< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off dizajn by:marino7

Opis bloga

Pa valjda se da naslutiti!!!

Linkovi

Tino
Satan
Martina
God rocks
Bego
genijalni ud
mala ajvi

ovo mi je ujac:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

A ovakav san ja:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

samo malo biliji, kosa mi je plavija
i zericu san tanji.

MyHotComments
MyHotComments :: HotFreeLayouts


Create your own message at BlingyBlob.com

četvrtak, 25.10.2007.

OBEĆANJE ISPUNJENO

Jesan reka da ću dati onome što traži po kontejnerima? Reka san i da san!!!! Jesan, doduše ne baš 200 kuna jer koji bi kurac meni onda osta...da san mu 50 kuna i čovik je bija van sebe, gleda me ka da san svemirac, a meni je bilo još i bolje nego njemu. Nije to bija neki kronerski lik, nego baš eto...mislin da je za te pare kupija isti, takav mi se bar učinija.A sad,što je na kraju bilo...who da fuk knows!? Eto, mora san to reći jer to mi je ulipšalo dan. Toliko za ovi put.



| komentari (8) | print | # |

ponedjeljak, 22.10.2007.

ZAREDALE SU MI USRANE NEDILJE

Molija me lik iz kvarta da mu ka posudin 200 kuna. Ma daj se jebi, reka san, što misliš da ja štancan kune. Koji ti je kurac?! Eeej, najdraži su mi takvi, znaš! Nit ga čujen, nit ga vidin, danima, misecima čak. Ko zna kud se vuče i što radi svo to vrime, a više me pravo i ne zanima. Bija mi je prijatelj, sada jedva da se i poznamo. Izgorija je skroz. Nos više i ne briše, kretenčina. Bilo mi ga je ža ispočetka, sad me živo boli kurac za njega. Glup je!!! Kako se tako može navući, budaletina jedna. Gle, u ovo doba kad si zasut, zatrpan, ugušen informacijama ( ništa više pravo i ne postoji nego trilijun na stotu informacija raznih formata i kalibara)..e, dakle, u ovo doba kad možeš čuti sve o sintetici i njenim učincima na nos i mozak, on se ponaša ka da je gluhonijem i nepismen u isto vrime. Pa nalij se ka guzica, popuši 10 truba trave, ubij se ka čovik prirodnim sastojcima, što se kolješ tim kemijama, jeben te tupoga!
Znan da nije uputno ubijati se ni na koji način, ali ima velik broj ljudi kojima je nesvistica u genima - oću reći, moraju biti maloubijeni nečin jer eto, tako se bolje osjećaju ili što ja znan iz kojeg razloga. I ja volin biti malo "zamućen", hehe. Ali nisan tolika budala da ću se zato navući na neka sranja s kojih se posli neću moći skiniti. Pa za takvo što stvarno moraš biti gadno prikraćen. Jeba te, to je običan mali račun iz 2. osnovne:
1+2=3 ili nos+igla= crna jama
Pa jel voliš crnu jamu? Eno ti je!!! Zaroni muški! Ubij se, stoko, ionako više ni za kurac nisi.
I ne radi se o usranih 200 kuna!!
Daću ih onoj siroti što traži boce po kontejnerima. Crka ako to ne napravin već sutra ujutro. Ali ne dan takvon zombiju što je unesrićia i sebe i familiju i sve kojima je do njega ikad bilo stalo.
Jeben ti 200 kuna i kad me ih je pita!!!
Što san ga mora viditi uopće. A dan mi je starta tako dobro...koji je kreten reka da se po jutru dan poznaje?!



| komentari (8) | print | # |

nedjelja, 07.10.2007.

O nediljo, nedilje ti!!

Nedilja je, božji dan! Dosadno je do zla boga. Malo san brlja po pločama, iman ih masu. Jednoga dana kad mi dobro zagusti moći ću ih utopiti ka rijetkosti, izvadit se iz govana. Hmm,cila ova rečenica mi je zazvučala nekeko govnasto, jeli da je? E, i di san sta...da, kod brljanja po pločama...i naiša san na Buldožere. Meni su oni zakon, je. I kaže tamo, između ostalih pizdarija na omotu: bolje 00 nego 0! Pa je! E, a to me opet podsjetilo na neke one - bolje ovo nego ono, pa evo da ih stavin tu, dok ih nisan zaboravija;

Bolje tenis na posteru nego penis na tosteru.

Bolje mrtav pijan nego mrtav ladan.

Bolje pet do dvanaest nego nijednu posli jedan.

Bolje kurac u ruci nego ruka u kurcu.


I bolje mi je ići isti, ćaća će mi srati!
Jer on sere češće ali rijeđe.
Bože moj, koji mi je kurac?!

Odo' ja(k)!!!!!


E, i prije nego oden, evo još nešto, da se kulturno uzdignete


Kiko Loureiro









| komentari (16) | print | # |

četvrtak, 04.10.2007.

Ovo je urota!!!!!

Iša san pisati novi post, napisa san ga skoro pa ciloga i onda mi je neki kurac sve to lipo izbrisa!!!!!A ubija san se od pravopisa i svega. Neko me mrzi, jeba sebe ko je da je!!! Što me nije prikinilo na početku nego me pustilo da se mučin ka životinja, jer uopće mi se nije pisalo...to san iša samo zato što dugo nisan napisa ni kurca, pa da ne kažete da san nepismen,heh.
Nesritan san u zadnje vrime, sve mi se događaju neka sranja, sve nešto naopako. Najprije san izgubija mobitel, onda me ostavila jedna cura, drugu san ostavija ja, zajeba san se, sad san sam, ka govno na kiši. Lito je prošlo, dolazi vrime od kapa i šalova, a ja to mrzin iz dna duše. Cilu zimu jaja su mi stisnuta što nikako nije lip osjećaj. Kolege muški to dobro znaju, a ženama eto dajem na znanje.
Sve u svemu, bolje mi je da prekinen dok se nisan kompletno zasra.
Ajmo malo muzike za kraj, da se to malo živne.

hendrix - little wing


all along the watch tower




| komentari (5) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.