href="rss.xml"> HORROR FILMOVI

subota, 25.11.2006.

SILENT HILL

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

SADRŽAJ:Rose mlada je majka čija posvojena kći Sharon mjesečari, a za vrijeme noćnih šetnji spominje ime grada u Zapadnoj Virginiji, nepoznatog objema. Riječ je o Silent Hillu, rudarskome gradiću koji je 70-ih potresala serija podzemnih požara u rudnicima. Pokušavajući saznati što to veže njezinu kćer uz grad duhova, Rose odlazi u sam Silent Hill. Putuju nekim makadamskim putevima i dolaze u grad ali dožive automobilsku nesreću.Kada se Rose probudi vidi da joj nema kćeri i sad ju krene tražiti.Pritom obavještava muža koji malo prošvrlja po internetu i doznaje strašne stvari o tom gradu.Rose u gradu susreće neku policajku koja joj pomaže naći kćer,ali ni same neznaju čega ima u tom gradu...dalje pogledajte sami.

Kao prvo se ispričavam što dugo nisam pisao postove no to je zbog ovih u blog.hr-u,pa i sami vidite da miču komentare u prijašnjem postu.nešt njim neradi taj blog.hr pa se nisam mogao spojit.Film je jako dobar i uzbudljiv je,dosta je spooky,atmosfera je super neki zapušteni gradić gdje nema stanovnika (ali ima nečeg puno boljeg).Pogledajte trailer.
OCJENA:4

TRAILER
<

| 11:25 | kill (34) | rcord the kill | # |

subota, 11.11.2006.

REEKER

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

SADRŽAJ:Grupica studenata putujući na rave party voze se autom i normalno ponestane njim goriva i sad stanu kod nekog zapuštenog motela.No njima to ne smeta, oni se opijaju i zabavljaju.I tako dođe neki čiča u kamp prikolici i on ih pita jel su vidjeli njegovu ženu i kaže da su ceste zatvorene i da tu moraju pričekati jutro.No jedan od njih nestane i ovi ga počinju tražiti.Počinju im se pojavljivati neki mrtvaci bez pola tijela i govoreći im da moraju odmah otići odavde.Malo po malo pa još jedan nestaje,a preživjeli shvate da se moraju boriti sa nekakvim čudovištem reekerom koji igleda kao sjena i brzo se kreće,a ubija pomoću nekakve bušilice...dalje pogledajte sami.

Film nije baš prestrašan,niti zanimljiv,snimali su ga sa malim buđetom.Totalno je nerealan,npr:dođe taj reeker i tipu probije glavu s bušilicom,da bušilica izađe na drugu stranu glave,i malo kanije tip hoda i priča kao da nije ništa bilo ili tipu odsiječe ruku a ovaj mirno kaže: "moramo odmah otiči odavde" lol.
OCJENA:3

TRAILER
<

| 12:26 | kill (31) | rcord the kill | # |

subota, 04.11.2006.

MISERY

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

SADRŽAJ:Paul Sheldon autor je ljubavnih romana, u kojima je stvorio glavnog lika djevojku Misery, koju ubije u osmom nastavku romana, umoran od svoje neozbiljne literature.No odluči on napisati neka nova dijela pa se uputi se u svoju vikendicu u Novoj Engleskoj, kako bi tamo u miru napisao 'Veliki američki roman'. Na putu ga zahvati jaka snježna mećava i doživi automobilsku nesreću.Iz snijega ga spasi naizgled dobra medicinska sestra Annie Wilkes, koja ga odvede svojoj kući i pomogne mu da se oporavi. Nevolja počne kad Annie sazna da je njen unesrećenik Paul Sheldon i da je u zadnjem nastavku romana ubio Misery. Naime, ona je njena najveća obožavateljica.U početku ga liječi, govoreći mu da su sve ceste zakrčene snijegom, a telefonske veze prekinute te da dok se ceste otkrče da ga bude odvezla u bolnicu i nazvala njegovu agenticu, dajući mu komplimente za njegov književni izričaj. No nakon nekog vremena, zaprijeti mu da mora napisati novi nastavak romana, u kojem će vratiti Misery iz mrtvih i govori mu da uopće nikog nije ni zvala te da bude god nje ostao sve dok ne napiše roman.No kada ona odlazi u grad on pokušava pobijeći ali ne može jer su mu noge slomljene.I tako vremena je sve manje,Annie sve više ludi,a on smišlja način kako da se oslobodi iz kuće poludjele obožavateljice...dalje pogledajte sami.

Ovaj film mi je jedan od najboljih horrora koje sam ikada gledao.Knjigu je napisao čuveni Stephen King,a film režirao Rob Reiner.Annie Wilkes glumi Kathy Bates koja je za tu ulogu dobila i Oscara.film je jako napeti uzbudljiv,nije baš prestrašan ali..Najbolje pogledajte TRAILER.
OCJENA:5

TRAILER
<

| 13:54 | kill (14) | rcord the kill | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

design made by v4MP1r3