iće, piće i nogometno otkriće.....

29.04.2007., nedjelja

DINAMO MOSKVA PRVAK !!!

Malonogometaši Dinama iz Moskve prvaci su Europe u futsalu. U finalu su svladali prošlogodišnjeg prvaka Boomerang rezultatom 2-1.
- 14:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

PORAZ U FINALU

Hmnk Gospić je doživio poraz u finalu kupa od zagrebačke Usšinjače rezultatom 5-2. Prvo poluvrijeme Gospić bolji i zasluženo dolazi do vodstva od 1-0 preko Horvata, iako je i Uspinjača imala svoje šanse za pogodak. Ipak, Gospić je u prvom poluvremenu trebao napraviti značajniju prednost, ali ostaje samo ipak... u nastavku izlaze neke nove ekipe, Uspinjača koja se budi, ali više zahvaljujući Gospiću koji neobjašnjivo pada (strah od trofeja?). Već nakon 15 sekundi Novak izjednačava, a uskoro Uspinjača dolazi do vodstva od 2-1. Gospić preko De Barrosa dolazi do izjednačenja, ali to je sve od Gospića u nastavku. Uspinjača zasluženo odlazi na velikih 5-2, a od većeg poraza Gospićane je spasio Knez.
Vremena za popravke ove sezone nema... ostaje prvenstvo... domaći teren i nada da će se dečki uzdići iznad svega i donijeti trofej u Gospić iako treba biti realan i priznati da je Gospić bez Ricarda neka druga ekipa, naravno, puno nekvalitetnija....
- 00:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #

27.04.2007., petak

GOSPIĆ U FINALU

HMNK Gospić plasirao se u finale kupa Hrvatske pobjedivši zagrebački Orkan rezultatom 3-0. Strijelci za Gospić bili su Drndić u prvom, a Horvat i De Barros u drugom poluvremenu. Zaslužena pobjeda Gospića i sutra slijedi veliko finale sa Uspinjačom koja je pobijedila 7-3 splitske Mejaše
- 23:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Polufinale Futsal Cupa

U subotenjem finalu Futsal Cupa koji se igra u Murciji susret će se španjolski Boomerang i ruski Dinamo Moskva. Boomerang je aktualni prvak Europe i najbolja momčad na kontinentu. Dinamo Moskva je najjača ruska momčad već 5 godina, a i u Europi su također u tom razdolblju ostvarivali značajne rezultate, ali naslov još nisu osvojili. Posljednji klub koji je osvojio naslov Rusije prije dominacije dinama bio je Norilsky Nickel predvođen današnjim igračem Gospića Milivojem Simeunovićem

POLUFINALE

Dinamo Moskva - Charleroi 3-1

El Pozo Murcia - Boomerang Interviu 2-3

- 15:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.04.2007., srijeda

FINAL FOUR

U petak je u Sesvetama na rasporedu final four hrvatskog kupa. U prvoj polufinalnoj utakmici sastaju se dva velika rivala, Gospić i Orkan. Gospić je prvi dio sezone završio na prvom, a Orkan na tek razočaravajućem 10. mjestu. Ove godine je Gospić u prvenstvu slavio dva puta. Ipak, Orkan je uvijek opasan, a pogotovo smo se mi iz Gospića u to mogli uvjeriti već par puta kada smo upravo od njih ispadali sa turnira, ali i prvenstvenih i kup utrka. Najsvježije je sjećanje na prošlu godinu kada je Orkan u kupu nakon odlične igre Gospića izborio remi i nakon penala prošao u polufinale kupa. Godinu prije je Gospića u polufinalu play offa također zaustavio Orkan i na kraju i osvojio prvenstvo. Još se u Gospiću sjećaju i ispadanja u osmini finala Kutije Šibica od Orkana prije 4,5 godina, ali i poraza u prošlogodišnjem finalu turnira u Karlovcu. Vrijedi biti oprezan, ali i istaknuti da je Gospić ipak favorit i da će bit razočaravajuće ako se ne plasira u finale koje je na rasporedu u subotu.

