvrđeno je da će umjesto Renee Zellweger glavnu ulogu u remakeu mega-uspješnog azijskog filma The Eye dobiti Jessica Alba (Sin City), dok će joj pratioc biti Tom Cruise. Scenarij je nedavno završio Sebastian Gutierraz, a za redatelje su odabrani David Moreau i Xavier Palud. Snimanje počinje za par tjedana.

Najavljen Saw IV
Image Hosted by ImageShack.us Lionsgate kuća nedavno je izjavila da je Saw III trenutno u završnoj produkciji. Pripremajući se za relisanje 27. listopada, i ovaj put na redateljsku stolicu je sjeo Darren Lynn Bousman, scenarij je još jednom napisao Leigh Whannell, a na sceni ćemo još jednom vidjeti Shawnee Smith, Tobina Bella te Dinu Meyer. Glavna protagonistica 3. dijela je mlada doktorica Lynn Denlon (Bahar Somekh) koja uskoro biva oteta i odvučena u malu seosku kuću gdje upoznaje Jigsawa (Tobin Bell) koji je na rubu života. Uskoro ona dobiva zadatak da ga mora držati na životu onoliko dugo koliko treba Jeffu (Angus Macfayden), još jednom od njegovih žrtava, da i on završi svoju igru. Boreći se protiv vremena, Lynn i Jeff ne znaju da Jigsaw ima puno veće planove za njih nego što su oni mislili... Radnja zvuči interesantno, baš me zanima kako će film ispasti. Inače trailer je available na yahoo-u. Great news- kako zasada stvari stoje ako Saw III bude bio uspješan kao i njegovi prethodnici, i više je nego moguće da ćemo za godinu dana ponovno imati prilike pogledati još jedan nastavak, a i izgleda da će se Tobin Bell ponovno vratiti.

The Hitcher remake
Image Hosted by ImageShack.us Nedavno je završilo snimanje remakea kultnog Hitchera (1985), inače filma koji je meni osobno bio jedan od najgnusnijih horrora koje sam ikada pogledao. Za redatelja je odabran Dave Meyers, a u glavnoj ulozi će se pojaviti neodoljiva Sophia Bush (Stay Alive), a to je upravo i razlog zašto ovaj remake definitivno neću propustiti. Inače film za 2 tjedna dolazi u američka kina.
AVP: Alien Vs. Predator 2
Image Hosted by ImageShack.us Uskoro ćemo imati prilike pogledati nastavak solidnog AVP-a iz 2004. g., a za redatelje su odabrani braća Colin i Greg Strause, inače poznati po izvrsnim vizualnim efektima. Pošto mi jedinica nije bila ništa previše posebno, nemam baš ni prevelika očekivanja za ovaj film. Nadam se samo da će Paul W.S. Anderson (Resident Evil trilogija) imati nekakve veze s ovim filmom jer po meni on bio najveća pozitiva jedinice.

KOMENTIRANI NASLOVI
- A Tale of Two Sisters (2003)
- Amityville Horror, The (2005)
- Bride of Chucky (1998)
- Carrie (1976)
- Cave, The (2005)
- Child's Play (1988)
- Cursed (2005)
- Dark, The (2005)
- Dark Water (2005)
- Dead Birds (2004)
- Death Tunnel (2005)
- Exorcism of Emily Rose, The (2005)
- Eye, The (2002)
- Eye 2, The (2004)
- Final Destination (2000)
- Final Destination 2 (2003)
- Final Destination 3 (2006)
- Fog, The (1980)
- Fog, The (2005)
- Freddy Vs. Jason (2003)
- Ghost Ship (2002)
- Grudge, The (2004)
- Hills Have Eyes, The (2006)
- Hostel (2005)
- House of Wax (2005)
- I Know What You Did Last Summer (1997)
- I Still Know What You Did Last Summer (1998)
- I'll Always Know What You Did Last Summer (2006)
- I've Been Waiting for You (1998)
- Jeepers Creepers (2001)
- Ju-on: The Grudge (2003)
- Land of the Dead (2005)
- My Little Eye (2002)
- Night of the Living Dead (1968)
- Omen, The (1976)
- Omen, The (2006)
- Pet Sematary (1989)
- Pet Sematary Two (1992)
- Poltergeist (1982)
- Poseidon (2006)
- Psycho (1998)
- Red Eye (2005)
- Ring, The (2002)
- Ring Two, The (2005)
- Ringu (1998)
- Rosemary's Baby (1968)
- Scary Movie (2000)
- Scary Movie 2 (2001)
- Scary Movie 3 (2003)
- Scary Movie 4 (2006)
- Scream (1996)
- Seed of Chucky (2004)
- Skeleton Key, The (2005)
- Stay Alive (2006)
- Swimming Pool (2001)
- Texas Chainsaw Massacre, The (2003)
- Thir13en Ghosts (2001)
- Urban Legend (1998)
- Urban Legends: Final Cut (2000)
- Urban Legends: Bloody Mary (2005)
- Venom (2005)
- When a Stranger Calls (2006)
- Wrong Turn (2003)

LINKOVI
- Imdb.com
- Bloody Disgusting
- Upcoming Horror Movies
- Slasher Pool
- Dread Central
- Blog
- HorrorHr

BLOGOSFERA (abecednim redom)
- Exs: serije & filmovi
- Film Freak
- Freak's Nightmares
- Kritichar
- Ledena boginja
- Movieworld
- Pumpkin girl
- TV-world
- Valsharess

users online

Counter
Counter

~HORRORI U KINIMA~
14.12. The Wicker Man (2006)- Blitz Cinestar