HaRrY pOtTeR nEwS

"Ne diraj lava dok spava"

 

srijeda, 21.03.2007.

KRATKI PREGLED PRVA 4 FILMA

21.03.2007. u 14:43 • 12 KomentaraPrint#

nedjelja, 18.03.2007.

Hp postanske marke

Francuska će dobiti postanske marke koje ce ukrasavati lica Harry Potter, Ron Weasley i Hermione Granger. Sigurno se ponose time jer Francuska ih ocito puno voli.
a i Brad Globe, predsjednik WB Potrosackih Proizvoda rekao je "Postati besmrtan na postanskoj markici jedna je od najvecih casti."
Nadajmo se da cemo i mi nekako stici do tih postanskih marka!! smijeh mah

18.03.2007. u 16:17 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 08.03.2007.

Film Harry Potter i Red feniksa !!!

Film Ootp je dovrsen i nasla sam kako to sve izgleda.Tko ne zeli znati kako ce to izgledati neka odma prestane citat. OVAKO :

Film se otvara scenom u kojoj se Harry bori s dementorima i spasava Dudleya. Cijela se scena odvija u nekoj ulici kojoj su zidovi puni grafita. Tetak Vernon i teta Petunija se takodjer pojavljuju, iako kratko. Pojavljuje se i gospodja Figg. Dementori su drugaciji nego u zadnjem filmu.

Jedan od prvih novih likova kojeg susrecemo je Nymphadora Tonks, koja skupa s Moodyjem dodje po Harryja da ga odvede do Grimmauldova trga. Lupin, na vjerojatnu zalost mnogih, nije s njima, niti se puno pojavljuje u filmu.

Grimmauldov trg izgleda mracno, a tapiserija Blackovih je ogromna. Siriusova mama se ne pojavljuje. Kreacher se takodjer bas i ne pojavljuje mnogo, vecinom samo cisti. Siriusov odnos s Harryjem je produbljen i Siriusov lik se pojavljuje mnogo vise nego u zadnja dva filma. Svi takodjer kazu da je Gary Oldman na visini zadatka.

Draco Malfoy i Snape se jako malo pojavljuju.

Nema scene u bolnici, Neville sam kaze Harryju za svoje roditelje.

Dumbledoreova armija je bila odlicna, Daniel Radcliffe se stvarno uzivio u svoju ulogu i njegove sposobnosti su se popravile.

Scena poljupca Harryja i Cho je jako duga i Cho ne place.

Cho je ona koja cinka DA, ne Marietta, i Harry i ona zbog toga prekinu.

Dolores Umbridge je stara krava, isto kao u knjizi. Svi o njoj imaju izrazito negativne dojmove, sto znaci da ju je Imelda Staunton odlicno odglumila.

Grawp je jako dobro napravljen i uvjerljiv.

Snapeovo najgore sjecanje je upravo savrseno i glumci su odlicni.

Jedna od najboljih scena je odlazak blizanaca Weasley iz Hogwartsa te dvoboj Dumbledorea i Voldemorta. Scena izbacivanja Trelawney je jako tuzna.

U filmu ima mnogo komicnih komentara.

Luna je jako dobra, Evanna Lynch ju je savrseno odglumila.

Scena u Odjelu tajni je takodjer jedna od najboljih, a najvise se istice Bellatrix.

Sva djeca cuju prorocanstvo, koje ispadne iz Luciusove ruke. U prorocanstvu nema dijela ''rodjen krajem svibnja, od roditelja koji su triput prkosili Voldemortu''.

Siriusova smrt nije toliko dobro prikazana, nedostaje joj emocije, iako je Daniel Radcliffe stvarno tu dao sve od sebe. Takodjer nije dobro objasnjen Siriusov odnos s Bellatrix, niti zasto je on zapravo umro kada je pao kroz veo.

08.03.2007. u 14:20 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Harry Potter

HP Linkovi, Slike, Ostalo

Design