U drugoj utakmici sastaju se Uspinjača te Mejaši koji će braniti čast splitskog futsal. Zbog donekle domaćeg terena, ali prije svega zbog odličnog Grdovića i momčadskog duha koji krasi Uspinjaču ove godine Uspinjača je favorit u ovoj utakmici za ulazak u finale


GOSPIĆ - ORKAN 18.00
USPINJAČA - MEJAŠI 20.30


- 20:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.04.2007., subota

SOKOLI - GOSPIĆ 2-8

U posljednjem kolu Gospić je odigrao utakmicu protiv posljednje plasiranih Sokola koji ove godine u prvenstvu ne znaju za pobjedu, ali što je najžalosnije kroz play out ostaje teoretska šansa za njihov ostanak u ligi. Gospić je zasluženo, uz mnoštvo odličnih poteza pobijedio sa rezultatom 8-2. Već u prvoj minuti Simeunović dovodi Gospić u vodstvo. Uslijedilo je zatim povećanje razlike i to pogocima Tomičića, Ibrišimovića i Horvata, te Gospić odlazi do nedostižnih 4-0 nakon 13. minuta igre. Mali pad igre, iskorištavaju Sokoli sa dva pogotka u kratkom vremenu, a konačni razultat prvog poluvremena 5-2 postavlja Simeunović u posljednjoj sekundi poluvremena. U nastavku za Gospić pogađaju Strilić i još dva puta Horvat. Sve u svemu, korisna utakmica za uigravanje redova pred final four kupa. Vrijedi istaknuti i igrača Gospića sa brojem 3 Vukića koji je pokazao da se na njega može ozbiljno računati. Isto vrijedi i za rezervnog vratara Bulića koji je ponovno dobio priliku u drugom dijelu.
- 00:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.04.2007., četvrtak

FINAL FOUR KUPA U ZAGREBU !!!

Final four hrvatskog kupa igra se u Zagrebu u petak 27.4 i subotu 28.4. Parovi polufinala su:

USPINJAČA - MEJAŠI

GOSPIĆ - ORKAN
- 19:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #

SOKOLI - GOSPIĆ petak, 20 h

Gospić u petak igra posljednje kolo osnovnog dijela prvenstva protiv zadnjih Sokola koji ove godine nisu osvojili još ni jedan bod. Bit će posebno zanimljivo pratiti razultate sa drugih utakmica koje će mnogo toga odrediti u play off-u. S kim će igrati Gospić? Petrinjčicom, Orkanom ili Goškom?
Sve će se znati nakon ovih susreta:

ORKAN - USPINJAČA
GOŠK - KIJEVO
CROATIA - PETRINJČICA
INERO - MEJAŠI
BRODOSPLIT - TORCIDA
- 17:45 - Komentari (2) - Isprintaj - #

15.04.2007., nedjelja

RICARDO SE VRATIO U GOSPIĆ

Brazilac Ricardo koji je u Dubrovniku doživio teški prijelom noge vratio se u petak u Gospić. Ricardo je nakon ozljede imao dvije operacije, a liječnici su vrlo zadovoljni njegovim oporavkom. Ricardo se kreće uz pomoć štaka te bi nakon 3,4 mjeseca mogao početi sa laganim treniranjem. Zahvalili bi svim ljudima koji su posjetili Ricarda u dubrovačkoj bolnici te mu na taj način sigurno pomogli da lakše pretrpi ovu ozljedu.

