The pieces of my mind

ponedjeljak, 26.03.2007.

Jedna moja pjesmica...patetična i srcedrapateljna

Since you left me

Since you left me
I'm hollow inside
like an empty bottle of ink.
Please forgive me
and come back into my life.
Give me a reason to live.

I lied to you,
I was a coward.
I'm sorry,
I just didn't want to hurt your feelings.
Please forgive me
and come back into my life.

I'm walking down the streets
without any goal.
And I'm thinking of you
all the time.
Please forgive me,
give me a reason to live.

26.03.2007. u 15:14 • 30 KomentaraPrint#

utorak, 20.03.2007.

Događaji u mom životu od zadnjeg posta do danas

Tražili ste da pišem više o sebi, pa sam vas odlučio poslušati.Zadnja 2 tjedna bila su vrlo zanimljiva i puna događaja.Evo kratkog pregleda:

Županijsko iz fizike iz druge perspektive

Naša je škola bila domaćin županijskog natjecanja iz fizike, pa je naš razrednik angažirao 5 učenika iz razreda ( uključujući i mene ) za pomoć u organizaciji.Došli smo na otvorenje u 9 i 30.Rješavanje testa je počelo u 10 sati, a mi smo bili slobodni do 11.Zatim smo izrađivali biltene za profesore ( popis učenika, Poreč i povijest naše škole ).Nakon toga morali smo stavljati pohvalnice i zadatke s rješenjima u koverte (za svaku šlolu posebno )...lol...Ja sam imao najlakši posao.Morao sam škarama rezati trakice kojima smo vezali biltene.Kad su učenici završili s pisanjem testa, podijelili smo im marendu i izvjesili rješenja na oglasnu ploču.Oko 15 sati svi su otišli na izlet, a nama su u informatičku učionicu počeli stizati članovi povjerenstva s rezultatima koje smo morali unositi u kompjuter.Hi-hi.Ja sam bio zadužen za 1. razred.Učenici naše škole plasirali su se dosta loše.Jedine iznimke su Mislav iz našeg razreda ( 1. mjesto ) i jedan iz 4. ( 2. mjesto ).Na kraju smo morali printati diplome i sve počistiti.Kući smo stigli tek oko 18 i 30, potpuno iscrpljeni.

Biciklizam

Prošli petak odlučili smo se odmoriti od napornog radnog tjedna vožnjom na biciklu.Uspjelo nas se skupiti čak devetero- Joe,Pipe,Kiki,Marin,Stef,Gumi,Seba,Dika i ja (navodim samo nadimke jer bi me vjerojatno ubili da napišem prava imena ).Naravno, kao i uvijek, ništa nije išlo po planu.Krenuli smo pola sata kasnije zbog problema s biciklama (tu smo već izgubili jednog vozača).Zatim je putem Joeu pukla guma...ne, sorry, oba dvije.Na sreću, imao je sa sobom traku za krpanje zračnica i pumpu.Uspio je otkloniti kvar za samo 15 minuta.Svaka čast našem majstoru! Vozili smo u nekoliko grupa i stajali u svakom selu da nas ostali stignu.Unatoč čestim zaustavljanjima i sporom tempu, uspjeli smo se vratiti kući prije mraka.Čestitke Gumi što je uspjela odvoziti čitavu stazu ( 23 km ) - mislim da u cijelom životu nije prešla tako dug put biciklom! Dogovorili smo se da ćemo to morati ponoviti, možda već sljedeći vikend.

Županijsko natjecanje iz povijesti

Jučer sam sudjelovao na županijskom natjecanju iz povijesti u Žmiju.Organizacija je bila odlična!Jedino im zamjeram što su rezultati za 2. razred kasnili više od jednog sata.Naša škola ima 2 prva mjesta ( 1. i 3. razred ) .U našoj kategoriji bilo je 14 natjecatelja.Naš razred zauzeo je 2. , 3. , 4. , 5. i 8. mjesto ( fali nam samo 1. ).Inače, ja sam 3.Ja sam jako zadovoljan jer mi je profesor rekao za školsko natjecanje 2 dana prije ( morali su ići svi koji su na polugodištu imali 5 ) , a uz to, nisam mislio da ću proći na županijsko jer sam dijelio 4. mjesto na školskom, pa se nisam puno pripremao.....Anyway, dobio sam knjigu Che Guevara - Motorom po Latinskoj Americi.Joe, siguran sam da će te to zanimati.Posudit ću ti je preko vikenda...Pozdrav svima!

