Hattrickovine

srijeda, 13.09.2006.

Kup 5. kolo

Peto kolo iako najavljivano kao zanimljivo nije ponudilo previse velikih iznenadjenja. Vodeca garnitura s lakocom je i nabijacki prosla dalje, ali u svakom zitu kukolja ima, pa smo danas vidjeli kako su gajnice nakon Dinama Dinama izbacile jos jedno veliko ime Bosna Celtics. Kako stvari stoje ponajprije zbog zatupjujuceg sistema postavljanja parova i nositelja, gajnice iduce kolo docekuju Vanjita i to bi bilo to.
Poraz Folke nije vrijedan komentara, dok su Vrapcici zavrsili karijeru na Marsu pred 90000 razularenih navijaca Armagedona koji forsira poznatu midasku taktiku, a s kojom ce pokusati proci i Scorpionov NK Nask u iducem kolu, u sto autor ovih redaka istinski sumnja.
Jedan od zescih randoma strefio je Fucere, tako to nekako ide, pa se pokazuje da i 67% posjeda nije dosta ako napad zapne na obrani, no i pored toga Juventus je zaista sretno prezivio u kupu. Srece nije imao jos jedan drugoligas, NK Balegari koji su takodjer ispali od statisticki slabije momcadi donkeysa.
Kao iznenadjenje mozemo navesti i visok poraz Zone sumraka na gostovanju kod FC Bokya cak 7:2 uz samo 2% razlike u midu, ali uz dosta suplje gostujuce obrane.
Revija golova vidjena je u Plavom Paklu gdje je domaci NK Novo Cice ispustio prolaz protiv Patologa na penalima nakon sto je regularni dio zavrsio 4:4!
BBB VG visoko je porazen u Splitu cak 4:1, a Dubrovnik je vidio rostiljadu na Stadionu Franje Tudjaman gdje je domaci Hrvatski Vitez samljeo zagrebacki JackOfHearts Team sa previsokih 6:2, ako pogledamo da su statisticki bili jednaki u bod.
Dama iz Konavala sa svojim Afroditama najurila je Majure 4:1 i sljedece kolo docekuje treceligasa Maximir utd.
Rezultatski najuvjerljiviji ovo kolo bili su prvoligasi Zastava i Gosk koji su svoje protivnike pocastila sa po 9:0!

Iduce kolo i novi dvoboji, a mnogi ce reci da pocinje ono pravo, treceligasi vise ne mogu biti mirni, nema vise lakog protivnika.

- 22:43 - Komentari (3) - Isprintaj - #