HAJDUK ŽIVI VIJEČNO

10.08.2006., četvrtak

Hajduk: Vulić stopirao odlazak Makarina


Zoran Vulić, trener kojeg bi logično prvog trebalo pitati za mišljenje o posudbi, za “transfer” je saznao iz novina.

SPLIT - Ima i toga: mladi napadač Hajduka Krešimir Makarin (19) se spakirao i oprostio od suigrača da bi krenuo u Veliku na posudbu u Kamen Ingrad, a onda je zaustavljen!

Čini se da je napravljen račun bez krčmara. A krčmar je - Hajduk! Naime, Zoran Vulić, trener kojeg bi logično prvog trebalo pitati za mišljenje o posudbi, za “transfer” je saznao iz novina. “Transfer” je bio novost i za sportskog direktora Tomislava Ercega.
Uglavnom Makarin ponovno trenira s Vulićem, a hoće li uopće doći do posudbe izrazito brzog nogometaša koji će teško do prave prilike uz Jelavića, Bartolovića, Bušića i Blatnjaka (pa i Munhoza!), možda će se znati tek nakon ove subote kad Hajduk gostuje u Velikoj.

- S obzirom na to da je on nama došao iz Šibenika, onda je logično da prednost u posudbi Makarina imaju Šibenčani. Tek ako oni nisu zainteresirani, drugi klubovi imaju šansu - rekao nam je direktor Hajduka Fredi Fiorentini.

- A Kalinić? I njega bi i Šibenik i Kamen Ingrad i Pula?

- Kalinić je otišao u Eindhoven! Ne, nije pobjegao, on ima ugovor, već je na jakom turniru pojačao juniorsku momčad za koju naravno i dalje ima pravo nastupa. A hoćemo li ga posuditi ili ne odlučit ćemo do kraja prijelaznog roka.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.