20.03.2007. u 15:37 • 12 KomentaraPrint#

četvrtak, 08.03.2007.

Analiza ankete

Dva ste mjeseca imali priliku glasovati u mojoj anketi.Ukupno je glasalo 124 osobe.Rezultati su u skladu s mojim očekivanjem, barem što se tiče pobjednice.Lista izgleda ovako:

1. Jessica Alba 46
2. Paris Hilton 33
3. Nicole Schezinger 26
4. Eva Longoria 19

Našao sam neke zanimljivosti o Jessici:

- U mladosti je dosta često obolijevala, i to najčešće od plućnih bolesti.Imala je upalu pluća 3-4 puta godišnje, a u djetinjstvu je bolovala i od opsesivno-kompulzivnog poremećaja.Pati od bolesti putovanja i teške Chronove bolesti, a 2001. je godine završila u bolnici zbog bolesti jetre.

- Prvu je značajnu ulogu imala u teen seriji Flipper.Zanimljivo je to što je tvrdila da se muški delfini pale na nju i da se stalno motaju oko nje što ju je činilo nervoznom te se nije mogla koncentrirati na snimanje.Tad je zatražila da u seriji radi samo sa ženskim delfinima.

- Jednom je prilikom izjavila da žene trebaju uživati u seksu jednako kao muškarci te da voli seks za jednu noć.

- Iako joj svi iz okoline uvjeravaju u suprotno, smatra da mora smršaviti oko 5 kila.

- Rekla je kako se nikad ne bi skinula gola u filmu jer bi to kod nje izazvalo tjeskobu.Dodala je kako je zbog toga izgubila nekoliko uloga. Kada je Playboy bez dozvole objavio njezinu sliku na naslovnici, prijetila je Hughu Heffneru tužbom.Na kraju su se nagodili te je Jessica dobila veliku svotu novca
koju je potrošila na svoje dobrotvorne fondove.

08.03.2007. u 15:17 • 42 KomentaraPrint#

petak, 02.03.2007.

Konačno vikend!

Već sam umoran od ovog tjedna, pa ću se danas baviti malo lakšim temama.Upravo mi je pala na pamet jedna - pamćenje.Nije li ono nevjerojatno? Uzet ću jedan primjer iz mog života.Dok ja učim ( obično naglas ) , moj djed u istoj prostoriji nešto radi.Ja ponovim isto gradivo barem 5 puta, no on se sljedeći dan više ničega ne sjeća.Ali ako mu kažem da nabroji sve igrače kluba u kojem je trenirao iz 1968. , on će to učiniti bez problema.Isto vrijedi za moju baku.Ona me nekad čak pokušava i slušati dok je bombardiram formulama iz fizike i matematike ili definicijama iz kemije, no ako joj na kraju postavim neko pitanje, neće imati pojma o čemu govorim.Nasuprot tome, ono što joj nije dosadno pamti bez većih problema.Zna datume rođenja i brojeve cipela svih susjeda i bez problema će se sjetiti glavnih likova iz Santa Barbare.Zaključak svega ovoga je da puno lakše pamtimo ono što nas zanima.Moram se suočiti s činjenicom da nikad neću zapamtiti u kojoj su ladici podmetači i oni tanjurići s plavim rubom iz moje kuhinje...

Samo još jedna informacija:prošao sam na županijsko natjecanje iz povijesti ( iako jedva ). Bacam se na pripreme...( aha, naravno ).

02.03.2007. u 15:40 • 23 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Listopad 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (6)
Prosinac 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Be brave,enjoy the life 'cuz you have only one shot










MOJA OSOBNA ISKAZNICA

Ime: Danijel
Prebivalište: Poreč
Datum rođenja: 02.06.1990.
Škola: 3. razred opće gimnazije
Hobi: tenis
Love: cure,stanite u red
Music: RHCP,Linkin Park,James Blunt,Shakira,System,Evanescence...