Prošli tjedan malonogometaši su odradili fizički dio priprema pred sam kraj prvenstva, a sa učinjenim poslom je stručni dio kluba bio iznimno zadovoljan.
- 17:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.04.2007., subota

GOSPIĆ - CROATIA 10 - 3

Pred 400 gledatelja u Gospiću deklasirana je momčad Croatie rezultatom 10-3. U mnoštvu odličnih poteza svi igrači su dobili priliku i u potpunosti je opravdali. Najbolji strijelac Gospića ove sezone Patrik Drndić je zabio 4 pogotka, dva puta su pogađali Ibrišimović i Horvat te još po jednom De Barros i Čuljat. Sve u svemu zanimljiva utakmica za gledanje zbog mnoštva odličnih poteza
- 12:17 - Komentari (7) - Isprintaj - #

06.04.2007., petak

GOSPIĆ - CROATIA

Danas sa početkom u 20 h u Gospiću se igra predzadnje kolo prvenstva. U goste dolazi ekipa Croatie iz Šibenika. Nadamo se da će što veći broj gledatelja doći do dvorane i pozdraviti šampione. To je ujedno posljednja utakmica osnovnog dijela prvenstva koja se igra u Gospiću.
- 11:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

05.04.2007., četvrtak

GOSPIĆ - BRODOSPLIT 1 - 3

Gospić je unatoč porazu prošao u polufinale hrvatskog kupa. Igra od strane Gospić je bila sve osim uvjerljiva, ali i to je bilo dovoljno. Za vodstvo Splita je zabio Brnabić u 8. minuti. Do kraja poluvremena bilo je par ozbiljnijih prilika sa obje strane, istina više sa strane Splita. U nastavku takođeR Split malo bolji, ali uglavnom nedovoljno da bi ugroziLI veliku prednost iz prvog susreta. U 28. minuti izjednačio je De Baros solo prodorom. Vodstvo Brodosplitu vratio je ponovno Brnabić, a pobjedu potvrdio jarni odličnim golom pod prečku.
GLEDATELJA: 500
- 10:26 - Komentari (6) - Isprintaj - #

03.04.2007., utorak

KUP:GOSPIĆ - BRODOSPLIT, SRIJEDA 20h

Sutra sa početkom u 20 h u Gospiću se igra uzvratna utakmica četvrtfinala kupa. Gospić je iz Splita donio veliku prednost od 5-1 i sada je jednom nogom već u polufinalu. Ipak, ne smijemo se opustiti jer su Splićani prilično nezgodni protivnici i sigurno su u stanju preokrenuti rezultat uz malo sreće. Gospić će nastupiti u punom sastavu, izuzev ozljeđenog Ricarda. Ponovno možemo očekivati punu dvoranu i nadati se da će im obje ekipe prikazati najbolju igru kao što je bio slučaj u prethodnim susretima.

U ime kluba zahvalili bi se svim dobrim ljudima koji su posjetili Ricarda. Navodno je dobio i dres od hrvatske reprezentacije. U nedjelju su ga posjetili navijači Gospića koji su došli u Dubrnovnik bodriti gospićke košarkašice u finalu kupa. One su naravno pobijedile i mi im na tome čestitamo. Potekla je i pokoja suza od strane Ricarda. Sigurno je teško doživjeti takvu ozljedu, a pogotovo kad se to dogodi daleko od vašeg doma i tamo gdje nemate svoji najbližih. Danas je Ricarda posjetio predsjedik kluba. Ricardo je bio puno veseliji, ali i zadovoljan tretmanom u bolnici. Sutra ili u četvrtak ujutro je pred Ricardom još jedna operacija. Nadamo se da će sve proteći u redu i da će Ricardo uskoro van iz bolnice,a potom bi se trebao uputiti na rehabilitaciju.
- 20:35 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

FINALE-2.utakmica

Sesvete-Sava Centar, petak 21 h
MNK USPINJAĆA - HMNK GOSPIĆ




IMA SE ŠTO I PROČITAT...

TABLICA PRVENSTVA

1. Gospić 54
2. Uspinjača 49
3. Brodosplit 47
4. Inero 44
5. Mejaši 36
6. Kijevo 29
7. Petrinjčica 27
8. Gošk 25
9.Orkan 24
10. Torcida 24
11. Croatia 15
12. Sokoli 0


IZ LIGE ISPALI SOKOLI, UŠAO POTPIĆAN

RAZIGRAVANJE:
prva utakmica
MNK VRGORAC-MNK CROATIA 8-1